O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOKYNÍ JE MI DCERA - IV. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 červen 2008

 Kudlanky a Kudlánci, chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat. Neumíte si asi ani představit, jakou oporou jste pro mě byli, vy, pro mě úplně neznámí lidé. Mohla jsem si přečíst vaše názory a rady, měla jsem nad čím přemýšlet, co si vybrat. A najednou jsem věděla, že někde, kdesi, mám plno dobrých kamarádek a kamarádů.

 

    

 

 

 

 

     A teď bych vám ještě chtěla napsat, co a jak jsem tedy udělala. Zabalila jsem kufry dceři. Ano, jí. Protože „přítel" (ani se mi to slovo ve spojení s ním už nechce psát!) si pro věci přijde v pondělí, do té doby bude prý u kamaráda,  a pak už konec. V to pondělí prý už si jen převeze věci. Pochopitelně, že takové ty věci, co jsou doma běžně „navrchu", jsem mu sbalila hned, prostě jsem to nechtěla ani vidět - věci z koupelny, na spaní, jeho drobnosti, co tu měl. Ostatní ať si spakuje sám. Mj. klíče mám od něj už zpátky. Ještě bych chtěla napsat, že nějak hůř snáším tu zradu od dcery, než od něj. Nějak máme asi v sobě zafixováno, že „zrádce" je spíš partner, než vaše vlastní dítě.

 

    K dceři: zavolala jsem milému ex,  jejímu otci a zeptala se, co je pravdy na tom, že by si ji vzal k sobě. Trochu se vytáčel, ale v podstatě to potvrdil. Tak jsem mu řekla, že po tomhle, co mi udělala, bude lepší, když budeme nějakou dobu bydlet od sebe a že tedy budu ráda, když si ji vezme na nějakou dobu k sobě. S tím souhlasil (asi neví, co to bude obnášet), prý bude bydlet s jeho matkou (mají RD). Dcera byla celé odpoledne pryč, mezitím jsem jí všechno spakovala (kde se ve mně vzala ta energie, to nevím) a když přišla, tak už jsme na ni čekali. Ex se zachoval kupodivu velmi dobře, opravdu pro ni přijel a taky ji ještě večer odvezl. Teprve, když odjeli, tak jsem se docela sesypala.

 

     To všechno bylo doposud najednou tak rychlé - ten dopis, vzkaz, přiznání, ta moje hurá akce.

Ještě jedno, to s tím dopisem. Ona to prý nechala otevřené náhodou a uvědomila si to, až když už nebyla doma. Pak prý mu poslala sms, jestli by se nepodíval k počítači, že jestli by to nezavřel. A on prý jen viděl, že já to vidím. Tak prý se rozhodl, že mi to všechno řekne.

 

     Nechce se mi na to vůbec myslet: jestli oni dva spolu budou, co a jak bude dál. Říkal, jak toho lituje, ale nechtěla jsem o tom s ním vůbec mluvit, je mi najednou úplně odporný. Teď jen myslím na to, co ta holka hloupá tam bude dělat, byla zvyklá na tolik věcí, co tam určitě mít nebude! Kdyby byla malá, tak bych ji seřezala, ale když si vzpomenu, jak tak proti mně stála a „hájila svou lásku!!!".

 

     Na jednu stranu jsem ráda, že bude víkend, na druhou se strašně bojím toho prázdného bytu. Já nemůžu jít ani k našim, vůbec nevím, jak to vysvětlím, že jsem najednou sama. Nemůžu si pozvat žádnou kamarádku, snažím se všem vyhýbat, jak jsem ubrečená, tak říkám, že mám alergii. Asi píšu zmateně, ale jen jsem vám ještě byla dlužná, to poděkování. Ať vás nic podobného nikoho nepotká, ještě jednou děkuju,

 

 

Krystýna

 

    

 

 

