O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM MLADÝ A JEDNOU HORY PŘENESU... - II. PDF Tisk E-mail
Pátek, 09 květen 2008
 Rád bych doplnil nějaké bližší  informace o "postavách a dějich". Jinak - dík vám všem za názory, návrhy - a jak jinak - i výsměchy. Ale teď tedy ty informace. Jsou spolu dva roky. Její  manžel má 23let, a je opravdu hodně na peníze = vydělává je a = to je jeho život. Ne, není impotent!, on s ní chce spát, ale protože ona ho nemá ráda, nedokaže to - jen z povinnosti.

 

 

 

 

     A ona, "má láska" má právě 20, za dva týdny maturuje (a věřím, že pak bude vše asi jasnější); vdala se za něj,  protože nemohla už zůstat s rodiči a myslela, že je pro ní její manžel ten pravý. Ale, nějak  nestačila poznat všechny jeho vlastnosti tak, jak by měla. Ano, ona má ráda peníze jako každý člověk, má je, ale pořád hledá něco jiného, co jí ve vztahu chybí.

 

     Znám ji tak, vím, že dokáže být skromná a radši žít, než aby byla bohatá a všecko s tím a s manželem -  ale zároveň "uvnitř"  - být sama. Nějak v tom všem sama lítá - jednou je na té straně naší LÁSKY a podruhé na straně PENÍZE, RODINA (zatím je tedy bezdětná), ale někdy také přihlíží  na to, jak se ni budou dívat druzí, když se rozvede.

 

     Poslední její řeč byla taková, že je zatím slabá, nedokáže manžela opustit (to chápu - nemá na to podmínky = tj. byt, peníze) a tak současné šance jsou 50/50 já/manžel. Myslím, že nejspíš jsem se unáhlil, když jsem tu psal... doufám, že po matuře to bude asi jasné, nebo po něaké době po ní....

 

     Můžete když tak napsat ,jak se mám TEĎ chovat? (Když to vemu v tom nejhorším, co mi taky někdo radil - "kopnout ji do p*dele? - to je ale nesmírně těžké, zvláště když navíc říká,  že to se mnou myslí vážně. Chápu,  všechno se to s ukáže v nejbližší době, snad  bych asi měl brát ohled na její maturu = bude se trápit a pak ji ještě nedá...  nebo nemám dělat nic, zatím zůstat ve stejné nejistotě, stále jen věřit... v lásku?

 

P.S. Divné pro mě je, že jsem ji nechal půl roku bez kontaktu, ať se snaží s manželem to dát nějak dohromady,  a pak jsem se s ní potkal - a vše bylo stejně "hot and happy" -  jako před tím půl rokem...

 

PORADÍTE MI?

 

Dany

 

 

 

