O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SEK SE SEXEM... PDF Tisk E-mail
Středa, 11 červen 2008

 Dobrý den všem :-) S mým partnerem se známe dva roky, před dvěma měsíci jsme se zasnoubili. Nebudu to dlouze rozebírat, rozumíme si, jsme štastní a plánujeme společnou budoucnost. Problém je v tom, že naše ložnice je skoro dokonale sterilní, prakticky spolu nespíme.

 

 

 

 

      Za celý čas, co jsme spolu, jsme měli sex možná tak 20x, ale myslím, že je to spíš míň.

 

     Jsem mladá temperamentní holka, sex mám ráda, milování mi hrozně moc chybí.... S partnerem jsem o tom "mluvila", tedy spíše jsme se pohádali, naštěsti s tím koncem, že problém se pokusíme nějak vyřešit - tak, aby to přišlo spontánně, žádný tabulkový rozpis milování.

 

     A ono to přišlo...2x!!!!!!...jednou v březnu a vítězoslavně na 1.máje :-))))) jo, opravdu - nevím, jestli mám brečet, nebo se smát, kazdopádně jsem na tom psychicky dosti špatně, chvíle štěstí střídají deprese a konstruování si v hlavě, jestli partnera vůbec přitahuji, cítím se méněcenná.... asi víte, o čem m luvim.

 

     Na to, abych třískla rukou do stolu, jednak svého partnera moc miluji a nechci od něj odejít kvůli sexu a jednak si nechci sex vynucovat a milovat se s pocitem, že pro toho druhého je to "povinnost". ANO, ANO, ANO... přirozenost a spontánnost, tak by to mělo být, tak to však bohužel vždycky nefunguje a můžou se s tím ohánět jedinci, kteří si netřískají hlavou o stěnu a neřvou v noci tajně do polštáře.  Jak se říká, čeho je moc, toho je příliš, jsem rozhodnutá s patnerem znova promluvit, nevím však, jak to mám udělat, aby necítil z mé strany nátlak, ale zase neodsunul náš problém do outu, ale zamyslel se taky trochu nad sebou a nad mými pocity a potřebami.

 

Díky za každý názor, za vaše rady...

 

Goldie

 

 

 

Komentáře (24)add feed
... : jája
no trochu mi to přijde, že kde nic není....Možná si vsadila na špatnýho koně. Prostě to nemá rád. Co s tím naděláš? Nic. Podle mě nic, to je jako by ses snažila z bílýho psa udělat rezavýho kocoura.Nevidím to jinak, ruce pryč.
červen 11, 2008 12:55
a že on je : alena puntíkovaná
tak ohleduplnej....není homosexuál? Nejlíp když mu vysvětlíš, že když nemůže, tak nemůže- s tím ty nic nenaděláš, ale ať se smížří s tím, že mu budeš zahýbat.
červen 11, 2008 12:55
muze mit i nejaky zdravotni problem, problemy s tlakem, bere treba nejake prasky.. : mila1
nebo se mu to parkrat nepovedlo a ma psychicky blok. Tady je tezko radit. Meli byste zajit spolecne za sexuologem.
červen 11, 2008 13:03
seznam mě s ním : Fakirka
co já bych za takového chlapa dala,úplně by mi to tak stačilo.U nás doma je to přesně naopak smilies/sad.gifpodle mne se sex přeceňuje.
červen 11, 2008 14:12
no přidám se k Jáje, : Inka
a ještě doplním, že jestli je to takhle teď po dvou letech chození tak jak to bude potom třeba po 20ti??? Možná také budeš chtít mít děti.... No já nevím, ale pro mě by to byl dost velkej důvod k rozchodu když ještě nejsme svoji, nechtěla bych život prožívat v depresích a výčitkách, že svého partnera nepřitahuju, proč??? Chlapů je plnej svět a každý máme jiné potřeby, a jestli to nemá rád, tak si to nevynutíš.
červen 11, 2008 14:46
Sex si nevynutíš, : Gréta
myslím, že je na místě slušně odejít. S tím, že se v sexu neshodnete.
Toto jinak nevyřešíš. Pokud si ho vezmeš, napíšeš sem za pár let dopis, jaký jsme četli velmi nedávno:
máme tři děti, žádný sex, jsme mladí... rozvést se?
S dětma je ten rozchod mnohem, mnohem horší...
Pokud si ho vezmeš, odsoudíš se k životu bez sexu a mnohem větším problémům.
červen 11, 2008 16:41
jenom zase aby toho jednou nelitovala : Polarka
ze se rozesla s chlapem se kterym si rozumela a na kterem ji zalezelo-kvuli sexu. Az treba narazi na nekoho kdo sice bude vykonej hrebec, ale bude treba chlastat nebo ji mlatit.....neni to az tak jednoduhe reseni. Musis sama vedet co je pro tebe vic dulezite
červen 11, 2008 17:34
goldie : kolemjdoucí
tohle tady nevyřešíš. Jediné řešení je dokopat ho pod pohrůžkou rozchodu k sexuologovi - chlapovi, kterej z něj možná vypáčí v čem je problém. Ona to může být úplná pitomost, ale taky něco, s čím se neá nic moc udělat.