Komentáře (34)add feed
niekoho musis mat!! : Sipik
Nemas blizku dusu, niekoho ku komu by si cez vikend skocila alebo kto by prisiel k Tebe? Viem ze rodicia nie su to naj, co surodenci, kamaratka? Nerob tajnosti pred najblizsimi, aby si zase Ty neublizila im, myslim ze ked Ta maju radi, tak Ta pochopia aj podrzia. Hlavne sa netrap sama.
červen 12, 2008 10:56
Krystýno : Milena
jsi fakt šikovná holka. Udělala jsi to dobře, nejlíp, jak to šlo. Teď se musíš starat o sebe. Jak píše Sipik, s lidmi to půjde líp. Vždycky alespoň na chvíli zapomeneš. Jestli bude mít dcera na co byla zvyklá, na to kašli, když nebude, tím líp. Pro její procitnutí to bude spíš lepší. Dobrou kamarádku nemáš? Určitě by tě pochopila a pomohla ti. jen se podívej, kolik lidiček se ti snažilo pomoci, jenom proto, že jsi se jim svěřila. Držím palce, určitě bude líp. Čas je nejlepší pomocník v srdečních záležitostech. Když budeš sama, tak sem napiš a určitě tě podpoří. smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
červen 12, 2008 11:11
hele, udělalas : alena puntíkovaná
to nejlepší, cos mohla. Dej si den dva, aby ses vzchopila - to víš, že to musíš vobrečet...prostě jsi ten typ, co se zhroutí až pak. Já tohle znám, jsem to samý. Takže teď se klíďo píďo vybreč, dej si panáka, pořádně se vyspi, vem si třeba den dva dovči, aby ses dala dohromady....nejhorší máš za sebou. Blízký duše se najdou, neboj se. smilies/wink.gif
červen 12, 2008 11:13
Krysty, když to tak čtu, myslím na jediné - : saffron
nebuď teď na sebe tolik náročná!! Máš plné právo být smutná, nešťastná,naštvaná, brečet,apod. - nechtěj to všechno nějak ustát a rychle vyřešit - teď ne! Taky si myslím (jak píše Sipík), že bys se vůbec neměla trápit úvahami jak to kdo vezme - není to Tvoje chyba - to by se ještě trestala tím, že budeš před ostatními něco hrát. Někdy je lepší říct na férovku - právě mě zradili dva nejbližší lidé a já nevím, co s tím. Pokud nebudeš chtít, nemusíš to před jinými víc rozvádět,to už záleží na Tobě. Teď jsi musela rychle jednat pod velkým tlakem a v obrovském stresu, tak si dovol ty slabé chvilky. Pokud bys nezvládla být sama,zkus někoho blízkého požádat o azyl - s tím, že na rovinu řekni, že asi nebudeš nejveselejší společník, ale že potřebuješ něčí blízkost(kamarádky, někoho z rodiny..). Důležitý je zastavit ten rozjetý film v hlavě - co bude dál a podobné otázky - teď to stejně nevyřešíš, tak si vydechni a sbírej sílu, nic neřeš, nepřepínej:-),musí to trochu vychladnout a pak uvidíš situaci s větším odstupem a třeba Tě to "řešení" díky tomu trkne samo. Rozhodně si teď udělej štronzo v životě, sama nevyvolávej žádné akce, prozatím to nech jen plynout. A piš na Kudlanku, ať Tě můžeme alespoň virtuálně podpořit:-)
červen 12, 2008 11:18
Snaž se na tom vidět i to dobré : David
Je to drsná katarze, ale očistná katarze.
Poznala jsi docela brzo, co je tvůj "přítel" vlastně zač. Jiné to s hrůzou zjistí po několika letech manželství. V tom jsi měla kliku - nepřišla jsi o drahocenný čas životem po boku bezcharakterního ubožáka.
Pro dceru to bude drsná škola života, třeba jí to otevře oči a zabrání to horším tragediím.
Ty jsi teď sice sama, ale volná jako pták. Až to přebolí, budeš se moci bavit, realizovat svoje potřeby a pak i beze spěchu najít někoho, kdo si tvoji lásku skutečně zaslouží.
červen 12, 2008 11:31
Moc pomáhá : AHabibi
...o takové bolesti mluvit, mluvit a vyplakat. Ale nikdo nepříjde za tebou sám. Požádej někoho, kdo je ti blízký. Vykašli se na ostych !!
Nezůstávej zavřená v bytě, raději běž na dlouhé procházky a když bude nejhůř, povídej si sama se sebou.
