O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOKYNÍ JE MI DCERA - II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 červen 2008

 Děkuju vám všem za podporu. Díky tomu, že jsem byla v práci a že jsem vám napsala a pak si mohla číst vaše reakce, jsem se udržela na uzdě. Jinak opravdu nevím, nevím. Rozhodla jsem se ještě tedy vyčkat a nejprve se opravdu přesvědčit, jak to všechno je, jestli si to dcera jen nevybásnila pro kamarádky.

 

 

 

 

 

     Tedy přiznávám, že mi bylo dost ze všeho špatně, tak jsem řekla, že mám asi migrénu nebo tak něco, že mě bolí hlava a že si půjdu lehnout, ostatně vůbec jsem nelhala. No, nedělo se nic, z čeho bych nějak mohla usuzovat, celou noc jsem nestála za nic, stále jsem se jen budila, v hlavě mám totiž stále jen to, co jsem četla, a pořád jsem musela myslet na to, co dělat, jestli to je pravda, nebo není a taky proč to dcera vlastně psala. Celou noc jsem jen myslela na to, co jsem vlastně za těch pár let prožila. Než jsem se srovnala s první životní prohrou, kterou byla smůla v mém manželství, trvalo to dlouhou dobu. Pak jsem potkala člověka, který byl pro mě naprosto spolehlivý, ve všem, v lásce, v běžných životních problémech. A zase krach... To mám být už sama? Už asi nebudu mít hned tak k nikomu důvěru.

 

     Nedokážu se z toho nějak dostat. Je to pořád dokola, doba, kdy už mám pocit, že je to špatné pryč, ale pak najednou se to všechno sesype. Když si teď uvědomím, co se stalo, že vůbec ji tohle napadlo, že ona na něj kouká jak na muže a ne na partnera své mámy, tak to je hrozný. Vždyť si uvědomuju, jak jsme s dcerou do teď měly báječný vztah. A teď je po zase po všem.

 

     Ale už to musím napsat, nemůžu to už protahovat. Je to určitě tak, jak jsem to v tom e-mailu četla! Ráno jsem si jich všimla, když on stál v kuchyni u lednice, ona přišla k němu a dala mu tak jednoznačně ruku na zadek a on ji líbnul na krk. Byla to snad jen vteřina, ale já už opravdu vím, že tyhle dva pohyby (a takhle) nebyly od lidí, kteří jen spolu bydlejí, ale jednoznačně spolu spěji.

 

     Už sama nevěra je pro mne nestravitelné jednání. A tohle, v mém bytě, s mou dcerou! A když si uvědomím, že jsem plánovala budoucnost s člověkem, který mě zrazuje? Vůbec nevím, jak na to reagovat. Co a jak říct dceři? Jak mi tohle mohla udělat? Neumím si představit, že mám zas jít domů a - něco z toho vyvodit. Vím, že bude určitě hrozná scéna, vůbec nevím, co kdo bude dělat.

 

Krystýna

 

 

