O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SEX VERSUS MILOVÁNÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 květen 2008

 Milá Kudlanko, nemám žádný velký problém - tedy problém ohledně nějakého domácího násilí, hádek a tak podobně. Ale přestávám se s partnerem shodovat v otázkách milování. Já to beru jako něco velice hezkého, příjemného, jako projev lásky, že ho mám ráda. Vzrušuje mě už jeho blízkost. Ale můj partner se nějak poslední dobou změnil.

 

 

 

 

      Ne že by naše frekvence se nějak změnila, to ne, i průběh je velmi dobrý, ale mám pocit, že mě můj přítel bere poslední dobou stejně, jako příjemné jídlo, pití, televizní program.. Připadám si někdy jako ta sklenice s pitím, která je prostě při ruce, když má člověk žízeň.  Je to už hodně dlouho, kdy bych z jeho strany cítila něco víc, projev citu. Prostě se mu chce (nezastírám, že mě taky), tak si to tedy odbude a žije dál. Nevím, jestli se vyjadřuju dobře, ale cítím se spíš jako něco, co se dá příjemně použít.

 

     Předesílám, že jsme spolu tři roky, z toho dva a půl spolu žijeme, tedy vlastně je to už jakési manželství. No, spíš to tak beru já, mám stále větší dojem, že pro něj jsem jako dobré zázemí pro současnou dobu. Nechci na toto téma zavádět řeč, protože přiznávám, že se bojím, kam by se pak debata mohla dostat. Jednoznačně jsem já ta závislejší, to vím.

 

     Chtěla bych vás všechny požádat o radu, o váš názor, jestli to tak má být, nebo jestli pro něj náš vztah vlastně pomalu končí a když se mu naskytne něco jiného, jestli pak klidně neodejde. Vím, že bych proti tomu nic nezmohla.

 

     Děkuju vám předem, Krystýna

 

 

 

Komentáře (19)add feed
A jé, už zase..... : NČ
.
květen 05, 2008 11:58
daj na svoje pocity : Sipik
Ak mas pocit, ze pre neho uz vas vztah konci, asi to tak bude, niekedy treba dat viac na intuiciu ako zdravy rozum smilies/cry.gif
květen 05, 2008 12:38
Milá Krystýno, : mamča
váš vztah se nikam neposunuje, proto spolu žijete jako manželé po 20ti letech. Pokud spolu neplánujete byt, svatbu, děti...tak je to opravdu jen uspokojování základních životních potřeb a přežívání.
Jestli máš pocit, že už se láska kamsi vytrácí, tak buďto udělej něco, aby se ten vztah vzkřísil, nebo hledej lásku někde jinde.
květen 05, 2008 12:48
Což o to, já bych chtěla to, co jsi vyjmenovala, : Krystýna
ale cítím, že on to už nechce. Respektive, on to většinou má. Bydlíme spolu a to je asi to, co mu stačí. Svatbu a dítě asi chtít nebude.

