O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MEZI DVĚMA MUŽI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 červen 2008

 Ahojky, kudlanky a kudlánci, nějak se mi ten život zamotal. Asi před pěti lety jsem se zamilovala do svého tehdejšího ženatého kolegy; je to nádhernej chlap, sportovec, starší o 7 let. Já malej zobáček v  nové práci, ale časem nějak začaly tát ledy, a vzhledem k tomu, že jsem celkem taky nadšenej sportovec,

 měli jsme spousty společných témat a taky prostě jednou přeskočila jiskra a jiskří to už těch 5 let skoro pořád...

 

 

 

 

 

     Měli jsme nějaký ten románek, ale je fakt, že jsem nikdy neřešili jakoukoliv budoucnost. Taky je pravdou, že jsem asi nikdy neřešila jeho manželství, ještě před jakýmkoliv naším sblížením o ní nikdy nějak zvlášť nemluvil a věděla jsem, že už to tam prostě nefunguje; ale že má syna, na kterém mu mu záleží úplně nejvíc a podle mě. kvůli němu nikdy ani odejít nechtěl.

 

     Dokonce mi ho jednou jeho manželka na jedné firemní párty po pár drincích sama nabízela (nemůže ale o nás nic vědět). Ale já jsem si pak našla př ítele, který je ode mě mladší skoro o 3 roky a zároveň dala výpověď z práce, protože jsem to chtěla mít s tím kolegou absolutně ukončený. Protože u nikoho jinýho se mi v životě nestalo, abysme se na sebe dívali, jiskřilo to jako stožáry při bouřce a rudli jako puberťáci, teda stalo, ale ne intenzívně celých pět let. Po mém odchodu z této práce jsme se občas vídali, ale čistě jako kamarádi; já měla skvělej vztah a bylo mi fajn a pak se to nějak všechno nějak zamotalo.

 

     Umřel mi táta, já se z toho dlouho vzpamatovávala, a vzpamatovávám doteď a jakejkoliv chlap mi byl celkem ukradenej, pak jsem se dala trošku do kupy a začala zas žít, už jsem si tak nějak s přítelem plánovala svatbu, děti, myslela jsem, že to cítí stejně jako já.  A pak jsem si jednou telefonovala s bývalým kolegou  a on se mi tak mezi řečí zmínil, jestli neudělal chybu, že se mnou není, kdysi jsem na tuhle větu fakt čekala, teď mě to zaskočilo, že to bylo konečně vysloveno... už předtím mi nějakou dobu dával najevo, že se mu pořád líbím a svým způsobem žárlil na mého přítele, ovšem - je stále ženatý a já se ho ani neptám, jak to v manželství má.

 

     Samozřejmě mi ta jeho věta z telefonu ležela v hlavě, ale ne moc dlouho, protože ani ne za 24h, se mi můj přítel svěřil, že neví co má dělat, že má pocit, že se buď musíme vzít nebo se rozejít a že vůbec netuší, jestli se už chce takhle vázat. Nějak jsem to nezkousávala, ale uklidňovala se tím, že má jen zimní depku a že je mladej a že je asi normální, když teď ještě chvíli tápe. Tak jsem to nechala být, žili jsme spolu dál, ani jsem si neuvědomovala, že by byl nějaký problém.

 

    Jenže on už se rozhoduje skoro 5 měsíců a připadá mi, že pořád neví co by, což se samozřejmě projevilo na oslabení mých citů k němu a je to teď jak na vlně, a bohužel si musím přiznat, že vůbec nevím, jestli jsem ještě tak šíleně zamilovaná. Mezitím  jsem byla častěji v kontaktu s bývalým kolegou, kterýho stále víc opět zajímám, a on zas zajímá mě,  ovšem zatím je to všechno jen mezích platonie, i když už od něj návrh padnul a teď jasně čeká jen, co udělám já... jenže mám strach, že mu vlastně jde jen o sex a já udělám nějakou totální kravinu.