Komentáře (62)add feed
... : bb
hm, tak to je špatný a je to tedy ta horší varianta
když je to tak, tak bych ho IHNED vypakovala, a to tak, že rychle - nic mu neříkat, odjet z práce nebo si vzít na zítra volno, sbalit mu věci, nechat vyměnit zámek, poslat mu sms, žes viděla cos viděla a četla co četla,že má kufry u dveří a že rozhodně nebudete nic rozebírat, prostě s ním končíš. Dceři pak jen říct, žes vztah s ním skončila, a proto ho vystěhovala. Stručně říct proč,ale tak,aby bylo jasno,že je to TVOJE rozhodnutí,tvá věc.
červen 10, 2008 10:01
... : bb
nic jí nevyčítat, mít na paměti, že je to 16leté tele. Pokud bude vyčítat,vztekat se, ronit slzy, ty zůstaň klidná a řekni jen, že jestli by měl někdo vztekat,brečet, tak ty, ona ať jen vezme na vědomí, žes TY skončila vztah se SVÝM přítelem, na což máš právo, jako ona má právo rozejít se se svým klukem. A že ti je smutno a doufáš, že ona to pochopí. Tečka.
červen 10, 2008 10:04
Krystýno : Milena
Jestli je to opravdu tak, jak si myslíš. Je to moc krutý. Zjistit, že tě přítel podvádí nebo podvedl moc bolí a ještě s dcerou, tak to už je opravdu moc, moc špatný. Já bych holce asi ukázala ten e-mail, co bude říkat, jetli se přizná. A kufry jsou logický, ty přeci nebudeš v bytě žít s někým, kdo tě takhle podrazil.
červen 10, 2008 10:21
Krystýno, : Myška
jeho bych vyhodila ještě dnes - sbalila mu věci, vystrčila před dveře (v případě, že on bydlí u Tebe). S dcerou bych si dala asi schůzku cestou z práce, tak abych s ní mohla mluvit sama bez něj, a úplně všechno bych jí na rovinu řekla. Jednak to, že se to nedělá, a jak moc Tě to zasáhlo, zároveň bych jí řekla, že mi na ní záleží, že mi záleží na vzájemném vztahu. Na rovinu bych se jí taky zeptala, jak vážně to myslí s Tvým přítelem. Myslím si, že v šestnácti už dcera dokáže velmi dobře domyslet důsledky svých činů. Nepodceňovala bych ji.
červen 10, 2008 10:21
Já bych mu sbalila věci v tu chvíli... : Vodoměrka
Od dcery by mě to hodně mrzelo, ale jemu už bych to nedovedla odpustit. Tohle se přece nedělá, to je hnusné. Pokud chtěl chodit s dcerou, měl ukončit vztah s matkou a začít znovu až po vyřešení toho prvního. To je prostě strašně nefér a sprosté jednání.
červen 10, 2008 10:39
no.. a nenamlouvas si neco? mohl ji dat normalne pusu jako dava kamarad ona ho mohla pratelsky placnout pres zadek.. : mila1
porad mi to prijde takove trosku vykonstruovane. Asi by bylo na miste prestat se trapit a konecne to s pritelem probrat.
červen 10, 2008 10:51
Asi bych to ještě chvilku ustála - Mila1 má pravdu - : ivanka
ty to vidíš očima podvedený - opravdu bych asi chtěla něco víc - taky mi nepřijde, že by si to troufli, ve tvym bytě... I když já jsem něco podobného slyšela jednou od své kamarádky, ale ta její dcera tedy byla starší.. Ono je to asi problematické: dvě ženské a jeden cizí chlap pod jednou střechou; chodí doma přeci jen "podoma", je přeci jen větší kontakt a možnost. Takže to může být taková ta prvotní pobídka. Jak už tu někdo napsal: když je to pořád před tebou na talíři, tak nevem to...
Asi bych ti doporučila - určitě se nic nestane, když ještě pár dnů tomu dáš - je sledovat. Jak se budou chovat k sobě, případně tehdy, když je nebudeš "jako" vidět. No, nezávidím ti, jsou to asi šílený nervy.,..
červen 10, 2008 11:09
protoze v ruce mas jen ten mail a tam je mozne cokoli si vymyslet : mila1
a pak uz jen sve predstavy. Pred tydnem bys tu pusu a placnuti pres zadek rozhodne vyhodnotila jinak. Bud seber odvahu a nejak se pritele zeptej nebo zajdi na ty nakupy s dcerou a rekni ji, zes nahodou precetla ten mail. Nebo cekej, ale to jsou asi dost nervy. Rozhodne se dal netrap!!!!!!!!
červen 10, 2008 11:16
Já bych už teda nečekala, : Gréta
mám nového manžela a dceru, dvanáctiletou, manžela mám od jejích tří let. Naprosto ale nehrozí, že by si dali pusu nebo na sebe jakkoli sahali. Mají k sobě spíš fyzický odstup.
červen 10, 2008 11:38
... : xxx
Hele, zkus se nad to povznést, mojí kamarádce v 15 rodiče zakázali již roční vztah (klučina o 4 roky starší, nicnémě měli pocit, že je moc mladá) ona poslechla, ale se pak naprosto bezmyšlenkovitě a na truc vřítila v 18 do úplně šíleného manželství s někým, koho vlastně ani nemilovala. Dlouho jí trvalo než na toho svého prince přestala myslet. Dnes, ona poměrně úspěšná (nakonec se z toho všeho vyhrabala i přes rozvod a problémy s dětmi), její princ min. 150 KG trouba, který vlastně nic v životě nedokázal.A ona dnes říká, že kdyby ji rodiče nechali být, nejspíš by se s ním rozešla. Nezkaz dceři život, klidně ať s ním chodí, jen bych ho vypakovala z baráku. Holku to snad přejde, zakázané ovoce opravdu chutná nejlépe.Sebe hold musíš zapřít, stejně už je to v pytli.
červen 10, 2008 11:41
já vím, : Milena
že teď asi vidí i trávu růst ale když je bude pár dnů sledovat, tak se stejně nic plně usvědčujícího nestane. A budou to stejně pořád jenom náznaky, že tak anebo taky ne. A Krystýna se z toho vynerví. Měla by si o tom e-mailu promluvit. Dcera ho psala, tak s ní. Ať ti to nějak vysvětlí.Ono záleží na reakci. S ním až pak. A co takhle oba najednou, moment překvapení. Když to nebude pravda, on se bude bránit. A když jo, tak ten kufr.
červen 10, 2008 11:47
Pusa na krk a plácnutí po zadku se neděje : Myška
mezi otčímem a nevlastní dcerou, stejně jako si to nedovedu představit mezi otcem a vlastní dcerou. Nevinná pusa na dobrou noc vypadá jinak. Věřím Krystýně, ženská to vycítí. Vyhodila bych ho, a sdcerou si na rovinu proimluvila. Nezakazovala bych jí ho, to k ničemu nevede, holka se musí spálit sama.
červen 10, 2008 12:07
no upřímně, tohle vidět já, : Inka
tak si hošan ani nestačí sbalit a vylítne mu jeho pět igelitových tašek onem ven na ulici a on následně. Co na tom chcete proboha pozorovat dál?!?! Copak jste masochysti?? Už je to dost krutý samo o sobě, když Ti přítel zahybá, a navíc s Tvou vlastní 16 ti dcerou to docela čočka. A dceři bych tedy srovnala morálku též velmi hbitě, tohle se tady nedělá, v rodině a v přáteství NIKDY!!! A je potřeba aby to ona věděla. Sakra kde to jsme?!?!? Zamyslete se trochu tohle přece není vůbec normální a v pořádku už vůbec ne. Dokážu si dost dobře představit jak to asi těžce naruší vztah matky a dcery do budoucnosti.
červen 10, 2008 12:11
fajn, tak bych si nejdriv promluvila s dcerou : mila1
Co ma znamenat ten mail. Proc ho nechala otevreny a zda je to pravda.
červen 10, 2008 12:20
Gréto?! : Krakonoš
Ten otčím nedal za devět let svý nevlastní dceři pusu? Nepohladil ji? A to je "normální a logický", řečeno slovy zdejší klasičky? Tak já uš fakt začínám ztrácet jistotu, kdo je tady vlastně nenormální smilies/grin.gif smilies/grin.gif Moje přítelkyně dala včera mýmu devítiletýmu synovi pusu a mazlila se s ním. Ta mrcha!!! Dyk vona ho vlastně zneužila! A až bude starší, určitě ho vojede!
Pořád ještě nevím, kde berete jistotu, že ti dva spolu chrápou. Už abych se začal bát dát svý dceři pusu jinam než na čelo - někdo s podobnejma názorama, jako tady zaznívaj, na mě pošle hochy z mravnostního! smilies/shocked.gif
Myslím, že by sis měla se svejma blízkejma promluvit. Kecáním s náma to stejně nevyřešíš.
červen 10, 2008 13:45
Krakonosi, uz jsem si myslela, ze to nikdo nenapise, diky : mila1
myslim si, ze Krystyna predevsim zmatkuje a nervuje se a vidi, co videt chce.. mail jeste nic neznamena a ta pusa taky ne. Chce to klidne si promluvit s dcerou. Z jeji reakce uz pak muze usuzovat na vic. Taky nam nenapsala, jake vztahy s dcerou ma, jestli nahodou nejsou ve sporu - treba kvuli prospechu ve skole, zda se dcera zrovna s nekym nerozesla a tak. To vse muze mit vliv a podle mne dcera jen provokuje mamu.
červen 10, 2008 13:54
krakonos : Sipik
My zenske to vycitime... ci si to chceme pripustit, to je ina vec, ale ked nieco nie je v poriadku, tak to podvedome vieme. Keby som ja videla, ze si daky chlap ktory u mna zije cca pol roka dava pusinku s mojou postpubertalnou dcerou, tak nepremyslam ani sekundu a chlap je pred dverami s nakopanym zadkom. A dceru by som asi tiez zdrala hlava nehlava. No lebo je tu este druha moznost, ze ju ten debil nabucha a potom bude mat doma este aj vnuca. To by sa ti pacilo?
červen 10, 2008 13:58
... : bb
Ráno jsem si jich všimla, když on stál v kuchyni u lednice, ona přišla k němu a dala mu tak jednoznačně ruku na zadek a on ji líbnul na krk.