NČ, co zase? Co děláš po nocích ty?
A jestli máš návod, jako chlap na chlapa, tak mi ho dej,
květen 05, 2008 14:36
Krystýna : mamča
Pokud se vaše životní plány rozcházejí, tak by asi bylo vhodné hledat někoho, kdo má stejné představy o životě, jako Ty.
Já vím, Ty ho miluješ. Ale miluje taky on Tebe ?
květen 05, 2008 15:13
Ty uz odpoved znas : Irena
jenom jeste nemas odvahu postavit se k problemu celem. Zaved na to rec, at se tve obavy naplni (nebo treba vyvrati) cim driv. Jestli je to tak, jak to vypada, budes pozdeji stejne litovat kazdeho promarneneho dne ve vztahu bez perspektivy. Pstrosi politika neni moudra, kdyz jsi mlada, bezdetna a potrebujes jeste najit nekoho, kdo s tebou zalozi rodinu.
květen 05, 2008 15:27
Krystýno, možná by bylo nejlepší : Ariana
se partnera rovnou zeptat, jakou má o vašem vztahu představu do budoucna, zda bude chtít třeba s Tebou založit rodinu, zestárnout apod. Je dost pravděpobodné, že jeho odpověď nebude zrovna příjemná, ale aspoň budeš vědět, na čem jsi a podle toho se už pak můžeš zařídit.
květen 05, 2008 15:41
K Sipikovi: : Krakonoš
A co teprve, když intuice i zdravej rozum říkaj ouplně to samý, žejo. smilies/wink.gif
květen 05, 2008 16:04
Kristýno, je to smutný, ale já jsem zase NIC nepochopil oč ti jde. : toulavej
Je to s váma ženskýma pořád ten samej, pro každýho chlapa, neřešitelnej problém. Pořád se vznášíte, máte očekávání, chcete, aby jako na začátku, to bylo takhle celej život. U mladých to chápu, že mají tyhle představy o životě a lásce až za hrob, jenomže je mají i mnohem starší dámy taky pořád . . .
Říkáš – svatbu a dítě ASI chtít nebude – tvůj partner. A žijete spolu 2,5 roku – a ty ses to za celou tu dobu ještě nedozvěděla . . . Vy spolu nemluvíte? Mluvíte, říkáš, že všechno funguje NORMÁLNĚ, žádný zjevný problémy nejsou, v sexu si rozumíte. Jenomže ty MÁŠ POCIT, že už je to špatně, protože to není všechno tak pěkný, jako na začátku nebo před rokem . . . On o tvých pocitech nemá vůbec tušení, řekl bych, že ho to ani nenapadlo, nad čím přemýšlíš. Všechno časem zevšední, okouká se, tak očekávat, že to bude stejný nebo lepší, než na začátku je naivní. Je dobrý to vzít na vědomí, že tak to v životě je. A to i když se budou snažit obě strany. Zamilovanost prostě skončila, nahradila ji další fáze společnýho žití. Má zase jiný kvality. Tak se na rady, ať to s ním ukončíš, už to pro tebe nebude žádnej přínos, prosím vykašli, jsou totiž hloupý . . . Můžeš se začít trápit, rozejít se s doufám pohodovým chlapem kvůli svým pocitům a začít hledat jinýho, kterej bude ten skvělej. A když se ti to třeba i povede, zjistíš za pár let, že sis nepomohla, že s tím dalším máš zase po čase úplně stejný pocity . . . Akorát, třeba už budeš mít nějaký děti a zjistíš, že vlastně pořád nevíš, co chceš . . . Asi prince z pohádky, co je JEN v pohádkách.
Normální chlap rozhovor o tvých pocitech, když není příliš častý, vydrží. Je dobrý vědět, na čem člověk je, jak vidí věci partner. Je dobrý se problémům nevyhýbat, ale řešit je hned, když je to nutný.
Žádnýho člověka nemůžeš k sobě připoutat ve svobodný společnosti, žádnýho nemáš nikdy jistýho. Je potřeba se chovat tak, aby s tebou byl rád. Když zjistí, že s tebou už být nechce, nemůžeš mu v tom zabránit. Proto je zbytečný se bát, že odejde. Naopak, přílišné kompromisy, aby sis někoho udržela, se ti vždycky později vymstí.
Možná hledáš problémy, kde žádný nejsou . . .
květen 05, 2008 16:17
pripomelo mi to : Polarka
jednu moji znamou, kdyz odchazela od manzela, se kterym mela dve deti s vysvetlenim....z naseho vztahu zmizela romancesmilies/smiley.gif
Ten Tvuj nema nejmensi tuseni ze ti neco vadi, on je spokojenej.Nicmene budoucnost byste si meli vyjasnit. Zkus mu rict, ze nejake tvoji zname se prave narodilo dite a vymysli si nejakou prihodu na to tema, (napriklad reakce jejiho pritele) abys z neho vytahla jeho nazor na vec, aniz by ses ho musela ptat.
květen 05, 2008 17:06
... : bb
