O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁTEK JE MŮJ SVÁTEK PDF Tisk E-mail
Středa, 06 říjen 2021
Milá kudlanko, už jednou před pár lety jsem ti psal o radu, a bylo to fajn. Tak to zkusím znova. Za našich společných dvacet let jsme si s manželkou vytvořili takový zvyk, že si užíváme Veselý pátky. No, není to nic extra, ale je to už naše tradice. Prostě si vždycky v pátek uděláme něco dobrého k večeři, dáme vínko, posedíme a popovídáme si, a třeba i vyřešíme všechny možné problémy, nebo co se nashromáždilo během týdne. Stalo se, že příležitostně jsme někoho pozvali, sem tam, ale většinou si to užíváme jen my dva, manželka a já.


 

 

A v čem je tedy problém?  

 

Minulý měsíc jsme pozvali naše jedny známé, a byl to opravdu hezký čas, hezky jsme si užili. Bohužel, manželka jim to vykecala, a taky ten  náš večer byl asi až moc úspěšný, protože naši přátelé chtějí teď k nám chodit,a trávit s námi každý pátek. Ano, bylo to fajn, ale zjevně nechápou, že to jsou naše pátky a i když jsem se to snažil nějak taktně jim to vysvětlit, že to je večer jenom pro nás dva, tak to prostě nějak nefunguje a většinou se nám objeví za dveřmi s lahvemi vína, škatulí chlebíčků atd., a my nevíme. jak jim to slušně vysvětlit.

 

Moje lehké náznaky nijak nefungují a je mi špatný je poslat pryč, když už stojí u nás za dveřmi s jídlem, a pak je to opravdu super večer. Asi to bude nejvíc problém můj, manželce to nevadí a říká mi jen dokola „hele, tak to neřeš!“  Kudlanko, máš zkušenosti, můžeš nám nějak poradit? Jestli jim to dát víc najevo, že si přeju, aby pátky byly jenom naše?

 

ADAM

Komentáře (5)add feed
... : mamča
"Vaše pátky" přesuňte na sobotu, a pátek si užijte s přáteli.
Vaše starosti na mojí hlavu... smilies/cheesy.gif
říjen 07, 2021 06:27
... : doktor
Mamčo tleskám.Super čtvrteční odpoledne.
říjen 07, 2021 12:00
... : Marie
Taky souhlasím s mamčou, nic moc jiného nejde vymyslet
říjen 07, 2021 14:07
... : Josef
Rady jsou logický, i mě to tak podobně napadlo. Přímo se to nabízí.
Jenomže jsem si uvědomil svou vlastní současnou pavlačovou zkušenost, úplně stejnou, ale úplně jinou, a můj jasnej názor se krapítko změnil.

Mám na pávlači takový sezeníčko, dvě křesílečka a stoleček (téměř zákoutí Václava Havla), často tam pobejváme na slunku s kozlem, hulíme, posloucháme rádio, internetujeme, čteme. V létě docela sqostná idylka. Soused opilec kus dál vedle měl něco podobnýho a tak jsme na sebe občas houkli a bylo fajn. On pak za sebou přitáhl ještě dalšího souseda, chlastali spolu, občas jsem k nim něco prohodil, oni ke mně, ale jakoby jsme na sobě nikdy nezáviseli. To bylo fajn.
Jenomže zjara se soused odebral tam, odkud není návratu a ten druhej soused (ten mnohem pozdějc přitaženej) tam přestal chodit, i když je tam trvale volno, nýbrž denně hodiny vyhlíží, kdy půjdu ven na cigáro já a když vylezu, hned se navalí vedle mě. Jo, půlhodina tejdně na pokec, co je novýho v baráku, kdo zmlátil manželku a podobný zajímavosti, na to ta půlhodina tejdně bohatě stačí. Ale on ten soused chce bejt u mě kdykoliv když vylezu. Že jako si nemá s kým pokecat (ale proboha vočom furt?????), no a mně je zase blbý, ho vyhazovat. On je celkem dobrej, to zase ne, že ne, ale já tam přeci nejsem pro něj a navíc, jsme tak rozdílní, že si vlastně nemáme co povídat, kromě párminutovejch pavlačovejch drbů! Tak, když vykoukne, vymejšlim si, že zrovna dokuřuju a musim dovnitř něco důležitýho řešit internetem, nebo, že jsem tam jen na půl cikára přes reklamu a nesmí mi utéct pokračování detektivky, atd., atd.

Jen teda chci říct, že naprosto chápu, že dobrácký návštěvy, když se stanou pravidelností, lezou na nervy tak, že by i člověk dobrák nejradši vraždil, v čemž mu brání jen vrozená slušnost a obava z kriminálu.
Adamovi bych poradil, ať to řeší co nejdřív, slušně, ale nekompromisně.
Jedna ze skvělejch metod je, půjčit sousedovi prachy. Tím si vykoupíš, že nějakej čas (podle výše půjčky i dost dlouhej čas) budeš mít od něj pokoj. Přiznám se, že mně to tady celkem zabírá.
říjen 07, 2021 15:05
... : Giotta
Josefe, zkusil jsi ze své "havlovské lavičky" odebrat druhé křesílko?
říjen 17, 2021 12:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]