Záleží na zvycích rodiny, na kontaktnosti. Ale - 33 letý chlap a 16 letá nevlastní dcera ?
Moje dcera nehladila otce po zadku ani ve 13, natož v 16, kdy už by to pro ni mělo jednoznačně sexuální podtón. A on ji obejmul, pohladil po vlasech, ale nelíbal ji na krk. To dělal když jí byly 3, 4, 5, 6 ...ne náct, ne potom, co by ho poplácala po zadku. A už vůbec ne nevlastní..
červen 10, 2008 14:08
... : bb
dceru bych nebila, udělala bych to co jsem popsala výše, aby viděla, že to beru jako její úlet, ne jako nemravné přebrání přítele matky a že to náš vztah nenaruší
Být dceři o 5-10 let víc, je to jiná, ale teď? sama neví, čí je, tak ať ví, že když se ten vztah, ať už je to co je to, nebude vyvíjet pro ni hezky a podle jejích představ, jsem tu pro ni, mám ji ráda, nezlobím se na ni. Že je mámě smutno a mrzí ji to, to jo, proč to neříct.Ale nač ji bít, nač jí to dát sežrat? Je to dospívající holka, ne sokyně 35 leté ženy !!
červen 10, 2008 14:12
Nie, to by sa mi nepacilo. : Krakonoš
Ale ja by som to riesil porozpravanim sa s nimi. Asi by som mu nenakopal hned zadok a trieskal dceru hlava nehlava. Ale vy ste tam na vychode take horuce hlavy, nemylim sa? smilies/grin.gif
(P.S. Doufám, že tě neurazil můj pokus po mnoha letech napsat zase něco "po vašem")
červen 10, 2008 14:14
Lidi, tak mi právě přišlo sms : Krystyna
od přítele, a že se se mnou chce sejít, že si musíme o něčem promluvit. Že na mě počká před prací.
červen 10, 2008 14:29
... : Krystyna
jsem rozčílená, tak jsem to odklepla, já nevim, venku je horko a já se klepu.
Držte mi palce, ať to zvládnu.
červen 10, 2008 14:30
... : ta, co je tu nová
Krystyna: pokus se co nejvíc uklidnit, ať jednáš pokud možno s chladnou hlavou. Držím všechny palce, co mám, a dej vědět!!
červen 10, 2008 14:34
Krystýno, zkus se zklidnit - co nejhoršího ti asi tak může říct? : bb
že to po x měsících není ono a rozchází se s tebou? no, však bys ho poslala sama pryč - že "se zamiloval" do tvé dcery? nekomentuj to, optej se ho, jak si to představuje dál - samozřejmě, že z domu odejde - normálně s ní chce chodit? ok, dohlídneš ať si pořídí antikoncepci, a aby dokončila střední školu, učňák. Pokus se udržet a nedělat scény, to by ji hodilo do náruče k němu a narušilo to vztah mezi vámi. Hlavní je, že jste s dcerou zdravé, živé, máš byt,práci.Ostatní zvládneš, zvládla jsi těžší věci.
červen 10, 2008 14:42
Krystýno, : Krakonoš
zkus se na chvíli vžít do pocitů rodičů malýho Jakuba z Havlbrodu. Najednou zjistíš, že tě potkala jenom lapálie, i kdyby to byla ta nejhorší varianta. Držím palce.
červen 10, 2008 15:03
:-))) : Gréta
Moje dcera a můj manžel spolu řádívali a mazlili se, ale pak, jak jí bylo tak 10, přestali. Mně to ale přijde normální :-)) Možná je to tím, že máme ještě dvě mrňata a namazlíme a nalíbáme se s nima všichni až až :-)
Krakonoši, už vidím, jak se tvůj syn ve třinácti mazlí s tvou přítelkyní :-)))
Nebo - co kdyby tůj syn začal chodit s holkou, dával bys té holce u ledničky normálně pusu na krk???
červen 10, 2008 15:06
Zvládneš to, : Milena
počítej do 10 ti před každou odpovědí. Ať ti řekne cokoliv, snaž se být za královnu.
červen 10, 2008 15:09
... : Krystyna
Moc vám všem děkuju. Nemám nikoho, komu bych tohle řekla. Tedy ne že bych neměla kamarádky, rodinu - ale tohle se prostě říká strašně těžko. Jsem ráda, že jsem to mohla napsat sem, kde mě nikdo nezná, ale tolik z vásm mi pomáhá.
Ještě chvilku, v půl mi to tu končí. Přemýšlela jsem, jestli si mám dát panáka, ale nakonec jsem si vzala prášek na spaní, co jsem našla. Budu oblblá a rozhodně tedy nebudu histerčit.
Jo, držte mi palce, děkuju.
červen 10, 2008 15:15
... : bb
no vidíš:-)
chvíli ho necháš plkat a pak řekneš: Hele, promiň, ale mně se chce strašně spát, jdu se dom natáhnout, zítra mi to dopovíš, čau.
:-)
červen 10, 2008 15:19
S holkou mýho syna : Krakonoš
budu asi mít jinej vztah, než s nevlastní dcerou, kterou budu mít rád vod miminka. Ale to bys asi nepochopila. smilies/wink.gif
červen 10, 2008 15:21
Krakonoš : bb
to určitě. a jak s 16 letou holkou, kterou poznáš v jejích 16 jen proto, že chodíš s její matkou? taky ji po ránu poplácáš po zadečku, líbneš na krk?
červen 10, 2008 15:25
Po prdeli : Krakonoš
ho plácnula vona! Nevím, nemůžu vyloučit, že bych ji nelíbnul, když bychom měli takový blízký vztahy. Líbnu i kámošku svý přítelkyně, i v její přítomnosti, ale všichni víme, kde jsou hranice a kdo má kde svý místo. Fakt nemůžu - A NEBUDU - posuzovat zvyky v cizí rodině, kterou neznám, míra fyzických kontaktů se liší i mezi prtnery "kus od kusu"! To musí cejstit Krystýna, co už je přes čáru. Navíc za pár minut už bude vědět, na čem je, tak je to zbytečná debata.
červen 10, 2008 15:40
ja bohuzel mam s timhle zkusenost : nechci udavat