 

     Je mi 31, už bych chtěla rodinu a mám teď kolem sebe asi úplně dva nevhodný chlapy. A tak se v tom tak nějak plácám, s přítelem to nějak nedokážeme rozseknout,  a čím dýl to bude trvat, bojím se sama sebe, že mu nakonec dokážu bejt nevěrná... což jsem si myslela, že bych nikdy nedokázala. A úplně upřímně teď přiznávám, že vůbec nevím, kterýho z nich chci vlastně víc.

 

     Vím, že mi pomůžete nějakou správnou radou, protože vy nemáte „zastřený pohled", a taky to tu berete opravdu vážně. Předem díky za jakoukoliv racionální odpověď.

 

Marcela

 

 

 

Komentáře (19)add feed
Marcelko, : AHabibi
nejlepší by asi bylo, rozejít se s oběma. Dát si nějaký čas pohov a najít si úplně novou lásku. Nezatíženou tím vším, co tu popisuješ. Ženáče pusť k vodě, ublížila bys svému svědomí, té rodině a kdo ví, zda by se vůbec rozvedl. Viděla bych v tom příliš velké peripetie. To nemáš zapotřebí.
Tvůj přítel - nechce si ještě užívat svobody ?? Asi bych to tak chápala. Ale je to můj názor, rozhodnout se musíš sama, protože jen ty víš v čem žiješ a jak to cítíš.
Správné rozhodnutí bývá zpravidla to nejtěžší.
Měj se hezky.

červen 05, 2008 23:06
presne tak... : Sipik
AHabibi to vystihla. Prezila som aj ja vztah so starsim kolegom, tiez bol zenaty, akoby si popisovala nas dvoch... nakoniec som usla z prace ktora ma bavila a bolo velmi tazke pretrhnut vsetky nitky. Teraz, po dlhej dobe ma cely ten vztah mrzi, hoci som ho skutocne milovala. Jednoducho moja mila, zenaty chlap je NO NO, keby bolo jeho manzelstvo take zle ako pises, uz by bol davno rozvedeny. Samozrejme ze mu imponuje zaujem mladsej zabky. To len ako dodatok k AHabibi, nie si storocna, aby si musela mat obavy, ze Ti ujde vlak.
červen 05, 2008 23:21
Přidám se :) : Karel K.
Též se přidám. A budu souhlasit s AHabibi.
Totiž - pokud Tvůj přítel PŘEMÝŠLÍ o tom, zda si Tě vzít či nikoli, je to přinejmenším divné.... Naprosto chápu, že u Tebe následovalo, jak píšeš, "oslabení citů."
S tím ženáčem těžko říci, ale pokud se nechce/neplánuje rozvádět, dával bych od toho ruce pryč. Takových vztahů, kde On mluví o tom, jak se má v manželství špatně a že se rozvede a přitom mu ženuška vaří, pere a chlapec se má, jako prase v žitě a je spokojený, těch už bylo! A těch holek, které těmto řečičkám uvěřily, je též hodně.
Kdybych byl ve Tvé kůži, asi bych "spálil mosty" mezi Tebou a oběma pány a zkusil štěstí jinde....
Budu Ti držet palce!
červen 06, 2008 06:30
A je to tu zas! : tippler
"Moje žena...mi nerozumí!" Je neuvěřitelný, že celý generace ženskejch baví tuhle větu poslouchat furt dokola :-)

A teď k Marcele - než začneš vyčítat tomu svýmu mladýmu nerozhodnost (zajímavý, u toho ženáče to nevadilo?), zameť si laskavě před svým prahem. On se rozhoduje pět měsíců, Ty pět let. Je možný, že se na manželství a rodinu ještě necejtí, ale taky je možný, že mu tady něco nesedí. Mezi náma, řítit se do manželství s ženskou, která v tom má sama hokej, je docela vo průs*r.