Teď jsi byla akční, nebyl čas na velké úvahy. Až nyní, kdy zůstaneš sama.
Ale vyřešila jsi to výborně. Ostatní nechej "zrát". Uvidíš, že časem se ten "šmodrchanec" začne sám odmotávat.
Myslím na tebe.
červen 12, 2008 11:39
Dobře jsi udělala. : Linda 1
Mysli hlavně na holku,ale ne jako na zrádkyni. Podívej se na ni tak, že to je skutečně její první setkání s dospělým světem, je ještě hloupá a neví co a jak. A kdo ji do toho světa vtáhl ? No přece tvůj expřítel. Na toho se koukej jako na zrádce. Jestli se někdo choval jako hovado, tak to byl on. Napadla mě ještě jedna věc. Kdo ví, jak to bylo s tím panenstvím. Umíš si představit, kdyby ti přiznal že byla panna ? Tak to by bylo už na zabití, ale jeho, ne ? Tak se na něj dívej. To on zradil. Holka je hloupá, a teprve až zkušenostmi a časem přijde k rozumu. A bylo by fajn, kdyby jí toho hodně u tatínka nebo babičky chybělo. Čím víc jí toho bude chybět, čím víc bude strádat, tím dřív se jí rozsvítí. Hlavně nezavřít jí úplně dveře, nevyhazovat natvrdo a vážit slova. Měla by ses pokusit jí odpustit. Chlapů na světě lítá dost, ale dceru máš jen jednu a na celej život. Uplyne nějaký měsíc, a uvidíš jak se všechno bude měnit. Drž se :-)
červen 12, 2008 11:42
Krystýno, rozhodla ses správně. : Myška
Dcera to časem pochopí a přijde sama. A s Tvým expřítelem jim to dlouho nevydrží. Nebudu radit to, že potřebuješ společnost, možná že jo, ale já bych asi dala přednost tomu, být sama se sebou a pořádně se z těch nervů vyspat, nedělat nic, a nebo jen to, co se Ti bude pravdu chtít. Prostě na nic a na nikoho nehleď, a dělej to, co si myslíš že je dobré pro TEBE. Buď sobec. Přeji Ti, abys to co nejdřív rozdýchala, a aby ses zase na svět kolem sebe dívala pozitivně.
červen 12, 2008 11:54
já jsem hodně společenský člověk, : Inka
ale když mám problémy jsem velice introvertní. Vždy se vyláču, slzy jsou očistné a jimi z Tebe odejdou všechny špatné pocity. Já jdu většinou do lesa se projít, nějak mě to tam uklidňuje a srovnává mi to myšlenky na správné místo a pak následně se hodně zaměstnám, abych neměla čas přemýšlet nad blbostma. Spousta věcí se vyřeší sama a sedne si na správné místo ve správný čas. Být Tebou, tak bych si klidně vzala dovolenou, vypnula mobil a strávila bych třeba týden v Českém ráji na kole, je tam nádherně. Je to mé oblíbené místo, pak ještě Třeboňsko. Tím, že vypadneš do úplně jiného prostředí Ti dost pomůže, nebudou na Tebe ty myšlenky tak intenzívně útočit jako doma, kde je oba dva všude uvidíš. Máš teď čas sama na sebe, tak si ho hezky užij. Moc na Tebe myslím posílám Ti mrak síly, odvahy a jen samé dobré myšlenky.
červen 12, 2008 11:57
Já si taky myslím, že nejvíc : alena puntíkovaná
překvapená byla dceruška. No aspoň teď holka ví, že víš, jak to v životě chodí - vona se to právě dozvěděla. A už vidím jak jí tatíček dovoluje obcovat s třicetiletým chlapem. Taky si myslím, že to s tím penenstvím nebyla pravda - tohle je totiž pro tyhle hajzlys typický.
červen 12, 2008 12:02
Krystyno, : rybka
jsi uzasny clovek, obdivuji te. Jak si to vsechno ustala, jak si dokazala nestratit svou tvar a svou hrdost. Ted nemyslim pred jinymi, ale sama pred sebou.
Cas je nejlepsim lekarem, vyleci i tebe. A ja verim, ze vsechno se na dobre obrati.
červen 12, 2008 12:07
Krystyno, super.. to, ze si ji ted na nejaky cas vezme tata, je jen dobre : mila1
Jakjsem psala driv, ona se bude chtit brzo vratit k TObe, ale to ted neres. Snaz se dat do kupy, ja bych na tvem miste zasla i k psychologovi. Pokud muzes, chod cvicit, hlavne mezi lidi, nezavirej se doma. A napis, jak to dal vypada.
červen 12, 2008 12:42
Krystýnko, : Ráchel
