O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZMARNĚ NEVĚRNÝ PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 květen 2008

 Milá Kudlanko, i já jsem se rozhodla ti napsat. Nedoufám moc, že mi můj problém někdo vyřeší... Ale názory ostatních jsou někdy aspoň nápomocné. A jaký je můj problém? Nevěra. S partnerem žiji více jak rok, známe se dva roky. Prošli jsme si určitým vývojem a fázemi, z čehož už jednou jsem měla podezření z nevěry.

 

  

 

 

 

 

 

     Známost z internetu, nějaká schůzka proběhla, smsky... ale nějak jsem to ustála a partner se zklidnil, takže to na čas skončilo. Zhruba na půl roku, kdy byl klid, žádné náznaky nevěry. Jednoduše se zdálo, že jsme to překonali. Až v poslední době, zhruba během dvou týdnů, začínám pozorovat změny, nijak razantní - sem tam jde s telefonem a počítačem na toaletu, chodí později spát něž já, což nebývalo zvykem...

 

     Takže první co mě napadlo, internet - a to se mi potvrdilo záhy. Dnes již vím, že je tu reálná osoba (slečna...) se, kterou si vyměňuje lechtivé smsky a plánuje setkání... Takže předpokládám, že chuť se vidět se a stýkat, se bude stupňovat. Nejvíc mě užírá to, že se doma chová normálně, všechno, dá se říct funguje tak, jak má..... navíc z charakteru profilu na internetu a z smsek je jasné, že mu jde spíše o chuť na flirt a zájem o sex. Nevím, jak zareagovat... argument, že něco vím, neobstojí. A také samozřejmě vím, že pokud to není nic vážného (prozatím), nevěru nepřizná... (tím, že by se přiznal, by náš vztah asi skončil, což on nechce - myslím, že je vcelku i spokojen s naším vztahem - jenom potřebuje rozptýlení....??

 

     A další - dostala se mi příležitost si s mým partnerem popovídat po chatu, aniž by věděl, že jsem to já, jednoduše jsem se vydávala za nějakou slečnu, která hledá flirtík, apod... No a po vzájemné komunikaci na chatu,  kde jsme si psali, mi přiznal, že hledá zpestření, že to zahýbání (pokud se udrží pod pokličkou) je vlastně jen rozmar, a že doma mu všechno s partnerkou (se mnou) funguje. Ale touha, s jakou se seznamuje a hledá nezávazný sex, se opravdu nedala zapřít. No, v první chvíli mi z toho bylo pořádně zle.. Já jsem předtím jen hledala nějaké chyby u sebe, ale teď vidím, že jeho jenom pálí dobré bydlo... Protože jak říkám, docela nám to funguje, sexujeme, atd.. žádný závažný problém...

 

     Co teď?, říkala jsem si, že bych zkusila bojovat, stejně nemám co ztratit, pokud by se nepovedlo, je jasné, že je lepší to ukončit (i když vím, že to pro mě nebude jednoduchá cesta, neumím být sama, atd.). Ale spíš mi dělá problém vymyslet, jak bojovat.

 

     Bohužel patřím do kategorie žen, které jsou hodné - prostě nejsem a neumím být žádná mrcha, takže nemám páru, jak na něj, co by ho trošku donutilo, aby měl nejistotu a tak...Vím také, že to částečně prameni z toho, že mě má jistou. Také musím ale ještě napsat, že kdysi i své ex přítelkyni býval nevěrný, takže otázka, jestli on by se změnil, nebo je to v něm nadosmti - je asi nasnadě...

 

Děkuji vám všem za radu,

 

Petra

 

 

Komentáře (27)add feed
Pořád řešíš jeho. : Gréta
Co on chce, jaké má touhy.
Odpověz si na otázku: "Chci partnera, který mě bude permanentně podvádět? Jaké mám plány, na co se potřebuju v životě spolehnout, chci rodinu?"
Proč by ses měla měnit, aby ses stala mrchou, která ho bude provokovat - to bys nebyla ty. Bralo by ti to spoustu energie a výsledek naprosto nezaručen. Opravdu chceš obětovat svůj život něčemu takovému??? Vše podřídit tomu, aby ti jediný ze čtyř miliard chlapů na světě měl možná větší chuť zůstat věrný?

