O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM MLADÝ A JEDNOU HORY PŘENESU... PDF Tisk E-mail
Pátek, 25 duben 2008

 Dobrý den, Kudlanko a ostatní. Mám problém. Žere mě to, proto píšu :). Mám jen krátkou otázku bez většího příběhu. Jen stručně: jsem mladík, je mi 23 let.Poznal jsem vdanou ženu, bez dětí (od svatby,  která proběhla asi před 2 roky s manželem nic sexualního neměla), nešťastně vdanou. Máme se rádi už asi rok.)   Zkoušeli jsme dát si pauzu, ale  po ní jsme se znovu našli a máme se rádi ještě více. 

 

 

 

 

     Zatím nemáme podmínky - tj byt, peníze - abychom spolu byli, ale brzy budou. Podotýkám, že má vdaná láska má skoro vše kromě lásky ke svému manželovi tj. je finančně zajištěná díky manželovi, může mu být vděčná, že jí zatím nevyhodil kvůli její nevěře. Je ale mladá a má šanci být se mnou, s tím, ke ktrerému něco cítí - a nebo s tím, s kterým sice žije docela spokojená, ale po citové stránce strádá. Má se tedy dívat na jistotu, kterou teď má, nebo má být se mnou? Tu jistotu nebude mít hned tak velkou, ale časem ji určitě získá??

 

      Co myslíte, je důležitější. aby následovala své srdíčko nebo rozum, jistotu..??

 

     Myslíte, že láska mezi ní a jejím manželem ještě někdy vzplane (třeba díky vděčnosti za to co s ním má za hmotné věci..), nebo má jít dál životem se mnou, který jí zatím dá lásku, ale zatím ne tak velikou jistotu??

 

PS: já se řídím heslem, že pravá láska vydrží a s ní přijde vše další...nějak tak to přeci je.

 

Dany

 

 

 