jestli je jim oběma kolem 30, tak Krystyně nejspíš začínají tikat biologické hodinky a chtěla by zahnízdit, navíc jí schází víc romantiky, kdežto on ještě hnízdit nechce, je mladý, spokojeně usazený v páru a rád by si tento stav podržel, romantikem už byl když lovil, teď má třeba jen prostě rád, doma pohoda, sex klape, co si víc přát, není nad čím dumat - říká si nejspíš tvůj partner
květen 05, 2008 17:11
... : bb
připomíná mi to dva protagonisty vtipu, který tu nedávno proběhl - ona tři dny dumá co a jak, on si zatím užije fotbal, večeři, sex a nad ničím nehloubá, do ničeho nedloubá
květen 05, 2008 17:13
milá Krystýnko : kolemjdoucí
Ty zřejmě toužíš být stále dobývána. Bohužel dobývati lze pouze ženu dosud nedobytou.....
květen 05, 2008 19:18
no Krystýno, : NČ
co dělám po nocích já, to snad je zrovna v týhle diskusi zcela nezajímavý.
Návod jako chlap na chlapa fakt nemám, na muj vkus maj totiž chlapi příliš chlupatý nohy.
Ale zrovna včera jsem čet stať Dr. (o)Plzáka. Je tam jinejma slovama přesně totéž, co ti tady píče Toulavej.
Za sebe bych ti už jen snad řek, že pokud po třech letech nemáte jinej společnej zájem, než postel, tak je to málo, i kdyby to bylo třikrát denně.
Jo, a ještě drobnost. Třeba ti něco může napovědět i zrcadlo.
květen 06, 2008 06:07
zamilovanost : vusha
trvá průměrně 1,5-2roky......nemůžeš čekat,že se na tebe bude stále koukat se zasněným výrazem a nosit denně růže(hezké by to bylosmilies/smiley.gif) Ale souhlasím s názorem , snažit se posunout ve vztahu někam dál,plánovat,cestovat najít společné koníčky.......opravdu to vztah osvěží-drž se
květen 06, 2008 11:40
toulavej má pravdu : Alex
Jen bych se ptala a na rovinu, žádný kličky a mlžení. Jestli s tebou chce rodinu, jestli s tebou chce zestárnout (zažila jsem něco podobnýho a je fakt, že chlapi nemají ani tušení, že by ženským mohly vrtat v hlavě takový "blbiny") a pak taky hledej sebevědomí sama v sobě. Ono je moc hezký, kdyby chlap ženě neustále dokazoval jak je okouzlující, žádoucí, ... Jenže rytíři vymřeli v 18 století smilies/wink.gif a poslední byl prý Pavel Novák a ten už bohužel taky nežije a navíc mu příliš chutnal alkohol. smilies/cry.gif
květen 06, 2008 15:22
No : Cen
je to tak, zamilovanost a touha v ocich, dychtivost a podobne zalezitosti po nejakych, zhruba dvou letech opravdu vyprchaji smilies/smiley.gif Pak je to uz o necem jinem, pokud je mezi vami pouto prechazi se spise k takovemu kamaradskemu vztahu o tom je partnersky vztah, tedy mel by byt. Musis mit v partnera duveru a on v tebe a hlavne cely je to zalozeny na KOMUNIKACI tech dvou, jestli neni je to spatne. Me je 30 a ted nedavno jsem se vdavala,nasla jsem chlapa do nepohody a dobreho spolecnika o kterem vim, ze se na nej muzu spolehnout a naopak je to doufam take smilies/wink.gifAle narovinu rikam, ze to nebyla takova ta laska na prvni pohled, proste uzjsem vedela co od zivota chci. Mame se radi a opravdu mu muzu cokoliv rict a on me a spolecne resime vsecko. Vztahy pred timto, byly celkem kalamita, neprobihala KOMUNIKACE, vetsinou ze strany tech panu, potom uz i z moji. Mas nejake plany? Povez mu o nich... mluvte spolu o budoucnosti. Urcite ma nejakou predstavu jak by to melo fungovat. Pokud zjistite, ze se na nicem neshodnete, nema cenu spolu zustavat, ale hlavne spolu musite mluvit.
květen 29, 2008 14:49
jen tak : tita
ahoj,nikdy jsem nepsala o takovém osobním tématu,ale trápí mě již delší dobu.Mám úžasného manžela,je na mě hodný,je obětavý a zodpovědný,finančné si žijem na dobré úrovni.Jen jedna věc vše kazí,a to že poslední dobou nemám zájem se s ním milovat,on mě přitahuje,miluju ho z celého srdce,ale bojím se že naše milování,se zvrhne v sexuální výkony.Mám raději něhu a doteky,ale on je náročnější.Je to zásadní rozkol mezi náma,prosím poraďte mi někdo,co s tím?Abychom zase splynuli?Děkuji Tita
prosinec 22, 2008 21:44
reakce : Peťan
Jak už tady bylo několikrát zmíněno. Důležitá je komunikace a to platí i v tomto případě... Myslím, že jiné východisko není, zkátka to probrat na rovinu..I když je to někdy těžké s partnerem o sexu mluvit..tak je to více než dobré...všechno je o zvyku a časem si zvyknete i Vy.
září 06, 2009 21:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]