Pokud teď zvládneš se s ním rozejít, budeš mnohem lépe vybavená pro další vztahy. Už budeš vědět, že ti nesmějí ... na hlavu, jako tento.
květen 27, 2008 10:44
Ještě mě napadlo, : Gréta
s čím chceš vlastně bojovat? Se svým partnerem a jeho stylem života. ON ti totiž zcela dobrovolně ubližuje. Proč bys to dělala??
A že bys zvítězila v pomyslném boji nad všemi dostupnými ženami, které mají pro něj ještě navíc přitažlivost neznáma, to je marná snaha.
květen 27, 2008 10:50
Já bych ty internety zakázala... : Káča
...ale ne, vážně. Petro, nevím nevím, podle toho, co píšeš, bych řekla, že to flirtování a dokazování si je u tvého přítele spíš povahový rys než důsledek skutečnosti, že "tě má jistou". A že se prostě nikdy nezmění, i kdybys měla sebevychytanější taktiky, jak ho spolehlivě přitáhnout zpět. Takže buď se s tím smíříš a budeš to ignorovat (což ti ale podle všeho moc nepůjde - mně by to taky nešlo) nebo se porozhlédneš po někom, kdo tyhle choutky mít nebude. Ale je to jen můj dojem z tvého dopisu, možná ti ostatní kudlanky poradí něco rafinovanějšího. Že budeš třeba chvilku bez partnera, toho se neboj, ono je to docela fajn (mohla bych vyprávět - raději sama než se trápit kvůli chlapovi), hlavně si ujasníš priority a do dalšího vtzahu půjdeš sebejistější...
květen 27, 2008 10:50
tyto znaky opište: : Káča
kkvoo??? To si snad vezmu osobně smilies/cheesy.gif
květen 27, 2008 10:51
chtěl jsem ti poradit totéž : alena puntíkovaná
ale obávám se, že bych zas byla nařčena z nenávisti k mužům. Podle mě tenhle vztah nemá budoucnost. Vykašli se na něj a najdi si někoho jiného. Nevěrnej chlap je především nespolehlivej a nikdy s ním nemůžeš nic dopředu naplánovat, neb nikdy nevíš, kdy mu přelítne přes cestu nějaká zajímavá sukně a on v tom okamžiku zapomene na všecko. Taky nikdy nemáš jistotu, jestli při své "zábavě" někde něco nechytne a nenakazí tě. Dneska už to není legrace. A ber to tak, že milenky stojí prachy - a to dost - takže, kdyby sis ho vzala a pořídila si s ním děti, tak bys vlastně okrádal nejen tebe, ale i je. A to nejen o peníze. Věř, že dobře vím, o čem mluvím.
květen 27, 2008 10:52
Nerozumím tomu : Milena
Co vede Tvého přítele, aby po dvou letech vztahu hledal flirt, nezávazný sex...Vždyť teď by jste si měli prožívat to hezký, třeba plánovat budoucnost nebo si jen tak bezstarostně spolu!!! užívat. Děti nejsou. A Ty místo toho řešíš, jak budeš bojovat, aby ti byl věrný. To je přeci Petro nesmysl. Jestli chceš mermomocí bojovat, tak se sebou. Být chvíli sama se určitě naučíš, spoléhat na sebe, většinu věcí si zařídit sama. To taky není od věci. Kloním se k názoru, že když už teď podvádí, tak se asi nezmění.
květen 27, 2008 11:46
no já bych též neplácala energii : Inka
na něco co se změnit nedá, ten se nikdy nezmění. Na férovku bych mu řekla, že to vím, že hledá flirt, že jsem si s ním sama pro zajímavost psala a že má hodinu na to aby se sbalil a vypadl z bytu a mého života. Dva roky života není nic, je to životní zkušenost, poděkuj bohu, že jsi to zjistila dříve než s ním máš kopu dětí a on kopu milenek. Je mrak hodnejch kluků, co si Tě budou vážit.
květen 27, 2008 12:09
važ si sebe přinejmenším tak, jako jeho, a stejně tak o sobě přemýšlej : bb
Dělá to teď v začátcích společného života, kdy jste bez dětí, máte peníze, mládí, zdraví a můžete spolu cokoli? bude to dělat pořád. V tvém těhotenství, v tvém šestinedělí, až budeš doma se 2 dětmi s neštovicemi, atd. Inka ti to napsala přesně. Co myslíš, je snazší se rozejít teď, nebo pak, s dětmi? Teď si můžeš užívat chvíli samoty, kamarádek, přátel, rodičů, koníčků, randit jen tak, bez plánování budoucnosti, věnovat se práci a časem se objeví ten pravý.