Komentáře (23)add feed
23 let, : Ariana
to je ideální doba na poznávání světa a vztahů a ne se vázat do vážného vztahu, si myslím.
duben 25, 2008 11:26
Tak se mi zdá, že tě ta tvoje balamutí. : Gréta
Tvůj dotaz by měl znít: "Chci ženu, která je nejen vdaná a bude se muset složitě rozvádět, navíc si ani není jistá, jestli chce mě nebo radši manželovy peníze?" Mysli za sebe, ne za ni.
Hádám, že kdyby sem napsala ona, její dotaz by vypadal asi takto: "Mám manžela, kterého jsem si vzala z rozumu a docela spokojeně s ním žiju. Pořídila jsem si také milence, mladého kolouška, který mě zbožňuje. Teď mě ale milenec přemlouvá, ať od manžela odejdu. Je to zoufalá situace smilies/cheesy.gif, jak mu to mám vymluvit?"
Samozřejmě se mohu mýlit, ale vycházím z toho nepravděpobného ne-sexu od svatby (tady myslím, že ti lže) a z toho, že pokládáš dotaz, abys získal argumenty pro to, abys ji přemluvil. Tj. ona se rozvést nechce.
Být tebou, najdu si nějakou nezadanou, která s tebou to budoucí hnízdo vybuduje ráda a není zvyklá, že jí jen vše (a všichni) spadne do klína.
duben 25, 2008 11:30
No konečně zase něco pro ZACHECHTÁNÍ !!!!! Dík Daní za pobavení :-))))) : NČ
.
duben 25, 2008 11:33
co si myslíme my není podstatné, : Inka
podstatné je to co si myslí ona a hlavně jak to cítí. Také mi připadáš ještě mladý na to se vázat a pak mi tam připadá pár věcí dost divných, jako že celé 2 roky po svatbě nemají sex, to není úplně normální a nebo to co Ti říká není pravda! Nešťastně vdaná, tak proč do toho vlastně vůbec šla?? A jestli do svatby šla z finanačních důvodů, tak dost pochybuju, že dá nyní přednost srdíčku, lidi se až tak dramaticky nemění. Omlouvám, se jestli jsem Ti vzala iluze a naději, ale je lepší když si člověk sundá růžové brýle zavčas. Kde máš tu jistotu, že jí pak s Tebou nebudou zase scházet ty peníze a nenajde si rok po svatbě zase někoho jiného?!?!
duben 25, 2008 11:37
Nemáme podmínky tj. byt : Milena
Kam by tedy měla jako odejít i kdyby nakrásně s tebou chtěla být. Navrhuji řešit až budou ty podmínky, jak říkáš. Ale myslím, že se to vyřeší samo. Zamysli se co Ti říká. Jak by na takový vztah, jak Ti ho popisuje reagoval její manžel.
duben 25, 2008 11:46
souhlaim s Inkou : mila1
ta mlada nestastne vdana zena Ti evidentne lze.. neni normalni, ze by dva roky od svatby s manzelem nic nemela, zvlaste, kdyz jeste nemaji deti.. A jako ostatni si myslim, ze na zenitbu mas casu dost, uzivej si zivota, poznavej a formuj si pohled na svet.
duben 25, 2008 12:13
Ježíšiiiii, dop*dele!!! : NČ
Jaká "nešťastně" ???? Přesně tak, jak chtěla, takže bych navopak řek, že je vdaná velmi šťastně.
Nešťastnej je ten Šafářuv dvoreček - ten študentík, co jí ty její kydy žere, zatimco vona jen k těm prachum ještě potřebuje vobčas protáhnout komín.
Stejně ale mám spíš dojem, že tohle je takovej páteční článek pro víkendový zachechtání :-))))
duben 25, 2008 12:29
Souhlas s předešlými názory . : mamča
Pronajmi si garsonku, a postav dotyčnou před hotovou věc, že si tam spolu vybudujete hnízdečko lásky. Pokud se zalekne a couvne, máš vyřešeno. Za těch pár tisíc za pronájem ta jistota stojí.
A pak se ještě zamysli nad tím, jak se ona chová ke svému současnému muži. Nevěřím, že spolu dva roky žijí jako bratr a sestra, ale i kdyby to tak bylo, ona nebere žádný ohled na jeho city a dělá si co chce (a kde chce). Nemyslíš, že s ní dopadneš stejně ?
duben 25, 2008 12:33
... : Sandra
Proč by mu musela nutně lhát? Třeba říká pravdu- vzala si bohatého stařečka nad hrobem= spousta peněz, tolerance nevěry ze strany manžela a žádný sex, nebo workoholika impotenta= spousta peněz, spousta volného času a žádný dohled a žádný sex, nebo jsou jistě i jiné varianty, které mě zrovna nenapadají. Ale fakt je ten, že pokud je ta srdcová dáma v manželství tímto způsobem nešťastná už od chvíle kdy vlezla do chomoutu, tak ty pozitiva pro ni z toho plynoucí (tj materiální zabezpečení) pro ni mají zřejmě takovou váhu, že těžko půjde někam bydlet do levného podnájmu se svým mladým milencem. (P.S. to že je mu 23 ještě nic neznamená, někdo je už ve 20 dospělý a zodpovědný a někdo do toho stavu nedospěje nikdy:-)
duben 25, 2008 12:33
mě to tak trošku připadá jako: : Inka
"slečno Vy jste tak úžasná, chápavá a milující, to moje manželka mi ale vůbec nerozumí". Jen je to v ženském podání a při Tvých ne příliš velkých životních zkušenostech ses s tím prostě ještě nesetkal. Moje rada, užívej si a nech to koňovi, protože ona od něj nikdy neodejde, je jí tam dobře a je zajištěná a Ty jí zajišťuješ zase tu citovou stránku, tak to s tím ber a zbytečně se netrap a nebuduj budoucnost, ona do garsonky nikdy nepůjde, jen Ti to prostě nechce říci natvrdo.
duben 25, 2008 12:44
Vsadils na blbou kobylu, hochu, : Krakonoš
protože kdyby tvoje vyvolená viděla budoucnost ve vztahu s tebou, už je dááááávno rozvedená a vrkáte f podnájmu. No a vo radu, co má dělat vona, by si měla napsat vona, né ty. Pro tebe je rada jasná: Soustřeď se na sebe, svůj život a na to, abys to někam dotáh a byl jednou v balíku jako ten její. Protože holky tohle tak nějak pudově hledaj, feminismus nefeminismus smilies/grin.gif. A jí si nech na hezký chvíle a raduj se z nich. Potkáš lepší.
duben 25, 2008 12:52
Proč zrovna na blbou kobylku Krkonoši? : NČ
tohle bude dost dobrá kobylka!!! Rajtovací! Mňam. Taky bych si dal říct....
duben 25, 2008 13:05
NC, proc myslis? : mila1
mne to cele prijde tak nejak divne, protoze mlada zenska chce mit po svatbe deti,ne? Tudiz asi i proto spi se svym manzelem.. Neco jineho je, kdyz si po rekneme 10-20ti letech poridi bokem milence, protoze ji manzel uz neuspokojuje.. ale takhle brzo po svatbe? neco mi na tom nesedi.. tedy neco mi nesedi na te mlade "nestastne" vdane
duben 25, 2008 13:21
no - manželky notorickejch záletníků : alena puntíkovaná
bejvaj chladný, nechápou je a ti dotyční s nimi žijí jak bratr a sestra....neříká vám to něco?