červen 11, 2008 18:42
Polárko, : skaz
co to povídáš,sex je velice důležitá součást manželství,jenom díky souladu ve všech sférách se dá rozhodovat o společném životě.Logicky je to něco jinýho ve dvaceti,něco jinýho v pětapadesáti,nebo šedesáti.
Goldie - i v mém věku /56/ by byla tato frekvence nedostačující,i když - může přijít nemoc a nebudu se jenom k vůli tomu rozvádět po 36letech manželství.Ale já mám aspoň nádherný vzpomínky na nádherný milování s tím chlapem.Ty nebudeš mít nic.První mužskej,se kterým si začneš a bude se vám to spolu líbit ti spolehlivě rozbije manželství.A bude jedno,jakej bude.
Proč proboha spěcháš do něčeho,co ti vadí už teď.S přítelem můžete být úžasní kamarádi - to je taky super,ale nevaž se,pokud nejsi spokojená se sexem.
červen 11, 2008 18:45
... : jája
No, ale taky může narazit na super hřebce, kterej ji nebude mlátit a taky nebude chlastat. Evidentně je pro ni sex důležitý, jinak by to přece neřešila a netrápila se, naopak by ji vztah brácha ségra vyhovoval. Milá Goldie, trápila bych se řvala jako želva asi, ale určitě bych svou mízičku nenechala vyschnout s nějakým neš*kem.
červen 11, 2008 18:46
Souhlasím se skaz, : saffron
možná máte jinak hezký vztah, ale za cenu, že Ty v sobě něco potlačuješ, což je do budoucna časovaná bomba.Už teď vám chybí něco důležitého. Sex se dnes možná přeceňuje, ale na druhou stranu je milování (kromě jiného) důležitý způsob komunikace mezi partnery, prokazování si vzájemných citů. Pokud Ty tuto potřebu máš, tak si buď jistá, že ji (dlouhodobě) rozumem nepotlačíš, řečma neumluvíš - max. v Tobě bude narůstat vztek, že se musíš doprošovat. A přesně jak už tu zaznělo - pak stačí pan XY, kterýmu bude sex prýštit ze všech pórů:-) a převrátíš zeměkouli. Předložila bych to partnerovi - pro mě je to důležité, pokud to nevyřešíme, nevstoupím do manželství, které by na tomto mohlo ztroskotat. Už tak je to fuška (vždyť se polovina manželství rozede), tak proč si vědomě zadělávat na jisté poblémy špatnou volbou.
červen 11, 2008 19:14
Goldie : RADU
Také souhlasím s názorem si vše nejdříve vyřešit. Myslím si že sex je důležitá součást vztahu. A rozhodně v tomhle věku, kdy je člověk mladý, vášnivý a nabitý energií. Takže tahle frekvence bude možná postačující za 30 let, ale ne teď. Protože pokud má nějaký řešitelný problém...tak ho spolu vyřešte, ale pokud ne a je to jen o tom, že to třeba nevyžaduje, tak to je na zváženou, přeci nechceš žít dvojí život a mít milence (protože sex chceš a potřebuješ)a nebo žít téměř v celibátu, ale to stejně nevydržíš. TAké mám ráda sex, a vím co to je, když máš chuť se milovat a ten vedle tebe je absolutně bez zájmu....budeš se trápit.
červen 11, 2008 21:36
zkušenost : Beata
Znám to z vlastní zkušenosti,taky jsem si říkala-vždyť si tak skvěle rozumíme,sex přece není všechno..Uspokojit se dokážeš sama,ale nepomůže ti to.Potřebuješ mít pocit,že jsi milována,chtěna,sdílet s partnerem intimitu..Po 4 letech takového vztahu ze mě byl zoufalý zamindrákovaný uzlíček nervů,zralý nejen pro psychologa,ale i sexuologa.Až pak mě pud sebezáchovy přinutil to vzdát a odejít.Našla jsem zpátky klid,rovnováhu i sebevědomí,a potkala onoho pána Božského.Neztrácej zbytečně čas jako já.
červen 11, 2008 22:29
... : přece já
Uteč!
Já jsem vdaná, máme 1 dítě, je nám 38 a sexovala jsem naposledy... v září...?
A to naše "začátky" kdysi byly plné nádherného a častého sexu; postupem času ale tyto okamžiky řídly a v posledních letech jsem byla ráda, když tomu bylo 3x do roka... a dnes už ani to ne...
Je to jinak ohromný mužský, ale...
To víš, že mi to chybí; a ač jsem dosud byla vždy proti nevěře, odsuzovala jsem ji - najednou si říkám, že nemám právo soudit, že nemůžu vědět, co za tím u koho je... A začínám taky měnit názor, ač ještě fyzicky nic neproběhlo.
Málo platné, ta blízkost, intimita... ve vztahu opravdu chybí...