neco co jsem mame nikdy nerekla, ale jednou o mnoho mnoho let pozdeji....asi o dvacet, jsem to rekla babicce. Muj nevlastni otec, kdyz mama nebyla doma se snazil mi davat francouzaky na gauci v kuchyni, mazlit se se mnou. Bylo mi 14 a desne se mi to nelibilo, branila jsem se a snazila jsem se pak nebyt nikdy s nim sama doma. Problem byl, ze on byl takovej proste skvelej chlap pro mamu a vsechny zname. Kdyz jsem to po letech rekla babicce, zeptala se mne proc jsem to nikomu nerekla. "A copak byste mne tenkrat verili?" Musela uznat, ze ne. Po tech letech mi to ale uverila, protoze uz zjistila jakej vlastne je. Ale to bylo az po mamine smrti.Takze pozor s dospivajicima dcerama na nove manzely!
červen 10, 2008 16:09
Krakonos : Sipik
To bolo dobreeee. Nemysli si ze sme tu nejaki vasnivi, to iba ja a vidis,to je vec pohladu, ja myslim ze vychod je ukrajina a dalej tym smerom. smilies/wink.gif
červen 10, 2008 16:44
ach jo... : Ling II
Krystyno, moc na tebe myslim !!! Napis !!!!
červen 10, 2008 18:19
tak jak???? : Parada
Jak jsi dopadla?
červen 11, 2008 06:25
Krakonosovi : Romana
Brr,"Krakonosi",az se mi jezi fakt kuze z tveho mailu psaneho vice nahore- Ty libas svoji dceru i jinam nez jenom na celo? To je teda desne!!!! smilies/cry.gif A jak jsi psal o te sve pritelkyni,ze ....Tveho syna ,tak z toho je mi fakt HNUSNE !!
červen 11, 2008 07:57
... : Krystyna
až se trochu vzpamatuju, tak vám napíšu.
červen 11, 2008 09:12
jsem taky děsně napnutá, je to jak v přímém přenosu, : Inka
hodně síly a odvahy Krysty. Život je jako na vlnách, když je člověk moc dole, tak se pak zas odrazí a vypluje nahoru a bude zase dobře uvidíš. Takový člověk Ti neslojí ani za jednu slzu, buď ráda, že se to ukázalo zavčas i přestože to moc bolí.
červen 11, 2008 09:20
Krystyno, at uz to dopadne jak chce, uvedom si, ze jsi jeste hodne mlada a to pekne mas pred sebou : mila1
Dceru, at se zachovala, jak chtela, zavrhnout nemuzes. Snaz se ji pochopit, ikdyz jsi na na ted nastvana. Pokud udelala to, co jsi tady naznacovala, tak to bylo bud z trucu nebo z hlouposti. Je to jeste dite a hlavne - je to tvoje jedine dite. Chlapu budes mit jeste dost,
o to se neboj. Vsichni tady na Tebe myslime a uvedom si, ze jsou dulezitejsi veci na svete, a to je zdravi Tvoje a Tve dcery. Ostatni veci se daji rozdychat.
červen 11, 2008 09:29
Hlavně si uvědom, že ona není tvoje sokyně : alena puntíkovaná
- ale tvoje DÍTĚ!!!! Je ve strašně zranitelnějch telecích létech...nakonec i my jsdme děšlay různé voloviny. Vinu nese jednoznačně on. Je dost strej, aby si moh setsakra rozmyslet co dělá. Jestli je to ten týpek co prostě "zvedne každý přikutálený jabko" - paktě s ním celkem mic dobrýho nečeká
červen 11, 2008 11:35
Kdyz si predstavim, : rybka
jak tezkou zivotni chvili ted Kristina proziva, mrazi mne.
Kdybych vedela posilat pozitivni energii, hned by ji poslala, bude ji ted urcite hodne potrebovat.
To, ze jeji pritel je bezcharakterni zmetek uz urcite pochopila i ona, ale co zrejme bude pro ni nejtezsi - srovnat se s tim, ze jeji najblizsi clovek - jeji dcera ji dokazala takhle podkopnout.
Ja vim, ze je to nevycvalene mlade, ale jako jeji dcera nejlepe vedela, cim vsim si Krystyna v zivote prosla, co vsechno i kvuli ni ustala. Dcera neni uz male dite, dokaze rozeznat, ze to, co udelala mame, je velika spatnost. A presto to udelala.
Je mi to moc lito.
červen 11, 2008 12:04
akorát nevíme : alena puntíkovaná
co jí nakecal....
červen 11, 2008 12:16
suhlas s rybkou : Sipik
16 rocne decko velmi dobre vie co chce a co robi, aj preto je trestna zodpovednost - aspon u nas - uz od 14tich rokov. Ked si s nim zacala, vedela dobre ze tym mame ublizi, ak sa to ona dozvie. To ze nema zivotne skusenosti a nevie, ze taketo konanie bude este strasne lutovat, to je ina vec.
Kristynka, drzim palce, nech to dopadne akokolvek, aby si sa z toho dokazala rychlo spamatat, zivot je obcas kruty, ale je tu aj kopec krasnych veci...
červen 11, 2008 12:21
Čtu si tady : AHabibi
...a - nejlepší spisovatel je, fakt, život sám. Stačí druhé pozorovat, poslouchat a pak jsem napjatá jako vy. Jak dopadne příběh Krystýny ??
Za sebe bych řekla, že každý konec jejího příběhu bude dobrý !
1. Dcera jen "machrovala", fajn budou dál šťastní.
2. Dcera popsala skutečnost - horší varianta s nutným řešením. Ale bude mít jasno o partnerovi.
Smutek za čas přebolí, s dcerou se určitě najdou, když ne hned, tak později.
Tato zkušenost ji udělá silnější, pocitově bohatší a vnímavější. Právě proto, že negativní prožitky se každého tak hluboce dotýkají a formují ho.
Nejsou to v daném okamžiku slova útěchy pro Krystu, jen zkušenosti. Souhlasím s Mílou 1 - jsou důležitější věci na světě, nebo i horší.
Přeju Krystýně vše dobré.
červen 11, 2008 12:31
Podle : Lotka
toho, že se Krystyna musí vzpamatovat tipuju, že odtušila správně a možná je situace ještě horší než si uměla představit. Každopádně to musí být šílený - dva jí nejbližší lidi ji zradili... smilies/angry.gif
Od dcery by mě to teda mrzelo, tohle by dcera matce nikdy neměla udělat. Stejně jako kamarádka kamarádce. To se prostě těžko odpouští.