duben 25, 2008 13:25
No pardon Mílo 1 : NČ
Jestli by chtěla mít po svatbě děti, nešla by do impotenta.
Nebo, jestli vona teda nebyla do svatby pannou, a čekala, že dítko vzejde z pusinkování, žejo.
duben 25, 2008 13:27
NC, jak muzes vedet, ze ma impotenta? : mila1
vubec tady chybi informace o tom, co je to za chlapa, ten jeji manzel, kolik mu je a proc teda spolu nespi..
duben 25, 2008 13:40
absolutně souhlasím s těmi, : ivanka
co ji přirovnávají k "záletnému manželovi".
Stejně tak - proč by ve 23 letech musela mít hned děti? Vždyť ona se teď má suprově - není doma, pod kuratelou rodičů, má "svůj byt", dělá si co chce, má manžela, má milence... Jéžiš, ta se má...
A pravda je, že kdyby ona chtěla, tak už dávno odejde s kufírkem (hahaha - jednim kufírkem!) ke svému milenci... kdepak, ta má doma krásnou moderní koupelnu, nádhernou vybavenou kuchyň, novou sedačku, televizi, co je jako kráva... jo - ta půjde celá divoká do podnájmu :-)))

Kluku, užívej si, neboj, ta bere nejmíň dvě antikoncepce :-)))
duben 25, 2008 14:57
... : mimi
Nikdy si neber ženu,která poznala co je to mít majetek pokud jí ho nemůžeš nabídnout.Nejlepší je partner ze stejné sociální vrstvy.U tebe i u ní to je jenom chemie .Při společném soužítí to klapat nebude.
duben 25, 2008 16:13
on je problém : kolemjdoucí
už ve vstupních informacích.Pokud tazatel dokáže napsat v jednom odstavci "nešťastně vdanou" a v následujícím "s kterým sice žije docela spokojená", tak se těžko dá něco hodnotit. Nejlíp to asi shrnula Ivanka.
duben 26, 2008 17:24
nevidím jediný důvod k rozvodu : Jana
ženská která je mladá a bezdětná a ocitne se v takové situaci navíc dobře finančně zajištěná nebude dělat krok zpět, nepůjde přece do vztahu z kterého kouká pouze jena jen láska, té se nenají a luxusní šaty si za ni taky nekoupí,myslím že by jsi měl svou situaci přehodnotit a rozumně se nad tím zamyslet, myslím že dojdeš k názoru že tě má pouze na hraní,máš ještě jednu možnost, tento styl života s ní vést dál a časem na to přijdeš ale aby pro tebe už nebylo pozdě až ta hra na kočku a myš skončí.
Hodně štěstí a ještě víc rozumu
duben 26, 2008 21:48
no já si taky myslím : alena puntíkovaná
- spíš se holka nudí, ale pochybuju, že zas tak moc, aby vyměnila bohatého manžela za chudého studenta, kterého bude muset navíc ještě živit - a platit mu nájem, v naději, že se tento na ni nevykašle, až bude za pár let pan doktor, nebo pan inženýr a mladé svobodné holky po něm pojedou jak slepice po flusu. Prudká vášeň opadne a ona mu přijde stará a opotřebovaná...jojo tak to v životě chodí.
duben 26, 2008 22:59
... : Minnie
Možná bys mohl upřesnit, kolik let je tvé lásce a kolik jejímu movitému manželovi a jestli ona dochází do zaměstnání nebo studuje nebo je to tzv. zelená vdova...
duben 27, 2008 04:07
doplnění informací : dany
Takže dolnuji info o postavách a dějich.Její (dvouletý) manžel má 23let,je hodně na peníze=vydělává=to je jeho život.Není impotent!chce s ní spát ale ona ho nemá ráda,nedokaže to-jen z povinnosti.Ta "má láska"má 20,za 2týdny maturuje(pak bude vše asi jasnější),vdala se protože nemohla už zůstat s rodiči a myslela,že je pro ní její manžel ten pravý ale nestačila poznat jeho vlastnosti jak by měla.Má ráda peníze jako každý člověk,má je ale pořád hledá něco jiného co ji ve vztahu chybí.Znám ji tak,že-dokáže být skromná a rači žít než aby byla bohatá a všecko s tím a s manželem ale zároveň "uvnitř" sama.Jednou je na té straně LÁSKY a podruhé na straně PENÍZE,RODINA(zatím bezdětná,někdy přihlíží jak se ni budou dívat druzí když se rozvede).Poslední její řeč byla taková,že je zatím slabá manžela opustit(to chápu-nemá na to podmínky=byt,peníze)a šance jsou 50/50 já/manžel. Nejspíš jsem se unáhlil když jsem tu psal prot.po matuře to bude asi jasné nebo po něaké době po ní.... Jinak dík za názory,návrhy,výsměchy smilies/smiley.gif smilies/angry.gif smilies/smiley.gifMůžete když tak napsat jak se mám TEĎ chovat? Kopnout ji do prdele?(to je těžké když navíc říká že to se mnou myslí vážně-to se ukáže a měl bych asi brát ohled na její maturu=bude se trápit a pak ji ještě nedá) nebo zůstat ve stejné nejistotě,věřit...v lásku? PSsmilies/cheesy.gifivné pro mě je,že jsem ji nechal půl roku bez kontaktu ať se snaží s manželem a pak jsem se s ní potkal a vše bylo stejně hot and happy jako před tím půl rokem!
květen 08, 2008 18:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]