červen 12, 2008 06:41
Asi už je starý. : Jarda
Mohla by to být nemoc, ale nejspíš je už starý.
Muži jsou nejvíc při síle mezi 17-19 lety. Pak se jejich sexuální libido stále snižuje, po třicítce pokles libida nabírá značné tempo. Jsou samozřejmě různé individuální odchylky, ale ta všeobecná tendence je jednoznačná: která si chce užívat v manželství, nesmí to manželství odkládat.


červen 12, 2008 09:12
Zkušenost : irena
Neber si ho. Stejně bys ho dřív nebo později opustila kvůli nějakému sympaťákovi, na kterém budeš nejdřív jenom vidět, že má na tebe chuť, ucítíš, jak tím zájmem doslova ožíváš, jako by ses probouzela ze zakletí, začne se ti vracet sebevědomí... no a když se nakonec ještě ke všemu ukáže, že je to s ním skvělý... Tomu se nedá odolat, zamilovanost, vzájemná vášeň, dokonce začneš mít pocit, že jsi do té doby vůbec nevěděla,co je to SKUTEČNÁ láska.
červen 12, 2008 10:00
Ale Jardo, : Krakonoš
z toho, že tobě už nestojí, nemůžeš přece dělat vobecný závěry smilies/cheesy.gif
červen 12, 2008 15:47
... : luk
Ahoj jsem luk mám u nás to funguje opačně já přemlouvám manželku dlouho předehrou k akci ale většinou to skončí bez sexu ,nenech se přesvědčit že vina je na tobě každopádně v tomto vstahu nezůstávej bud se to změní razantně k lepšímu nebo to ukonči.
Jestli chceš můžu ti napsat několik tipu jak přítele dospět k názoru že o tebe má spát. jsem na emailu : Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
červen 12, 2008 18:09
Je pro takové chlapi teď i nějaké pojmenování, ale nevzpomenu si. : Nella
Taky jednoho takového znám z vyprávění. Myslím, že sis vybrala prostě chlapa, který to nemá rád a raději se třeba koukne na televizi. S tím asi moc nenaděláš. Nakonec rezignuješ a budeš bez sexu. >: Ona se tahle sexuální nechuť z počátku vysvětluje jako ohleduplnost - 2 měsíce se mě ani nedotkl a nešlo mu jen o sex - než vám dojde po čase, že je něco v nepořádku.
červen 12, 2008 19:26
Jé ta chyba v nadpisu - překlep : Nella
smilies/undecided.gif smilies/undecided.gif smilies/smiley.gif
červen 12, 2008 19:29
Milá Nello, jakej překlep tam vidíš? : ivanka
doufám, že to čteš správně: Sek (jako seknul, skončil) se sexem... prostě hra se slovíčky - chápeš?

červen 13, 2008 02:38
ivanko : mura
nela ma jiste na mysli nadpis sveho komentare smilies/smiley.gif
červen 13, 2008 10:06
to zapracovalo podvědomí :-) : bb
s tím měkkým (i)...volná asociace :-)
červen 13, 2008 13:29
Sekni s ním : Rozmarýna
On sek se sexem, ty sekni s ním. Píšu z vlastní zkušenosti. S manželem jsem začala mít "potíže s nedostatkem sexu" po asi po 10 letech manželství. Prostě s tím nic nenadělám, jak jsem se dočetla lidi mají různé potřeby jak často mít sex. My dva máme potřeby zcela odlišné. Takže sex je tak jednou za 2 měsíce, někdy ani to ne. Zjistila jsem, že je marné s manželem o tom mluvit. Rozcházet se s ním nebudu, protože ho miluju. Sex si musím zařídit jiným způsobem. Ale tobě doporučuji po svých zkušenostech zrušit zasnoubení a najít si někoho jiného. Čeká Tě celý život a bude hůř. To chceš celý život trpět nedostatkem sexu nebo jet na "vlastní pohon" nebo mít milence?
červen 24, 2008 11:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]