červen 11, 2008 13:20
A ještě vyplním mezičas : AHabibi
...něčím, co potkalo předevčírem mně. Je krásně, přijedu večer na chalupu přespat, pobýt a tam už leží manžel - na jiné. O 20 let mladší. Vím o tom, řeším, ale že se to děje pod naší střechou ?!!
Ani jsem netušila, že mě to vnitřně tak rozhodí. Zůstala jsem navenek klidná. Musel ji odvézt,
pak jsem odjela i já.
Další den říká : - musím se s ní někde scházet (vdaná milenka)!! Zařídím, ať se nepotkáváte ! Když na to nepřistoupíš, u rozvodu tě oberu!
Co na to odpovědět ?? Handrkujte se po 28mi letech krásného soužití s 60níkem (3 vnoučata), kterému se myšlení přestěhovalo jinam.
Co je to, že staří muži neumí nosit svůj věk, ztratí slušnost, zodpovědnost, laskavost. Proč některé ženy s nimi hrají tuto hru ?
Už "nejsme jedno tělo,jedna duše", jak jsem to celá léta cítila a vnímala.
Teď mi nezbývá než si vyhrnout rukávy a začít uklízet - ty trosky. A duše pláče.
červen 11, 2008 14:43
AHabibi : Petronila
to je mi líto. Ta nevěra sama, ale mnohem horší mi připadá "u rozvodu tě oberu" to je takové svinstvo, že pro to nenacházím slov.