nemůže odjet na dovolenou? Jeďte klidně sama, někoho tam určitě potkáte a s novými zážitky se na svou situaci budete dívat líp. Pracuji v cestovce, tak vím že jsou ceny zájezdů velice příznivé a sama bych taky nejraději odjela.
červen 12, 2008 13:00
Krystýno : Milena
Ještě na jednu věc jsem si uvědomila, zatím o tom nebyla řeč. Možná je to úplně samozřejmé. Nějakým způsobem si pohlídej, aby holka chodila dál do školy. Píšu to proto, že když jsme u nás řešili revoltu mojí dcery (odchod z domu, veliká láska, nekomunikace s rodinou atd), tak jsem to podcenila a vůbec mě nenapadlo, že je taková "blbka" a vykašle se ve 4. ročníku na školu. Když vystřízlivěla, ze své euforie, tak jí obtížně dodělávala dálkově. Drž se. smilies/smiley.gif
červen 12, 2008 13:01
Lindo 1 : Alex
Nemyslím si, že by měla Krystýna myslet hlavně na holku. Ať je mladá, blbá... Ona se proti své matce postavila jako žena proti ženě. A je úplně jedno, zda je holka zaslepená láskou. Myslím, že to svědčí o tom, že dcera nemá k mámě pražádnou úctu. Ať už udělala cokoli. Jesli má mámu ráda, i když spala s jejím přítelem, nikdy se proti ní neměla postavit takovým způsobem jak Krystýna popisuje. Jasně v afektu se řekne spousta věcí a člověk toho později lituje, ale dcera se nepřišla omluvit ani neprojevila lítost nad svým jednáním. Tím nemyslím, že bys měla, Krystýno holku úlně odsoudit, je při ní nestát teď dokud se rána nezahojí, nebo dokud ona sama nepřijde s prosíkem a omluvou.
Mám 3 děti, ale nemyslím si, že by člověk měl žít jen pro ně. Ukazuji svým synům, že i já mám právo na svůj život, stejně jako oni na svůj, respektují mě, maslím, že můžu říct, že si mě váží. Tím nepopírám, že své syny miluju a dělám pro ně hodně.
Moje máma žila jen pro mě a bráchu, nerozvedla se s otcem, který na ní kašlal, několikrát nám to vyčetla. Nezdravě na nás byla připoutaná a dodneška s tím mám já ve svých 37 letech problém.
Krystýno, mysli teď hlavně na sebe.
červen 12, 2008 13:04
Všichni přede mnou už Tě pochválili, : mamča
taky si myslím, že jsi to zvládla na jedničku. Mně ze stresů nejvíc pomáhá, když se zavalím prací. Až se vypláčeš, dej se třeba do malování, gruntování...a s vydrhnutou podlahou se Ti vypulíruje i poraněná dušička. Předělala bych byt, aby mi tam nic nepřipomínalo poslední týdny.
Jestli máš nějakou finanční rezervu, využij jí teď pro sebe. A je jedno, jestli si dopřeješ dovolenou, lázně, nebo něco nového hezkého na sebe nebo do bytu.
Držím Ti palce.
červen 12, 2008 13:05
Alex, nesouhlasím, : Linda 1
ale je to věc názoru. To co ty píšeš, je tvůj pohled dospělého rozumného člověka. Ta holka teď vidí rozmazaně přes tlustý sklo. A že se postavila proti ní jako žena proti ženě ? Tak to si už vůbec neuvědomuje, to jí nedochází. Já tu dívenku neomlouvám, pozor to v žádném případě. Jen prostě poukazuji na to, že momentálně je to "láskou zaslepená" holka. To jak se chovala, jí dojde za nějaký čas. Pamatuji a moc dobře, dodneška mám v hlavě podobné střety s mou dcerou, a to byly sakra husté chvíle. V tu chvíli po ní chtít rozum, morálku a podobné věci byl holý nesmysl. Dnes je schopná větší část toho uznat, ale tenkrát vyloučeno. Ale jedno určitě Krystýna nechce, aby holka takhle odešla z domu definitivně.
červen 12, 2008 13:51
přesně tohle jsem tvrdila i já : alena puntíkovaná
