O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SI JEŠTĚ "UŽÍT" A NEUBLÍŽIT PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 březen 2022
Je mi 48 let, jsem už pět let vdova, a mám tři děti. Dvě děti jsou dospělé, syn 25 a dcera 23, ti si žijí už své životy. Doma zůstal můj nejmladší syn, devatenáctiletý Kája. Je to fajn kluk, dobře se učí, pomáhá mi – nemůžu si na něj v tomto stěžovat. Je dost samotářský a citlivý. A v tom je asi problém. Protože - kdykoli jsem se nějak zmínila o tom, že bych si našla nějakého dalšího partnera, tak je smutný a snaží se mi to nějak rozmlouvat.


 

 

Když tu třeba mám nějakou známou a povídáme si, on je sice ve svém pokoji, ale všechno slyší. Takže ví… Myslím si, že mě chce mít jen pro sebe, že chce, abych prostě už byla sama, zůstala jen s ním.  

Jednou jsem měla doma nějakého řemeslníka, se kterým jsem si dobře povídala, a on mne pak pozval na kávu. Nic z toho nebylo, bylo to jen takové příjemné posezení a popovídání, ale  Kája mi pak druhý den přednášel, že se diví, jak se můžu takhle zahazovat, když jsem lékařka a to byl jen řemeslník.

Že si zasloužím někoho rovnocenného atd. A že prý musím mít dost lidí v práci, tak proč ještě hledat někoho dalšího.

Tím mne dost odepsal.

 

Na to jsem mu řekla, že on bude mít taky svůj život, svou práci, svou rodinu, a nebude potřebovat mít stále „maminku za zadkem“.

Od té doby o tom nemluvíme, ale je to mezi námi. Je pravda, že ho ještě čeká dlouhé studium, ale já přeci nejsem jen to „hnízdo“, které má on provždy zajištěno.

 

Nechci mu nijak ublížit, ale ani já nechci být už jen sama. Současně nechci vyprovokovat nějaké hádky, nepříjemnosti, nechci mu ublížit.

 

Máte někdo podobnou zkušenost?

Máte pro mě nějakou schůdnou radu?

 

MARTINA

 

 
Komentáře (4)add feed
... : Josef
Zkušenosti mám, sice přenesený ale dostatečně mnohokrát ověřený a pro sebe jasně zformelovaný:
"Žena, která je delší dobu sama s jedním synem, teď již dospělým, je pro partnerský život nepoužitelná."
Mamánek jí partnera nedovolí, i kdyby sama chtěla sebevíc. I kdyby ji nedotlačil k zásadnímu rozhodnutí "já nebo on", stejně bude mamánek vždycky rozhodovat za ni a i ona sama se vždycky bude řídit mamánkovejma názorama, aniž si to připustí. Tohle žádnej chlap dlouho nevydrží. Tak to je moje zkušenost, skutečně celoživotní. Nevylučuju výjimky, můžou bejt, já o nich ale nevim. Změnit to může jedině buchta, která mu dá a do který se on zamiluje. To pak jde mamička úplně stranou.
A rada? Jo, rada by byla snadná, velice snadná, jenomže ty žádáš schůdnou radu. A to je přesně to, vočom píšu. Schůdná rada pro tebe znamená, že musí bejt schůdná pro mamánka. Takovou radu nevim. A vracíme se na začátek - pes jitrničku sežral....
březen 09, 2022 05:57
... : mamča
Devatenáctiletému "Kájovi" pronajmout garsonku, zaplatit tři nájmy a donutit ho, aby se osamostatnil. Poslouchat máminy hovory s kamarádkou je chucpe. To nemá žádné vlastní zájmy než špiclovat mámu ? Nemá žádné kamarády ?
Nevím, co studuje, ale krom medicíny se dá při studiu i pracovat třeba na zkrácený úvazek, a tak hradit část svých výdajů. Jako studující polosirotek má určitě sirotčí důchod, a podobnou částkou mu můžeš přispívat Ty. Jako lékařka to jistě finančně zvládneš.
Nedej se vydírat namyšleným synkem, co nad řemeslníky ohrnuje nos. "I instalatér si může číst Vergilia v originále".
Nenech se dirigovat dospělým "benjamínkem", máš právo žít svůj vlastní život. Až si syneček najde děvče, začne žít vlastní život a Tebe odstaví na vedlejší kolej. Jenže než se tak přirozenou cestou stane, Ty už budeš stará na to, abys hledala partnera.
březen 09, 2022 06:33
... : mila1
Ty už budeš stará na to, abys hledala partnera

Přesně.. naprosto souhlasím s mamčou. Nenechej se manipulovat do pozice, která je výhodná jen pro Tvého syna. To, že si najdeš partnera, přece neznamená, že přestáváš být mámou. A jestli si vybereš dělníka nebo inženýra, to je opravdu jen a jen Tvoje věc.

březen 10, 2022 07:15
... : doktor
Milující maminu i hlavně mamahotel.!!!!!!!!!!
březen 10, 2022 12:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]