květen 27, 2008 13:16
... : Sandra
nikde tam není psáno, že se jedná o svobodnou dvacítku, stejně tak to může být rozvedená padesátka. A navíc Petra nechce radu jak to ukončit, chce od nás radu, jak bojovat. Třeba jí to za to stojí, třeba už skutečně není nejmladší a má děti, které sama neuživí, třeba se spolu rádi smějou, nebo mají stejné koníčky. Prostě jí ten vztah- z pro mne neznámého důvodu- stojí za záchranu.
Zkusila bych tohle- začala bych také tak nějak nenápadně nápadně chatovat.Taky na seznamce. Občas se třeba pobaveně zatvářit když ti bude psát kámoška, jestli nepůjdeš na kafe- kdo ti to píše? Ále, nikdo- a zprávu rychle smazat. Na té seznamce nutně nemusíš do rubriky- ona hledá jeho, nezávazně- tuším, že se tam dají sehnat i kamarádi/ ádky se stejnými zájmy a to už zase ten tvůj nebude vědět, jestli si tam sháníš někoho na flirt, nebo si vyměňuješ zkušenosti s pěstováním bonsají, či tipy na cyklovýlety. A aspoň takhle potkáš pár fajn lidí...a co ty víš, třeba jednou zjistíš, že se dá žít docela dobře i bez něj. No a úplně nejhustší kalibr by byl si s ním opět začít chatovat, že sháníš někoho na vztah bokem, že tvůj partner ti zahýbá na internetu a ty se chceš také nezávazně pobavit...a pak se s ním sejít- jejda, to jsi ty? No to je trapas!:-). Třeba mu to docvakne. A třeba na tebe začne žárlit, když si bude myslet, že někoho máš, nebo někoho sháníš a srovná se mu to v makovici. A nebo také ne a v tom případě máš dvě možnosti- smířit se s tím, že je takový, jaký je a jiný nebude a přestat se tím trápit, protože jinak je ten vztah super, nebo jít od toho a počkat na někoho vhodnějšího.
květen 27, 2008 15:08
dobrej nápad : kolemjdoucí
je to dát si s ním rande a tam si to vyříkat. Ale jinak bych si dovolil podoktnout, že to co dělá on dělá spousta chlapů, jenom asi trochu opatrněji. Otázka je, jestli ta neopatrnost není u něj záměrem. Třeba už chce "střídat".
květen 27, 2008 17:17
Dobré rady : AHabibi
...ale to taktizování a hraní si na tajemnou ?! Fajn, teď nemáš děti, jsi zdravá, relativně máš dost času, rodiče taky ještě "čupr". Co bude, až tě život zavalí dalšími starostmi a nebudeš mít dost energie pro hraní si na tajemnou.
S takovým mužem, který váš vztah bere na lehkou váhu, bys musela být stále "ve střehu".
Nezávazné flirty - je vlastně hledání něčeho nového. A bude to tak dlouho dokud tu ÚŽASNOU nepotká. Pak nezmůžeš vůbec nic !!!
Za sebe bych mu už nevěřila a takový vztah skončila. Ať si teda ještě užívá a hledá co vlastně k životu potřebuje nebo chce. Ale nevyužívá k tomu mně a můj servis.
Je fajn, že víš a přemýšlíš. Určitě se správně rozhodneš. Přeju ti klid v duši a vše dobré.
květen 27, 2008 18:08
No, spíš je to o prioritách... : Vodoměrka
Tenhle chlap to bude provozovat, dokud bude životaschopný, tu víc, tu méně, ale bude neustále hledat něco nového, vzrušujícího. Ty máš dvě možnosti - buď to budeš tolerovat, a tím pádem budeš i neustále v jakémsi ohrožení, co kdyby - a nebo ti to bude vadit a budeš u muže hledat jiné vlastnosti, které nebudou takovou hrozbou společnému soužití a tudíž i jiného muže. Já bych volila tu druhou možnost.
květen 27, 2008 18:21
Šmarjá : Krakonoš
vo co chceš bojovat? Vo debila, pro kterýho jsi jen jedna do nekonečný sbírky souloží? Hele, fakt, i když není člověkem, je normální chlap po dvou letech vztahu ještě dost zamilovanej na to, aby dělal takovýhle kraviny, zvlášť když tebe sex baví.