Nevím, jestli bych tohle rozdýchala. I přes to krásné soužití. Být oporou a čekat oporu od někoho, kdo ti bez rozpaků dokázal vrazit nůž do zad.

Přeju hodně sil, ať to vyřešíš s co nejmenším pochroumáním pro sebe.
červen 11, 2008 14:51
nenechej si to líbit AHabibi, : Inka
mě spíš přijde, že se rozvádět nechce, tak zastrašuje. Asi to jistí, aby mu měl kdo na stará kolena kdo nosit bažanta do postele a obracet ho až nebude moci. To je velká rána manžela takhle najít .... škoda, že je takhle nenašel její manžel .... Já to znám, když odcházel ode mně první manžel pro lásku o 20 let mladší v klidu mi řekl, že by se ke mně tak za 2 - 5 let zase vrátil. Jak mi bylo děsně mizerně, ale tohle mě tak rozesmálo a říkám mu: teď se na mě vykašleš, když potřebujeme dovychovat 2 puberťáky a pak se ke mně vrátíš?!?! To snad ani nemůžeš myslet vážně!!! Víš kde já budu za 2 - 5 let?? Rozhodně na Tebe nebudu čekat!! A pokud odeješ, dám žádost o rozvod a tak se také stalo. Jsem ráda, že jsem to udělala, zachovala jsem si svou vlastní hrdost!!! A život šel dál, mám ho takovej jakej si zasloužím a je hezkej a já jsem spokojená.
červen 11, 2008 15:00
Inko, : bb
Já to znám, když odcházel ode mně první manžel pro lásku o 20 let mladší v klidu mi řekl