- kdo kdfy měl doma puberťáka, ví o čem mluvím. smilies/cheesy.gif - ona prostě musídojít sama k tomu, že udělala velkou blbost. A pomůže jí odstup. U ní je to horší, že je pod vlivem dívčích časopisů, serálů a podobně.Tak jí máma přijde jako závistivá intrikánka, co jí nepřeje její velkou lásku...s tím nic nenaděláš.My jsme to mívali lehčí o tom, že jedinej ženskej čaqsopis byla Vlasta a tam psali hlavně o práci, v televizi se střídala revoluce s druhou sevětovou válkou a sportem - v bijáku to nebylo lepší. První rtěnku jsem měla, když jsem šla do tanečních - ne nevzpomínám na to se steskem, ale fakt je, že to v tomto smyslu měli naši se mnou lehčí. Mrkněte se někdy do "Bravo Girl" nebo "dívka" - nakonec, aby byla Kristy ráda, že ji dcerka rovnou nevodstřelila. Ataky nevíte, co jí nakecalala "její první velká láska" - určitě jí neřek "tvoje máma je báječná, krásná a já ji miluju a nemůžu bez ní bejt" - to by to tak daleko nedošlo. Šacuju to na to, že jí řek, že si s mámou nerozuměj, že ho zklamala - neb je to zamindrákovaná slepice a že s nima je jenom kvůli její dcerce, do který se na první pohled zamiloval. Zblbnout šestnáctku nedá zkušenýmu chlapovi tak moc práce. Určitě jí nekontroloval známky a nehonil ji do školy a do jiných povinností (jako její máma), protože chápal, že je mladá a potřebuje si užívat...jojo, jako bych ho slyšela.
červen 12, 2008 14:35
nieco s cim sa da pomazlit ... : Sipik
Neviem aky mas vztah ku zvieratkam, ja prudko kladny, takze by som si to riesila isto nejakym tvorcekom, co by mi naplnil prazdny byt. Opustenych a utrapenych zvieratiek je v utulkoch strasne strasne vela, mozno by Ti prave nejaka macicka alebo psicek pomohli vyplnit prazdno v dusi. Je strasne prijemne, ked sa k Tebe pride pritulit male chlpate klbocko ktore Ta bezvyhradne miluje. Alebo aspon male vtacatko, andulku, aby si sa nevracala do prazdneho bytu.
červen 12, 2008 14:36
... : majka.r.63
Kristýno, smekám před Tebou.
Já jsem se ze zklamání léčila sportem. A pak jsem se vybrečela na rameni kamarádce.
Určitě k sobě s dcerou zase najdete cestu, časem.
Držím palce.
červen 12, 2008 14:36
no jestli chceš... : alena puntíkovaná
do čtrnácti dů bys mohla mít funglnágl koťátko - dvouměsíční - ne moje, ale mojí sousedky nade mnou. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif kočička je totiž lék na nervy, nezabere místo a nemusíš ji venčit smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 12, 2008 14:38
jééé koťátko : Linda 1
Tak do koťátka jsem šla, když jsem byla v největším srabu. Fantastický lék na depky, průšvihy, samotu, pocit zrady atd. atd. atd. Krysto, doporučuju !!!
červen 12, 2008 15:12
já to říkám pořád : alena p
nevnucuju ho - ale doporučovala bych zrzavobílýho kocourka jménem (pracovník) Kelíšek (podle Kelišky ze slunce, sena atd.Je to tzakovej veselej zvídavej a mazlivej kocourek, pravej kámoš do nepohody
červen 12, 2008 16:57
statečná Krystyno, : bb
držím pěsti a přeju štěstí, zvládla jsi to podle mého VÝBORNĚ, VÝBORNĚ, VÝBORNĚ.
Teď je ti zle, pochopitelně, nech to plynout, nepřemáhej se, pěkně si smutni,pobreč,pak odpočívej, buď na sebe laskavá,dopřej si něco, ta dovolená jak někdo radil by byla perfektní, a proč bys nemohla být sama? když je mi ouvej, potřebuju být sama se sebou, vykňučet se v koutě,vylezu až je nejhorší za mnou, pak už lidi rozptýlí, povzbudí, ale v tom nejhorším by mne to spíš unavilo, jejich dobré snahy a nutnost na to reagovat.
červen 12, 2008 18:27
... : bb
Alex - 16 letá holka se proti své matce nemůže postavit jako žena, protože to je žena jen fyzicky. V 16 dnes vycházejí ZŠ, to není plnohodnotná žena, dospělá bytost, natož nějaká "sokyně", které je třeba to dát nějak sežrat. Stejně teď vidí v mámě jen nepřítele, co jí nepřeje lásku a štěstí, je to puberťačka. Odstup bez závěrů a konečných řešení je to nejlepší, co mohla Krysta udělat. Až se vše usadí, mladá dáma prohlídne, možná ji tatínek přitáhne opratě, což nebude na škodu, v září bude pokračovat přece ve škole.