květen 27, 2008 18:52
Sandro, : bb
tak svobodnou dvacítku jsem nemyslela (tu mám doma a vím, že by z tohohle případu rychle vycouvala), ale máš pravdu, ani na rozvedenou 50ku jsem nemyslela. Spíš na 30ku, které tikají mateřské hodinky a jen proto zvažuje, zda přece jen nezůstat. Ke zralé dámě kolem 50ky mi tohle prostě nějak nepasovalo:

dostala se mi příležitost si s mým partnerem popovídat po chatu, aniž by věděl, že jsem to já, jednoduše jsem se vydávala za nějakou slečnu, která hledá flirtík, apod...


Uznávám, moje předpojatost - když může babča od vnoučat masturbovat před webkamerou... :-)
květen 27, 2008 21:25
k Sandře : Ppetra
Ano nikde jsem nenapsala kolik mi je. Je mi 28 a přítelovi 33. Děti nemáme. Takže samozřejmě o to jednodušší od toho dát ruce pryč...Co mi možná brání ukončit vztah je to, že jsme spolu začali budovat bydlení, dostavujeme, plánujeme...i o dětech už padla řeč ( o to zajímavější, že to je on, kdo by už možná děti chtěl..) Ale na to se asi nemohu vůbec ohlížet. Nehledě na to, jak píše Krakonoš, jsme spolu krátce na to, aby hledal rozptýlení jinde. V sexu jsme si od začátku padli i v současnosti to pořád stojí za to.. i podle jeho slov..a to nejen v té posteli, ale i celkově. Vlastně nemáme žádné problémy, zásadní neshody. Tak proč jiná?? Nechápu to.. ale asi není co pochopit, asi je opravdu lepší odejít. Jenom to neumím udělat ze dne na den...protože to budá já, kdo si bude balit kufry.
květen 27, 2008 21:53
a proč jiná? : kolemjdoucí
no protože nabídka je, tak proč ji nevyužít. Carpe diem!
květen 27, 2008 22:27
Tazko si to priznat ... : Sipik
Je tazke priznat si ze ten druhy Ta nemiluje... ale pozri sa na to z ineho uhlu... ako si s nim dlho? Dva roky. OK, su to stratene dva roky s chrapunom. Ostanes s nim este par dalsich? Aby si si potom nadavala, ze si s nim stratila mladost? Lepsi ziadny, ako taky, co Ta nema za nic smilies/angry.gif a k tomu bydleni a dostavovani... hmotne statky nie su v zivote to najdolezitejsie, to sa da oplakat. Vzdy je to lahsie, ako plakat nad dietatom, ktore opustil otec a to Ti seriozne hrozi.
květen 28, 2008 00:01
... : bb
takže jsem se celkem trefila - třicítka, která začíná hnízdit, zatímco on si chce ještě užívat

Petro, perspektiva nic moc, čím dříve to ukončíš, tím dříve se vyléčíš a tím dříve dostane šanci nový vztah.
květen 28, 2008 00:05
Docela mě dostalo tohle: : Sinix
"Nedoufám moc, že mi můj problém někdo vyřeší..."

Nedoufej vůbec. Tvůj problém ti nikdo nevyřeší, musíš si ho vyřešit sama. Tady si maximálně můžeš přečíst pár postřehů. To hlavní je na tobě - jediná pomocná ruka visí z tvého ramene...
květen 28, 2008 08:55
Tak mě napadlo: : Terka:
jestli to není ten opačný pól toho mého příběhu.
květen 28, 2008 15:44
Terka : RADU
A jaký je ten Tvůj příběh?
květen 28, 2008 16:34
RADU : kolemjdoucí
že by tenhle?

http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1274&Itemid=1
květen 28, 2008 17:21
kolemjdoucí : RADU
jojo, to by sedělo
květen 28, 2008 17:42
Já bych ho napálila : ammy
No, když jsem tak četla, jak anonymně jsi s ním chatovala, napálila bych ho. Flirtuj s ním přes počítač, sváděj ho, nakonec domluvte schůzku, úplně někde mimo a místo nějaké žhavé dračice co čekal tam budeš ty. Buď to vezmete oba s nadhledem a uděláte si krásný večer, nebo na něj budeš něco mít. Záleží o co ti jde. Jestli s ním chceš zůstat, nebo se rozejít...
květen 29, 2008 07:04
Já bych ho napálil ještě víc :-) : Krakonoš
Místo sebe bych mu na to rande dohodil svojí nejvošklivější a nejtlustší kámošku (vybavenou dostatečnou dávkou smyslu pro humor), rande by bylo domluvený u ní v bytě a vona by se milýho kocoura pokusila znásilnit. Možná by mu pak naskočila kopřivka, jen by se podíval na klávesnici smilies/grin.gif
květen 29, 2008 12:15
... : Sandra
Krakonoši, to bys tu kámošku určitě potěšil, kdybys ji sdělil, že je ta nejodpornější ženská, kterou znáš a že když se na toho ubožáka vrhne, tak se mu další dva roky nepostaví:-)
květen 29, 2008 16:36
To je typicky mužský přístup Sanro : wendy
chlapi jednají tak, jak to vyhovuje jim, ti se s tím většinou nepářou...ne jako my, hledat cestičky a způsoby, konzultovat hodiny a hodiny. Pamatuješ na to netové oběživo Můj a jeho deníček ? PS.: nic moc proti chlapů nemám, jsou docela fajn. To je jen konstatování.
květen 30, 2008 08:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]