Takže, hraběcí rada: sepiš si, co vlastně od chlapa chceš a zjisti si, jestli to sedí na pána č. 1 nebo na pána č. 2. Jestli ani na jednoho, hledej pána č. 3.
červen 06, 2008 07:31
No mne by se dotklo, kdyby zacal partner pochybovat o tom, zda si mne chce vzit.. : mila1
takze to oslabeni citu chapu. Taky chapu, ze v 31 uz zena mysli na miminko a ze sice jeste neni pozde, ale zase tak moc casu nezbyva, aby si nasla vhodneho muzskeho. Tim spis bych asi situaci resila, a to rozchodem s obema. A po nejake dobe, nemusi byt dlouha, bych s cistou hlavou zkusila najit nekoho noveho.
červen 06, 2008 08:43
... : Sandra
Ve 28 letech, které má tvůj přítel, už člověk není úplný mlaďoch a měl by vědět co od života chce. To, jak popisuješ, že váhá, to mi přijde jako by čekal, jestli mu náhodou nezkříží cestu v několika dalších měsících/letech nějaká kočka, která by mu víc stála za to. A když ne, tak má holt tebe, taky dobrý. Tak bych k němu přistupovala stejně, zatím se s ním třeba nerozcházet, ale začít se koukat okolo. Od muže č. 2 zjistit co přesně si od vašeho vztahu slibuje. Jestli tě chce do postele, tak je to o ničem. Pokud ti slíbí, že se rozvede, tak mu řekni, že si počkáš, až to udělá. A že mu dáváš na vyřešení tolik a tolik času, že nechceš čekat věčně. Pokud se rozvést nechce, tak je to o ničem, protože být jeho paralelním vztahem (třeba i s dítětem) musí být odstřelem sebevědomí. Dál se asi koukej okolo, jestli nepotkáš nějakého muže č. 3, jak ti radí výše. Ale chápu, že po 30 už těch slušných volných chlapů není jak hub po dešti, takže je to spíš otázka štěstí. No a v nejhorším máš jako pojistku svého přítele č. 1, on tě má zřejmě taky jako pojistku, takže- není to sice OK- ale aspoň je to symetricky vyvážené:-)
červen 06, 2008 09:21
no myslím, že to cítíš sama velmi dobře, : Inka
že ani jeden není perspektivní, přidávám se k ostatním, též by se mě velmi dotklo, že partner s kterým jsem a počítám pochybuje o svatbě a co se toho druhého týká, pokud nebude mít vyřešenou minulost, tak na sliby bych rozhodně nedala, jen tím budeš ztrácet čas. Přimoulám se za ukončení těch dvou vztahů a za muže č. 3. Hodně štěstí smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
červen 06, 2008 09:27
Už je to tu zase : moje žena mi nerozumí, manželství už delší dobu nefunguje, blebleble : wendy
já když slyším podobné formulace tak se vždycky osypu. Svým způsobem ale ty holky chápu, zkušený pohledný chlap v nejlepších letech pořád táhne.
MArcelo, ani ty ani tvůj současný mladý přítel vztah nechvátáte ukončit, máte ho jako jakousi jistotu, zadní vrátka, bez úředních formalit klidně okamžitě zrušitelný. Ani jeden nemáte zatím jistého nic lepšího - je to drsný, ale je to tak ? Asi ano, že. To nevypadá na růžovou budoucnost, a co že ho to popadlo tak najednou, netuší něco nebo nemá taky zadanou bokovku ?
Co se ženáče dotýče, na toho bych moc nesázela, KarelK má pravdu. Dala bych vážnou řeč s mladým a podle toho se rozhodla - zůstat s ním nebo se vydat na zatím neznámou cestu (to my dost nerady, že) a hledat někoho třetího...takže tak.
červen 06, 2008 09:48
přítel váhá, aby neváhal, chudák : bb
asi není blbej, necitlivej, studenej ignorant, takže vycítil, že to mezi nimi není zrovna osudový vztah a že ta jeho je minimálně duchem napůl jinde, tj. u toho ženáče