červen 12, 2008 18:35
Krysto, : bb
co teď napíšu ber jako osobní zkušenost někoho jiného: Kdykoli se mi děje něco nemilého, rychle než se propadnu do hlubin, zbilancuju - kde jsem, kam jdu, kde chci být, co mám nemám a jestli ve světle toho všeho jde o něco vážného. Nakonec vždycky dojdu k tomuhle: žijeme, jsme zdraví nebo uzdravitelně nemocní, máme bydlení, obživu, všechno ostatní nějak vyřeším. Když to nestačí, tak ještě trošku přidám a připomenu si barvité obrázky ze života těch, kteří nemají něco z toho, především to zdraví. A jsem zase na nohou.
červen 12, 2008 18:42
Jsi statečná : Ivule
ženská,moc tě obdivuju.Jestli máš dceru tak zvyklou na dokonalý servis,jako já svoje pubertální synáčky,budeš ji mít doma velmi brzy.S tatínkem nežila,v tomhle věku si na něj začít zvykat a vlastně ho teprve poznávat...dost pozdě,zdá se mi...on nezná ji,neví,co má ráda,jaké jsou její zvyky,co patří k jejímu životu...po období euforie brzy přijde rozčarování...a přestože je to ptáče,co touží poznat svět,pořád ji táhnou pevná lana zpátky,domov je jedna z mála jistot,které v tomto věku má...
přijde na to...nezavírej se doma,nemusíš mezi lidi,stačí ven,kytky kvetou,ptáci řvou...jdi aspoň na vzduch,bude ti líp.Držím pěsti a moc obdivuju tvou vnitřní sílu.Možná se ti zdá,že jsi teď na pokraji sil,ale to,co jsi dokázala svědčí o tom,že jsi silná a úžasná ženská.A takový ženský mají stejný kamarádky,určitě máš nějakou,která tě podrží a povzbudí...
červen 12, 2008 19:41
Taky ti držím palce : Krakonoš
a přeju, ať to zvládáš dál stejně dobře. Holka bude asi vytrestaná časem, vztah s takovouhle křišťálově čistou sviní, jakou se ukázal "přítel" bejt, bude pro ni trestem dostatečným. A jednou se ti určitě omluví.
Mimochodem - tele netele - v šestnácti, ba mnohem dřív, víme velmi dobře, co je to faul a co se druhýmu nedělá, takže bych z ní žádnou chudinku svedenou určitě nedělal.
červen 12, 2008 20:07
šikulka : vusha
smilies/smiley.gif.....držela jsem Ti od začátku palce a zvládla jsi to jako dáma,i když se teď sypeš,všechno
bude zase dobré -věř mi!Souhlasím plně s Krakonošem.
Jsme s tebou smilies/wink.gif
červen 13, 2008 07:36
Smekam : Parada
pred Krystynou i pred Vami vsemi radci! Studuju psychologii ale jste lepsi nez vsechny ucebnice dohromady. Je moc hezky videt ze i kdyz je na svete tolik nenavisti a zasti tak se najdou lidicci co se za toho druheho - i kdyz zcela neznameho postavi a podpori...
červen 13, 2008 23:50
Krystýno, : Lotka
jak se máš? Co děláš? Ozvi se, jsme pořád s tebou... smilies/wink.gif
červen 14, 2008 19:12
Krystýnko,jedním slovem - smekám... : alča