Komentáře (9)add feed
Dany já nechápu, : Inka
proč se v dnešní době musí 20ti letá holka vdát, aby odešla od rodičů, doba je dnes přece úplně jiná, mohla odejít, vzít si podnájem a jen s přítelem žít, na to se nepotřebovali brát. Upřímně, já svým dětem (dnes již 22 a 24 let)také říkala a tak to také i bylo, že dokud nebudou mít maturitu nebo ukončené střední vzdělání, tak budou bydlet doma a respektovat pravidla mé domácnosti, to je totiž normální ať už se jim to líbí nebo ne, protože to jsem bohužel já, kdo je šatí a živí, takže zákonitě i já udávám pravidla (jednou až budeš mít děti, tak to budeš cítít stejně). Víš mě to připadá takové vytloukání klínu klínem od Té Tvé milé, předtím nechtěla žít s rodiči, tak se vdala (to přece není důvod ke svatbě proboha???), teď zas nechce být s manželem, tak si potřebuje vzít někoho jiného, aby mohla odejít (protože nemá kam), není to tak trochu patologické???? Nic proti tomu, ale nějak mě tam zvoní na poplach. Já být Tebou, tak bych to nechala ať si svůj vztah vyřeší jak to sama cítí, nikam a do ničeho jí netlač, ať Ti v budoucnu nic nevyčítá. Ale být Tebou, tak pokud to vyřeší a budete spolu, dej tomu soužití nějaký čas než se vezmete, žijte minimálně dva roky spolu jen tak a ono se uvidí jak se to vyvine mezi Vámi. Za dva roky to také můžeš cítit ale úplně jinak a ona též. Jste strašně mladí, tak proč se vázat??? Tím, že dáš někomu kroužek, to neznamená, že ho budeš mít na věky věků, to je v něčem jiném.
květen 09, 2008 10:30
Tvoje přítelkyně je hrozně mladá, a na svém muži existenčně závislá. : mamča
Sňatkem si zřejmě řešila nějaké spory s rodiči, a místo aby jí po dobu studií živili rodiče, převzal tuhle odpovědnost manžel. Z Tvého líčení to vypadá, že Tvá přítelkyně se nevdávala z lásky, ale hledala hmotné zajištění.
Tím ji neodsuzuji, ale v tomhle věku by měla být ještě ve fázi nezávislého hledání, vybírání toho pravého partnera pro život, a nalézání svého (i pracovního) místa v životě. A ona už řeší rozvod.
Těžko radit. Možná jsi ten pravý Ty, a ona po předchozím nezdaru bude tou pravou partnerkou, manželkou a matkou pro vaše budoucí děti. Nebo si potřebuje ještě dodatečně užít svobodného nezávislého života, a Ty budeš jen další zastávkou na její cestě k samostatnosti.
Trochu je mi líto jejího manžela. Takový mladík, a už se dokáže dobře postarat o dva lidi, a lásky ani přátelství se nedočká. Jen kvůli paroží se nevejde do futer...
květen 09, 2008 10:45
Týýývole! : Krakonoš
(omlouvám se). "nedokáže manžela opustit (to chápu - nemá na to podmínky = tj. byt, peníze)" Chlape, vzpamatuj se !!!! Jaký proboha potřebuje dvacetiletej bezdětnej člověk PODMÍNKY, aby vodešel vod někoho, koho nemá rád? To sou všecko jenom kecy kecy kecy a vejmluvy. Znovu říkám, kdyby vopravdu chtěla, už spolu dávno bydlíte někde f podnájmu. A bylo by jí úplně u pr*ele, co tomu řeknou lidi - takhle uvažujou šedesátiletý svíčkový báby, ne zamilovaná dvacítka. Jseš vedle jak ta sosna! Já osobně bych s ní udělal jeden jedinej rozhovor, ve kterým bych jí navrhl nějakej termín - například do prázdnin - do kdy si to vyřeší, a pokud nevyřeší, je mi líto, ale já du hledat tu, pro kterou znamenám trochu víc než hodnej džigolo. Pa.
květen 09, 2008 16:26
... : bb
přesně tak to taky vidím
asi že mám jednu dvacítku doma a ani ve svých 40 si neumím představit, že by mi ve 20 v osudové lásce s jiným bránilo to, že s tou osudovkou nemáme byt
my ho totiž taky neměli, já v podnájmu, 40 km od sebe, ale chtěli jsme být spolu, no tak jsme necelý rok bydleli u dědečka v staré chalupě, v jedné pidimístnosti s kamnama a umyvadlem, na dvoře suchý záchod, v kuchyni čůrek studené vody, kamna a mycák na nádobí
Mladá paní tě nemiluje, nanejvýš je zamilovaná do představy lásky s tebou, jsi její radost, energie, potěšení - ale životní partner je ten, co ji živí, šatí, bydlí...bohužel.
Tak ji považuje také za svoji radost, potěšení, ale myslí taky na sebe. Ona je na tom lépe než ty, má někoho kdo se o ni stará, ačkoli je dospělá, svéprávná, zdravá žena. Neneseš odpovědnost za její štěstí a spokojenost. Můžete spolu něco sdílet a dávat si navzájem, ale to lze jen ve dvou, ne takhle ve třech.
Její manžel ji má rád, jen to třeba dává najevo po svém - tím, že ji zabezpečí, že nemají nouzi. Třeba poznal v mládí něco jiného a tohle je pro něj důležité a zároveň je to pro něj způsob, jak prokázat zodpovědnost za vztah a lásku k partnerovi. Zodpovědnost asi vnímá velmi silně, když se stará,aby jí nic nechybělo a mohla v klidu studovat.
Vem na chvíli rozum do hrsti a zeptej se sám sebe - zůstal bych teď, ve 20, s jinou ženou, kterou bych nemiloval a neměl k ní závazky, s ní děti, kdyby na mě čekala tahle moje holka, co ji mám tak rád a ona mě?...asi ne, že?

květen 09, 2008 16:50
... : bb
a navíc - ona zjevně není typ, co by pro lásku hory přenášel, od úst si utrhoval a pro pírka přes plot skákal
je rozmazlená a nesamostatná - tím se do ní nenavážím, to není její chyba, prostě měla takový život, že se zatím nemusela protloukat a dva dny před výplatou jíst rohlíky a vodu

ať se rozvede, pak ať se ti ozve a možná spolu budete pak chodit, ale nemusíte snad spolu hned bydlet, vynášet odpadky a platit složenky, ne?
květen 09, 2008 16:58
no,já teda píšu na mamču,která je momentálně v nemocnici, : skaz
ale toto mně nedalo - jsem dost v šoku,jak může takový klučina/ jo,jsme stejně staří/,řešit takový problémy.Buď jsem mimo já,nebo on by měl začít přemýšlet - nejlíp hlavou.
květen 09, 2008 20:46
pravda,Kudlu mi doporučila,ovšem : skaz
ne na její jmeno - no omlouvám se všem,jestli jsem udělala chybu,mamina mně určitě nepochválí - vždycky trvá na "pouze svém " názoru. Tak se na mě nezlobte.M. smilies/smiley.gif
květen 09, 2008 22:36
nezlob se na mě : alena puntíkovaná
ale ty její řeči o podmínkách, manželovi atd.atd. mi připadají jak opsaný z toho, co vykládají ženáči svým milenkám. Je to mrkev, kterou ti dotyčná drží před nosem a ty jdeš za ní jak osel. Rozhlédni se kolem sebe - takovejch krásnejch mladejch holek - a svobodnejch. Vykašli se na vdanou paničku, ta ty jeho prachy stejně jen tak neopustí, i když pochybuju o tom, že to , co ti říká se zakládá na praqvdě. U nich doma nejseš a nemůžeš si to ověřit.
květen 10, 2008 06:15
Mne pripada, ze ta mlada pani mooc dobre vi, co chce.. : mila1
a tak nejak svym chovanim manipuluje ty, co ji maji radi. Dany, prober se a pryc od ni..
Vzdyt ona misto, aby se soustredila na dostudovani, uzavira ztrestene snatek, pak toho evidentne lituje, ale ne tak moc, aby se rozvedla...A to vse ve dvaceti letech...uffff.. ja v tom zadnou cistou lasku nevidim, jen a jen kalkul..

květen 12, 2008 10:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]