O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŽDYŤ TO NENÍ NEVĚRA, MÁ MILÁ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 říjen 2021

Má milá Kudlí, tohle ti nejspíš ještě žádná nepsala. Tedy, když jsem zjistila, že můj manžel, se kterým jsem 24 let vdaná, se vyspal s několika muži, tak mě to totálně zničilo. Skončila jsem na práškách, tedy na antidepresivech od psychiatra, protože z toho mám opravdu velkou depresi. On chodí k psychologovi, a představ si, že oba nám radí, že se nemáme rozvést!


 

 

 

Že přeci jenom 24 let je 24 let. Manžel mi tvrdí, že to není nic společného se mnou, že prostě on hledal víc pozornosti a že prostě se mu líbí mít sex s obojím pohlavím a že to vlastně není, že by mě podváděl. Protože to nebyla žádná žena!

 

Problém je v tom, že se mi klidně přiznal, že mě takhle podváděl celých šest let. Strašný! Já ho už absolutně nemiluji. Milovala jsem ho předtím, samozřejmě, ale teď se ve mně všechno zlomilo, je mi z toho všeho fyzicky zle. Chápu, že 24 roků je hrozně dlouhá doba, a já opravdu nevím, jak to řešit, protože on mi pořád tvrdí, jak nesmírně mě miluje a že nemůže beze mě žít atd. atd.

 

Kudlanko, kamarádky, kamarádi, to přeci není možné! Ale poraďte mi, třeba to taky někdo z vás zažil, nebo z vašich blízkých. Jak to řešit?

Mj. děti máme dvě, dospělé, už jsou z domu.

 

KVĚTA

 

 

Komentáře (10)add feed
... : mamča
Já tedy nejsem psycholog, ale setrvávat ve vztahu, z něhož máš deprese, nevidím jako prospěšné. Děti máte dospělé a samostatné, tak nevidím důvod setrvávat s někým, z koho se Ti obrací žaludek.
Máš před sebou pravděpodobně ještě nejmíň třetinu života, tak jí prožij jak nejlíp umíš.
říjen 13, 2021 06:48
... : Josef
ČESKÝ EKUMENICKÝ PŘEKLAD BIBLE Leviticus (třetí kniha Mojžíšova) 20:13

Kdyby muž spal s mužem jako s ženou, oba se dopustili ohavnosti; musejí zemřít, jejich krev padni na ně.
říjen 13, 2021 07:03
... : magdalenka
Milá Květuš. Prostě jsi spadla na hubu a ještě nevstala... Mezi tím někoho nemilovat a rozvádět se, je ještě veliký prostor pro život. Muž je takový - ber nebo nech být. Potřebuješ čas, svůj prostor a novou životní vizi. Upřímně tě to nijak neohrožuje, akorát to nezapadá do tvé představy o výlučnosti. Ale ty jsi opravdu jediná, důležitá. Dej si ještě chvíli pauzu s rozhodnutím a pak to řeš s klidnější hlavou. Vlastní pokoj, příjmy, přátelé asi už máš. Život nám někdy tropí hlouposti. Nepíšeš, jak chce s životem naložit tvůj muž. Je v jeho silách žít sexuálně s ženami? Chceš jeho život a orientaci přijmout? Vždy je lepší být přátelé ve dvou domácnostech než se nenávidět pod jednou střechou...
říjen 13, 2021 11:38
... : mamča
magdalenka : O tom, jak hodlá se životem naložit Květin muž, píše "protože on mi pořád tvrdí, jak nesmírně mě miluje a že nemůže beze mě žít".
Pro mě je předsvava sexuálního života s někým, kdo "to" strká různým chlapům kamsi, nemyslitelná. (Chybí zde blicí smajlík).
Ale s Tvojí poslední větou souhlasím.
říjen 13, 2021 11:47
... : Iris
Tak pro ženu i představa, že "to" strká kamsi cizí ženské, je navýsost odporná. A přesto se dost manželství přenese i přes nevěru. Nevím, myslím že psycholog ani tak neradí nadále vést nerušeně manželský sexuální život jakoby nic, spíše je nabádá k pokračování vztahu na jiné platformě vzhledem k tomu, jak je oba poznal a vyhodnotil jejich vztah. Ve hře je spousta faktorů, které neznáme.
říjen 13, 2021 12:12
... : mamča
Iris : Ano, spousta faktorů. Jako byt, auto, chata...a majetek obecně.
Jinak být absolutně nezávislá, už by Květa nejspíš dávno bydlela jinde a žila svůj život.
Problém bude vysvětlit (byť) dospělým dětem, proč už spolu rodiče nežijí. Pokud ovšem hodlají zůstat přáteli, jak navrhuje magdalenka.
říjen 13, 2021 12:23
... : magdalenka
Skoro to vypadá, že si mužskej udělal z manželky vrbu a troubí jí to, co rodina jinak neví. To je velmi blbá role pro ženu. V tom bych nemohla pokračovat. Myslím, že Květů oprávněně ničí, že je teď na vše sama. Ale nemusí být! Ono v určitým věku tyhle starosti přejdou, jenže chlap se taky může zamilovat a šmytec. Rozbité hrnec nikdy nedrží, nicméně ani já nemyslím, že rozvod jí tu ránu zacelí.
říjen 13, 2021 13:26
... : Krakonoš
Pepa ti poradil jasně - máš ho zabít. Tím jsme voba naplnili skutkovou podstatu
§ 364 Podněcování k trestnému činu:
Kdo veřejně podněcuje k trestnému činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

Leč řešení by to bylo. jestli se ti takový řešení nelíbí, nabízím toto: Vodejdi vod něj. Protože zjevně něco takovýho tolerovat nedokážeš, váš vztah tímto definitivně končí a je úplně buřt, po kolika společnejch letech. Navopak si můžeš vejskat, že to nepřišlo v době malejch dětí. (Dospělý děti to pochopej snadnějc než dospělá manželka smilies/cheesy.gif, Iris, takže bych se toho vysvětlování tak nebál. A vysvětlovat by měl především tatínek, tuhle roli by mu měla Květa přenechat.) Zažil jsem u několika kamarádů, v jednom případě dokonce s počátečním souhlasem a tolerancí manželky, leč ani jeden ten pár to nevydržel dýl než nějaký dva roky. Nejsme takhle prostě nastavený.
říjen 13, 2021 14:03
... : Josef
Máš v tom velkej guláž, Krk.
říjen 13, 2021 15:04
... : doktor
Pepo ,fakt jsi mi udělal znalostí knihy Mojžíšovi radost.Děkuji.
říjen 14, 2021 13:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]