opravdu obdivuji s jakou grácií jsi tu situaci zvládla.možná se teď, když je po všem sesypeš,ale to zvládneš.vůbec si nedovedu představit,jak bych se zachovala já,asi bych to neustála - a to si myslím,že po rozvodu mě jen tak něco nerozhází...mám stejně starou dceru i přítele a je pro mě absolutně nemyslitelné,že by se něco takového vůbec mohlo stát.ale jak vidím - mohlo.vždyť v těch 16 je to opravdu ještě ve spoustě věcí dítě.tím se nechci zastávat tvé dcery,ale rozum by měl mít ten starší a pokud chlap nechce,tak ho takové dítě nesvede.můj exmanžel měl ve svých téměř 35 letech poměr se 16 slečnou,nechápala jsem,odsuzovala....a nakonec pochopila,že byl pro ni prostě ten pan "božský",ke kterému vzhlížela a jemu to zvyšovalo sebevědomí.a nakonec z té velké lásky nezůstalo nic a pán tvorstva pochopil,že kvůli rozmaru přišel o rodinu a zázemí.za chyby se holt platí a někdy je to hodně drahá zkušenost.a dcera vystřízliví velice brzo,dej jí šanci - uvidíš,že si všechno vysvětlíte,přece jen je to tvoje dítě i když ti teď hodně ublížila.tobě držím palečky a věř že bude líp.
červen 24, 2008 00:19
Nezávidím Ti : Rozmarýna
Je strašné, co se ti stalo. Ale to co udělala Tvoje dcera, to bych nepovažovala za zradu. Je to prostě ještě mladá a nezkušená puberťačka a Tvůj přítel ji svedl, i kdyby Ti říkal, že do toho šla s plným vědomím. Podle mně je vina jednoznačně na něm. Dceři bych odpustila - zatím aspoň v duši, prostě se nesnaž živit v sobě vztek a nenávist k ní. Ona časem dojde k rozumu a omluví se Ti, i když to bude možná dlouho trvat, protože se bude stydět přijít Ti na oči. Udělala jsi dobře, že jsi ji vypakovala, já bych na ni zatím jen posílala peníze a nestarala bych se, jestli jí něco nechybí. Když jí něco chybí, tím lépe, aspoň si uvědomí, co udělala. S tím parchantem bych se už nebavila, sbalila bych mu všechny věci sama a postavila je ke dveřím, až by si pro ně přišel, tak bych mu otevřela, předala kufry a vůbec bych ho nepustila do bytu. I když se stalo to co stalo, buď ráda, že se to stalo. Ten chlap asi nestál za nic a myslel jen tím, co má v kalhotách. Když by ti nezahnul s dcerou, určitě by to udělal s jinou. A jeho charakter? Spát současně s matkou i s dcerou? Kdyby měl aspoň trochu charakter, tak když si s ní začal, tak by přestal sexovat s tebou a na něco by se vymluvil. Buď ráda, že ses ho zbavila. Přeju Ti, aby se Tvůj vztah s dcerou co nejdříve obnovily a abyste si odpustily. Jako matka Tě lituji, že došlo k takovému poškození Tvého vztahu s dcerou
červen 24, 2008 12:13
UF! : Veronika11
Teď po letech by mě zajímalo, jak to dopadlo. A smekám před vámi! Jste frajerka.
září 07, 2012 16:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]