O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FLIRTUJETE NEBO FILTRUJETE? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 srpen 2022
Luigi Bormioli sklenice na vodu Palace 400 ml 6 ks | MALL.CZNo, ta záměna dvou skoro podobných slov mne svádí, ale tentokrát to opravdu nic svůdného nebude. Snad jedině k tomu, abyste napsali co nejvíc komentářů a já se co nejvíc na dané téma dozvěděla... Jedná se totiž o filtrování, konkrétně kohoutkové vody. Dost dlouho jsem odolávala svodům filtračních konvic, až jsem si jednu přeci jen domů donesla. Tak tedy konvici plním studenou vodou z kuchyňského kohoutku, pak tu přefiltrovanou přeliju do láhve od mléka a šoupnu do ledničky.

 

 

 

Tam mám průběžně další dvě litrovky, ty už vychlazené, a které pak buď něčím ochutím, nebo piju jen tak.

Míchám to např. trošku piva, tak deci, zbytek voda. Stejnou trošku vína, zbytek voda. Nebo si udělám silný čaj, který do vody přidávám ve stejném množství.

Tedy – necelou litrovku vody doliju „něčím“. Je to docela fajn a kupodivu se mi zdárně daří měnit se na průtokovou rouru.

 

 

Osvěžte se 

Jo, a ještě jedno: dnes jsem se dík ranní lenosti nedostala až k lednici (není ustájena v kuchyni, alébrž v komoře), takže jsem se napila vody nefiltrované - a fakt. Je to podstatný rozdíl, minimálně chuťově.

Opravdu byla hnusná…

 

Takže zpátky ke všem těm filtračním konvicím, a hlavně k vašim názorům na ně, případně ke konkrétním zkušenostem.

 

Jak je mým zvykem, na všechno se tisíckrát vyptávám, abych získala co nejvíc vědomostí. Což mi zajisté nelze zazlívat.

Ovšem, když jsem se (tentokrát až po koupi a jen tak mezi řečí) zeptala jednoho moudrého mužského, tak mne s nějakou konvicí poslal do háje zeleného, že je to prý hloupost.

Ale když to musím mít, tak ať si ji koupím.

 

 

Jak jsem psala výše, konvici mám, jsem s ní spokojená, tedy chuťově.

Ale – filtruje opravdu a je to k čemu?

 

Na to se ptám vás…

 d@niela

 

 
Komentáře (8)add feed
... : Bara
Filtrovaci konvici nemam ani neuvazuji o jejim zakoupeni. Jen jsem slysela, ze ten filtr zachyti vse, tedy i mineraly, ktere jsou nasemu telu prospesne. O jak velke mnozstvi vitaminu a mineralu se jedna z celkoveho denniho prijmu - piti, ovoce a zeleniny nevim. Urcite zalezi na na puvodu vody. Mozna je to minimum, mozna bychom se divili.....
srpen 18, 2022 20:43
... : Jiri Bilina
Ja si vozim vodu z komunalni studny po 50 galonech zdarma. Po precerpani na pudu je z ni prvni den citit chlor, ale pak to zmizi a voda chutna vyborne. Takze nefiltruji.
---------------------------------
Co se flirtovani tyce, tak jen obcas. Nedavno me moje doktorka prezdivana Aedis namerila o trochu vetsi tlak a ja ji rekl, ze to bude nejspis pritomnosti krasne zeny. Ona se tomu strasne smala a rikala - pokracuj Mikine, pokracuj.
Nutno poznamenat, ze Aedis je stara kamaradka a byvala co-pilotka UL letadel.
Mikin
srpen 18, 2022 21:22
... : AnickaM
Tady v Ceske Trebove filtr nepouzivam. Podzemni vody je dost, tak je voda pitna. V Americe byla voda hnusna a desne chlorovana. Ale my davali fitr pod vodovod. Taky jsem se tu naucila pit neslazene mineralky, po kterych jsem marne patrala ve Skotsku. Nastesti voda, kde jsme byli, byla slusna.
srpen 18, 2022 21:27
... : Josef
No pokud je konvice z IKEA, tak je to rozhodně špica! Jinak nevim. Pivo doma nefiltruju.
srpen 19, 2022 07:59
... : Marie
Já vodu nefiltruji, spíš ji obohacuji v tzv. Vodíková láhev. I tu z mrazáku. A v kuchyni mám nejméně 2 litry odstáté vody ve skleněných džbánech. Po 20 minutách by měl být chlor pryč.
srpen 19, 2022 09:32
... : Veronika V.
U nas to bez konvice ani nejde. Mam tak tvrdou vodu, ze umyt hrnce po vareni je pro me nemozne. I kdyz ve Svycarsku je nejcistsi voda vubec, tak vapnik a zelezo zanechavaji nehezke stopy a znacne ovlivnuji chut i pri vareni. Bez konvice nedam ani ranu. Pouzivam ji uz 10 let.
srpen 20, 2022 10:10
... : doktor
Dani flirtuji,to jo ale na filtrování zatím nedošlo.Pijeme voděnku z vodovodu.Hezké odpoledne.
srpen 21, 2022 12:02
... : Milene
Bydlím v Praze, ale vodu nefiltruji. Vždycky si natočím sklenici a nechám stát na lince, aby prchal chlor. Když vypiju, natočím novou. Pitný režim myslím mám docela dobrý. Ráno ještě uvařím konev bylinkového nebo ovocného čaje, když dopiji, vařím novou. Máme roční vnučku a i dětská doktorka říkala, že už může pít kohoutkovou vodu. Tak jsme ji na ní naučili.
srpen 21, 2022 18:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]