O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK NA TOHO MÉHO? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 květen 2022
Ahoj lidi, chci se zeptat, jestli někdo nejste na tom podobně jako já. Nebo případně mi napište, co dělám špatně a co bych dělat jinak jinak? Mám hodného manžela, nepodvádí mě, snad i miluje, ale přijde mi, že toho chce po mně hrozně moc. Opravujem starý dům; manžel si dělá skoro všechno sám. Má toho hodně - v práci je od rána do večera a pak jde ještě něco popracovat.


 

Jenže mi vadí, že když pak přijde, tak se jen tak rozhlídne a říká, že se jen válím a nic nedělám. Přitom se snažím pomáhat mu na domě, např. teď čištění cihel, skládání nasekaného dřeva, seču trávu atd. Asi je to tím, že je utahaný, ale taky by měl vědět, že domácnost a starost o děti a ještě navíc ta práce kolem – že ani já se neflákám.Taky bych měla napsat, že nemáme už žádné blízké příbuzné, jeho rodiče už nejsou a moje mamka žije dost daleko, takže jsme opravdu na všechno jen my dva.

 

Samozřejmě, že je dvakrát denně teplé vařené jídlo, to přes víkend, jinak má každý den pořádnou svačinu, když přijde a pak teplou večeři; a peču veškeré pečivo sama. No a uklízení, praní a všechno ostatní - to je pochopitelný. Máme dvě děti, a to je taky starost jako hrom. Jeden kluk má čtyři, druhý jeden a půl roku. Jenže jemu to jaksi nestačí.

 

Vážně mě to mrzí, to jeho jednání. Ano, nemám sice pořád naklizeno, ale myslím, že toho nedělám zas tak málo, aby mi pořád předhazoval, že sedím celej den u internetu a nic nedělám. Když kde bych vzala čas na to ostatní, kdybych seděla u počítače?

 

IRKA

Komentáře (8)add feed
... : Anděla
Velice se omlouvám. Bez urážky, s tím si nevíte rady? Opravdu ne? Měla bych jich hned několik, ale nejsem si jistá, jestli to z vaší strany není jen povzdechnutí. Jestli skutečně o nějakou radu stojíte.
květen 17, 2022 07:14
... : pavlinaA
možná je to o nedostatku komunikace, třeba jste oba tak už unavení, že na nějaké povídání není moc nálada.
Myslím, že bys si měla vyhlídnout chvilku, kdy budete oba pár minut čas...
květen 17, 2022 14:14
... : AnickaM
To si mel najit nejakou "robu", ci robota.. Jestli se mu nedokazez vzeprit, odejdi.
květen 17, 2022 16:28
... : Jiri Bilina
souhlasim s Pavlinou i Anickou. Pokud je ten dobry muz ochoten komunikovat a nema hlavu jen na klobouk, tak to snad pochopi.
Ja znam opacny pripad, kdy se chlap vracel z fabriky kde delal prescasy a od sve zeny v domacnosti se dockal presneho rozpisu domacich praci i vareni. Vsechno spravedlive, pul napul.
Komunikace se nekonala a skoncilo to rozchodem...
květen 17, 2022 17:43
... : magdalenka
Milej, zlatej, jestli chceš, abych se válela, jedu na týden k moři. Děti jsou tvoje, týden péče o ně zvládneš. Kuchařka je na polici...
květen 17, 2022 21:26
... : Krakonoš
Přihlašte se do Výměny manželek. Tam tyhle blbosti skoro každýho za deset dnů přejdou. smilies/grin.gif
květen 19, 2022 00:41
... : Lenka1
Magdalenka mě předběhla. V případě nedostatku peněz se dá totéž zařídit odchodem na týden ke kamarádce.

Pak i pán tvorstva pochopí, že to jídlo se jaksi neuvaří samo, nevypere se, neuklidí se, děti se taky neobstarají.

Jen dotaz pro tazatelku: On se jako idiot začal chovat až teď nebo to tam bylo už dřív, ale vy jste doufala, že se změní?
květen 19, 2022 19:36
... : Josef
Cit: "Mám hodného manžela, nepodvádí mě, snad i miluje. Opravujem starý dům; manžel si dělá skoro všechno sám. Má toho hodně - v práci je od rána do večera a pak jde ještě něco popracovat..."

Lepší reklamu si chlap sotva může představit. Ty máš jen štěstí, že Kudla není televize s celoplošnym dosahem. Kdyby jo, nabídkama bab byl zavalenej.
květen 21, 2022 12:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]