že přítel váhá v 28 letech se s takovou dámou oženit se ani nedivím, být to můj brácha, radím mu vykašli se na ni

Marcelo, přiznej si barvu, vždyť jsi s ním jen a jen proto, že ses od toho ženáče nedočkala dalšího kroku směrem ke vztahu jen vás dvou, že se nerozvedl a ty bys dál byla jen milenka
Teď, když jsi mu zdrhla a začala sis budovat svůj život, tak se najednou ženáč utrhne a přitahuje tě k sobě. Berou mu vzrušující oblíbenou hračku? Nebo tě vážně děsně miluje? Celých 5 let? Nevěř tomu, že se svou ženou je jen kvůli synovi. Kdybys byla jeho milovaná osudová žena, už dávno by s tebou byl a snažil se nepřijít o syna. On tě chce jen jako milenku, utíkají mu roky a chce si ještě užít něco onačejšího, než rutinní rodinný život.
červen 06, 2008 11:18
tak to všichni ženáči bb, : Inka
co se nerozvádí, protože jim to tak vlastně vyhovuje, je to jak z jedné bábovky.
červen 06, 2008 12:22
je, ale ony tomu nevěří : bb
chtějí věřit tomu, že zrovna ten jejich je jiný, že jeho manželství je pro něj opravdu skončené, rozvede se a hupsne do druhého s ní
docela by mě zajímala statistika případů, kdy to vyšlo a kdy ne, sázela bych na 1 ku 1000, asi to nebude nereálný tip
teda kromě těch,které jsou taky vdané a taková bokovka jim vyhovuje
červen 06, 2008 12:32
mimochodem, všimněte si, : bb
jak s ní skvěle manipuluje
ona má svůj "skvělý vztah",ocitne se v nelehké životní situaci (úmrtí tatínka)a najednou si telefonuje s bývalým milencem, a on přesně v tuto chvíli, kdy je zranitelná, vytasí své "skrývané city" :
a on se mi tak mezi řečí zmínil, jestli neudělal chybu, že se mnou není, kdysi jsem na tuhle větu fakt čekala, teď mě to zaskočilo, že to bylo konečně vysloveno...


Marcelko, jsi srdcem i duší u něj, je jen otázkou času, kdy i tělem, zakládat rodinu s mladším přítelem jsi chtěla jen jako náplast, která měla pomoct rychlejšímu zhojení ranky.