takže jste se vlastně oba starali o puberťáky, ty o vaše dva, on o tu svou :-)) zdalipak také na diskotéky chodil, s broučkem :-))
červen 11, 2008 15:45
Dík za každé dobré slovo : AHabibi
pohladí.
S pomocí dcery ,která mi našla bezvadnou JUDr., ženu v mém věku - empatickou bytost, vše řeším. Ladíme vyrovnání SJM, jde to "ztuha". Manžel má další a další výhrady.
Mám Zákon o rodině s komentářem a zjistila jsem, že existuje jeden § , který jsem s ní dnes konzultovala a vlastně se na mně vztahuje. Mám daleko větší prostor k rozhodování než on, protože jsem se odvážila udělat krok k řešení jako první.
Dva roky, co vše vím, jsem považovala svůj věk, vedle té druhé, jako velké mínus !! Sebevědomí v háji. V současné době jsem se rozhodla otočit to do plusu !
Manžel chce "nový ráj" - mladou lásku, svobodu - budiž. Ale nedám svoji kůži lacino.
Posbírala jsem se, nebrečím v koutě a držím se rady Daniely - bláznivý nápad. Už ho realizuji a mám své plány co dál. Učím se žít jinak. Sama za sebe s podporou celé své rodiny.
červen 11, 2008 16:40
Inko, AHabibi : Milena
Už jsem chtěla vypínat. Ale nedalo mi to napsat komentář jako přes kopírák. Před několika měsíci jsem se rozvedla. BM (bývalý manžel) měl lásku o 22 let mladší. Má šanci přece začít znovu....bla, bla. Odstěhoval se ještě před rozvodem a žije s ní už skoro rok. A jak se postupně dovídám, tak už to není taková idyla a víte co řekl kamarádovi, když se ho ptal, co až ho mladá vyhodí"Vrátím se domů" On si fakt taky myslí, že tady na něj čekám. To nejhorší už mám za sebou, našla jsem tak trochu sama sebe. Za pár dní odjíždím s přítelem k moři, není sice tak ideální, jak bych si představovala. Ale je celkem fajn a žít s nikým zatím fakt zatím nehodlám. A co můj BM, je úplně bez sebe, jak to, že někoho mám. A to vyhrožování, já ti to spočítám, nebudeš mít kde bydlet, to jsem taky slyšela. Naštěstí jenom vyhrožoval, protože rozvádět se moc nechtěl, chtěl to mít tak, jak to bylo. Milenka a spolehlivá manželka. Ale kvůli dětem, by to myslím ani neudělal.
červen 11, 2008 16:51
AHabibi : RADU
tak tobě se to stalo předevčírem, mě minulý týden. s tím rozdílem, že já jsem o ničem nevěděla, přijela jsem domu dřív z práce protože mi nebylo dobře, a doma jsem našla přítele s úplně cizí ženskou. Prý to bylo poprvé, že mě miluje a nechce se rozcházet. No ten život nám ale připravuje pěkné zatáčky....
červen 11, 2008 21:12
bb no jasně že chodil, přece není tak starej?!?! : Inka
smilies/cheesy.gif, ale dlouho mu to nevydrželo smilies/grin.gif smilies/grin.gif, pak mu začala scházet domácí strava, knedlíčky, buchtičky, kytičky na stole a také si musel chudinka žehlit sám i košile!!!! A dokonce si musel po týdnu i vyklepávat drobečky z podložek, aby ho nepíchaly do rukou hi hi hi. Není nad to ať si zkusí se svou láskou žít!!! Já mu dám domácí servis!!! No a za půl roku byl konec.

