O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

INFLAGRANTI S PRŮŠVIHEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 květen 2023
Stala se u nás věc, se kterou se stále nemůžu vypořádat. Mám sice "věk", jak se říká, ale v tomhle si připadám jako malá. Stala jsem se nechtěnym svědkem velice nepříjemné situace, se kterou se neumím vypořádat. Teta čte Kudlanku, tak prý sem mám napsat, že víc hlav víc ví. Totiž, to všechno by bylo jinak, kdyby se to týkalo někoho jiného.

 

 

Kudlanko, několikrát jsem četla o nevěře, a chtěla bych se s vámi poradit o tom, co dělat, když přistihneš při nevěře někoho příbuzného. Chodím na vejšku, bude mi třiadvacet. Před pár dny jsem přišla domů asi o dvě hodiny dřív, protože nám odpadly laborky. Asi bych šla někam do ulic, ale nebylo mi dobře, tak jsem jela rovnou domů. 

 

A když jsem přišla, našla jsem doma mámu v posteli s jiným chlapem.

 

Bylo to děsně nepříjemné, vůbec jsem nevěděla, co dělat. Přitom táta ji má tak rád, já nevím, proč to dělá. Mám ještě mladší sestru. Máma mi jen říkala, že tomu nerozumím, že nemá důvod mi něco vysvětlovat, a že je na mě, jestli to tátovi řeknu. Prý ale že je všechno jinak, a mi do ničeho nic není. Tohle nemůžu nikomu říct. Zatím je doma všechno úplně jako kdyby se vůbec nic nestalo. To na to mám taky zapomenout? Tak nevím, co mám dělat. Ano, jsem dospělá, ale proč tohle dělá máma?

 

MARINA

Komentáře (9)add feed
... : mamča
Máma by si neměla milence vodit domů, zvlášť, když nemá jistotu, že nikdo nečekaně nepřijde. Ale s kategorickým odsuzováním bych počkala.
Znám rodinu, kde otec je (veřejně nepřiznaný) gay. Svou ženu má moc rád, váží si jí i za to, že mu umožnila mít potomstvo, a nikde se nezmiňuje o jeho "jinakosti". Společně s láskou vychovávají děti, ale bokem si oba naplňují svoje sexuální potřeby.
Třeba je to o tenhle případ ?
květen 30, 2023 10:16
... : Milene
Jste rodina a určitě je tvoje věc. to by si máma měla uvědomit. Třeba to táta ví.
květen 30, 2023 15:46
... : Josef Kouba
Znám manželský pár jež po nějakém čase si v posteli nerozuměli.
Dále společně bydleli a vychovali dvě dcerky, ale měli dohodu že jejich milí či milá do bytu nesmí.
květen 31, 2023 01:08
... : *deeres*
Jsi dospělá, máš svůj život, neznáš důvody proč, tak bys měla zůstat mimo. Je to život tvých rodičů,už ne tvůj.
Co je určitě špatně, tak to že si tvoje máma přivedla milence domů a ještě tak blbě, že ty je načapáš. Ale i tak bys to neměla řešit.
květen 31, 2023 07:36
... : Giotta
Trapné by bylo, i kdybys přistihla doma při radovánkách oba rodiče spolu. Ale to bys dělala, že se nic nestalo, že? Takže i já se přikláním k tomu, nežalovat tátovi, nekritizovat mámu a nechat jejich problémy jim.
květen 31, 2023 11:48
... : Franta
Docela jsem o tom přemýšlel, snažil jsem se vžít do situace každého ze zúčastněných.
Měli nejspíš jen kratinkou chvilku a smysly ovlivnily rozum, na chvíli. Ostatně, neměla jsi být ještě doma, že. Myslím, že v budoucnu, v případě, že bys měla přijít v nějakou nečekanou chvíli, tak bys měla nějak nenápadně dát předem o tom vědět. Třeba že - jedeš domů, budeš se ještě stavovat v obchodě, tak jestli něco máma nepotřebuje. smilies/smiley.gif
květen 31, 2023 17:07
... : Lenka1
Každopádně máma udělala botu, že si milence tahá domů. To se nedělá.

A za další - přikláním se k tomu se do toho nemíchat (i když už mámu asi nebudeš vidět stejně jako předtím) a před návratem domů dát o sobě vždycky dopředu vědět.
květen 31, 2023 21:27
... : Josef Kouba
Takových průšvihů inflagranti jsou tisíce. Nahlásit včas předčasný konec služební cesty, dřívější návrat z práce dělá zázraky a zachránilo to mnoho manželství.
Zažil jsem jeden podobný průšvih, ale skončil dobře. Byl jsem sveden krásnou dívkou jež byla zasnoubená. Snoubenec obsluhoval v ranních hodinách lázeňské hosty při snídani. Toto časové okno byla naše jediná příležitost. Když hrátky v posteli spěli ke šťastnému konci, otevřeli se dveře a v nich snoubenec jež své milé přinesl snídani.
Chvilku na nás koukal a poté pronesl neskutečnou větu: "Hanko, Hanko, víš že se máš za 14 dní vdávat", a tiše zavřel dveře. Svatba se i přesto konala.
květen 31, 2023 21:52
... : AnickaM
Nevim, proc mela Marina volat domu, ze prijde driv. Vzdyt tam prece bydli. A urcite netusila, ze tam mama provozuje mimomanzelske aktivity. A vzhledem k tomu, ze uz je dospela mela mama podat vysvetleni, proc to tak je. At uz k tomu ma duvod jakykoliv, treba i pochopitelny, milence si nema vodit domu. Mariny je mi lito,doma uz nikdy nebude doma.
červen 05, 2023 10:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]