Podle mne bys pro sebe, svého mladšího přítele i rodinu bývalého amanta udělala nejlépe, kdybys pustila oba dva a nenechala se znovu vlákat do svatby s prvním nebo do románku s druhým.
červen 06, 2008 12:39
dalas "kopačky" ty jemu, viď? : alena puntíkovaná
Být to naopak, tak si můžeš být jistá, že už jsi o něm v životě neslyšela.Ale když sis navíc našla někoho jiného a hodláš se vdávat...jo to je jiný kafe...tohle tihle ješitové nemůžou přenýst opřes srdce.....nemysli si, že jsi jediná, kterou takhle oblbuje. Tihle frajeři to mají obvykle "rozděláno" na více frontách. Nemůžou si totiž připustit, že by pro někoho nebyli "neodolatelní". Tvýho kluka chápu, že váhá - třeba to tak nevnímáš, ale zaručeně jsi změnila chování.....neví možná sice o co jde ...ale jsi nějak jiná...
červen 06, 2008 13:45
Ženatýho nebrat. : Milena
Jen budeš vedle něj ztrácet další léta, nerozvede se, to už by totiž udělal. To je přeci jasný, že už nejsi do svého přítele tak zamilovaná jako na začátku, to je přece nornální. Připusť, že i jeho ta převeliká počáteční zamilovanost přešla. Ale píšeš, že jsi si ani nevědomovala, že je nějaký problém. Tak to mezi vámi je docela dobrý a bylo by možná lepší, kdyby jsi nemyslela na ženatého a přítele netlačila do nějakého rozhodnutí. Buď se rozejít nebo vzít. Přítel nechce zatím asi ani jedno ani druhý.
červen 06, 2008 14:05
... : Sandra
Já ti nevím, Mileno, a jak dlouho má podle tebe na toho mladého čekat?To na něho nebude tlačit a jeho taky nebude nic tlačit a bude čekat další rok, 2, 3, 5, 7...jemu pak 35, bude svobodný, bez závazků a připravený založit rodinu, jí bude 38 a bude na pořizování dětí poněkud přestárlá, tak se poohlídne jinde.
Kdyby mi chlap, kterému táhne na třetí křížek řekl, že se nechce vázat, tak bych to teda pochopila jako že se nechce vázat se mnou a šla bych od toho.
Příroda je holt v tomhle k ženám nespravedlivá, zatímco chlap si může děti nasekat v 50 (nebo v 70, jako Kája) žena má na to jen určitých pár let a tak holt musí být trochu sobecká a využít samečka, který bude připraven na to s ní založit rodinu v době, kdy ona bude ještě mladá a zdravá a ne v době, kdy on dojde k závěru, že už je načase se uvázat.
červen 06, 2008 14:48
Díky za všechny názory!!! : Marcela:)
Opravdu díky moc, at tak nebo tak, lehce to pomáhá číst něčí nahled. Jen pár podoteků, nikdo mě citově nevydíral, kolega o úmrtí táty neví, neřekla jsem mu to, to co říkal o své manželce, říkal ještě před jakýmkoliv sblížením, na řeči typu "manželka už mi nerozumí", opravdu nevěřím a tyto ani nikdy vysloveny nebyly. Na přítele netlačím, já vůbec o žádné svatbě nebo dětech nemluvila, s tím rozhodnutím bud vzít nebo rozejít přišel on. A úplně upřímně říkám, že už ted vím, že daleko těžší je pro mě představa opustit přítele.
červen 06, 2008 15:24
Souhlasim se Sandrou : Helena C H
I kdyz ma Marcela svoje problemy a pritel to muze podvedome citit, meli by si tedy o vsem promluvit. Je ale sobecke partnerku napinat a donekonecna ji nechavat cekat. Mne to tak delal byvaly pritel, nechtel se vyjadrit ani tak, ani tak. Ja cekala jak husa a netlacila na pilu. No ale nakonec se se mnou stejne rozesel, asi protoze jsem se diky jeho pristupu taky zmenila.
No a mne bylo zrovna 29, dost dlouhou dobu trvalo nez jsem se z toho vubec vzpamatovala a nakonec jsem se az kratce pred 31 seznamila s manzelem. Nejdriv jsme spolu chodili, pak planovali svatbu a kdyz jsme se vzali, tak jsme skoro hned zacali planovat rodinu, no a ejhle ono to neslo tak rychle, jak by clovek cekal. Tak se stalo, ze ted v lete mi bude 37 a konecne snad budeme mit miminko, vse je na dobre ceste. Takze Marcela skutecne nema zase tak moc casu donekonecna cekat, nez se pritel rozhoupe. Totiz v pripade, ze nakonec pritel rekne "ne", nebude mit Marcela manzela a dite za par mesicu.
červen 06, 2008 15:37
Jenom idiot : Krakonoš
by uvažoval o svatbě s dámou, která je půlkou srdce (a i jinejch orgánů) někde jinde. Moc nevím, Marcelo, nad čím špekuluješ. Máš záměr - rodinu a děti. Na to bejvá nejlepší vybrat si chlapa, kterej chce taky rodinu a děti, pokud možno s tebou smilies/cheesy.gif, jaký překvapivý zjištění, žejo. Takže buď mezi svejma favoritama takovýho chlapa vidíš, nebo ne. A podle toho bych se zařídil.
červen 07, 2008 10:08
... : Marcela:)
Dneska jsem to s tím ženatým ukončila....aniž by se mezi námi cokoliv stalo....on mě chtěl čím dál víc, už to nešlo dál.
červen 13, 2008 20:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]