červen 12, 2008 12:27
no holky já to nejdříve také brala : Inka
děsně těžce, jako by se člověku zbortil dosavadní život jako domeček z karet. Ale všechno se v dobré obrátilo, můj život dostal jiný spád. Najednou jsem byla svobodná a docela jsem si to po vyplakání, vyzuření a upracování k smrti ... užívala, jezdila po výletech a plnila si sny. A dnes jsem spokojená a jsem ráda za to, že jsem tu odvahu dostala a dotáhla to dokonce. Já mu dám domácí servis a ještě milenku...Děti jsou z domu, své sny jsem si splnila a teď se vrhám do podnikání, budu sama svým pánem a to si přeju už moc dlouho, naprosto změním profesi a moc se na to těším. A BM jen zírá a nevěří a myslím, že i tak trochu závidí, dokonce by se možná nechal i zaměstanat....hi hi hi a kde jsem po 11 letech od rozvodu??? Musím sama sobě konstatovat, že hodně daleko, ušla jsem obrovský kus cesty a jsem za tu životní výzvu moc vděčná.
červen 12, 2008 15:22
Inko : Milena
to se moc hezky čte. Taky podnikám věci, na který jsem asi předtím neměla čas, protože jsem se moc starala o domácnost, zahradu atd. Sice ještě občas bolí, bolí. Ale je to čím dál lepší. A dušičce fakt taky pomůže, že není jediná podvedená, ponížená. Ono to půjde. smilies/cheesy.gif
červen 12, 2008 15:50
mě už to nebolí, beru ho jako kámoše : Inka
a přeju mu v životě jen to nejlepší, život bere, ale i dává, člověk se nesmí nechat zlomit, chce to jít dál a zachovat si humor a dobrou náladu. On už to také pochopil a je mi dobrým kámošem. V životě nikdy nic není jisté a tak to chce brát jak to přichází, snažit se vnímat ty hezké věci a chvilky a užívat si je a ne se soustředit na to co se nedaří a nejde tak, jak by si člověk v tu danou chvíli představoval. Všechno má svůj čas a význam a nic se neděje náhodně, občas nás to má nakopnout jít někam jinam nebo dál .... nevím alespoň tak to vnímám já.
červen 12, 2008 15:58
inko, : bb
ty bys to měla sepsat na pokračování, aspoň na net jako Ceskymo aj. své toulky světem, tak Toulky vztahem, běžným písmem vyprávět děj a skutečnosti, pod čarou kurzívou své komentáře, jak jsi to prožívala tehdy a jak nyní z odstupu let, včetně závěrů a poučení,to by bylo pro mnohé poučné a možná pro některé, které váhají a zvažují už rozvést? ještě ne? kolikrát musím ještě ..? i inspirující.V podnikání fandím,náročné a houpačka, ale ta radost, když se dílo podaří, a být svou paní,v času i penězích,byť i malými- k nezaplacení.
červen 12, 2008 18:52
Inko souhlasím s bb : AHabibi
... možná by to zvedlo z kolen hodně bezradných, smutných a podvedených žen.
Naše společnost je k nevěrám velmi tolerantní, proto tak kvetou.
Dopad na podvedenou manželku je obrovský a zásadně to mění její život. Bere jistoty hmotné, majetkové, citové i společenské.
Jsem názoru nezdržovat nevěrníka, ale ať zajistí ASPOŇ ekonomicky opuštěnou rodinu - ze zákona, což není. SJM napůl ? Proč, když jsem se starala a nic nezavinila !! A zůstanou mi děti a jejich životní potřeby, které tisícovka nepokryje !
červen 13, 2008 09:31
můj životopis to snad ani ne, : Inka
ono to bb kolikrát tak humorné vůbec nebylo jak to člověk s postupem času popisuje a ani si nejsem jistá jestli bych na některé věci chtěla znova vzpomínat. Některé situace byly těžce vyhrocené, nechci se k nim sama vracet, jsem ráda, že jsem to přežila ve zdraví, nenechala se ničím zlomit a uchovala si svůj vrozený humor a jsem schopná žít hezký život dál. No asi jsem si to zasloužila, byla jsem odjakživa taková divoká holka s nezkrotnou povahou vyhrocenou navíc neporozuměním si s rodiči, občas si říkám, že jsem měla obrovské štěstí v životě jistě víc než rozumu a jsem strašně ráda, že moje děti jsou jiné a nevyvádějí to co jsem dělala já, dá se s nima hovořit o všem, jsou to mý nejlepší a nejbližší přátelé.
červen 13, 2008 09:40
AHabibi, já bych to zas takhle nebrala, : Inka
také jsem byla děsně navztekaná, že se musím podělit i když jsem nic nezavinila, a k tomu mi ještě zbyly na dovychování dvě něšťasné pubertální děti co ztratili rodinu na kterou byly zvyklí. Najednou jsem byla máma-táta a musela jsem z domečku jít žít do bytu v Praze. Nikdy jsem v bytě nebydlela, vždy jen v domku. Nedokážeš si představit kolik van na koupání jsem si tam kolikrát nabrečela, jak jsem měla kolena oteklá plná vody, než jsem si tam položila dlažbu a dubovou plovočku, v prstech rozežrané díry od cementu než jsem to dospárovala, koupila jsem si to jako holobyt a rozhodla se si to udělat moc krásné (pomalu a pomalu) podle svého vkusu a podle peněz. Po 6ti letech to byl opravdu nádherný atelier a letos mi celý kompletně vyhořel. Už je zase zrekonstruovaný a mě se splnil sen a postavila jsem si domeček a bydlím v něm. Zase ve stavbě, ale jsem šťastná a spokojená, blíž přírodě na čerstvém vzduchu a božský klídeček. Je prima si dokázat co všechno umíš, když prostě musíš a mezitím pochopíš i pár jiných věcí. Kdo má vše nemusí se o nic snažit a je většinou nešťastný, protože moc přemýšlí nad tím co by chtěl mít a nemá to a na to já nemám čas.
červen 13, 2008 09:53
... : bb
Inko,to byl jen takový momentální nápad :-) souhlasím a chápu, pro ostatní by to určitě bylo zajímavé a třeba i poučné, ale nemá smysl jitřit staré zhojené věci. S dětmi to mám podobně, snažila jsem se vyvarovat pár věcí, kterých se moje máma "dopouštěla" v dobré víře, že činí dobře, protože tak byla z tvrdé, pracovité a šetrné Vysočiny naučená a zvyklá. Dnes vidím, v čem všem mi to prospělo. Prospělo mi ale taky, i když jinak, i to, jaký je můj otec a jak se chová k ženám, k mámě, ke mně. Rozmazluje všechny osoby ženského pohlaví,chová úctu k matkám, nositelkám života, a ženy obecně respektuje a ochraňuje. Tímto rozmazlená a posílená jsem nemohla sáhnout vedle v partnerech :-) No, určitě dělám jiné, tak jim říkám, ať si to zapamatují, mně odpustí a na svých dětech se toho nedopustí :-)) Naše vztahy si doslova hýčkám, vychutnávám si dlouhé rozhovory u snídaně, kafátka, obědy a nakupování s dcerou, výlety se synem. Je to zase něco zcela jiného než celorodinné hromadné výlety, ty jsou fajn, ale při těch seancích ve dvou je klid a čas a vynikne to, co ve smečce splývá. Dcera je má báječná přítelkyně a doufám, že to vydrží.
Na druhou stranu,asi díky tomu, jak mě rodi
Souhlas i s tím,že člověk si váží všeho víc, když o něco přijde a na tom, co má, musí pořádně máknout, nemyslím jen materiální věci, to se týká i vztahů, práce, všeho.

červen 13, 2008 13:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]