O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SI ZJEDNODUŠIT PRANÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 říjen 2021
Acylpyrin ještě dnes za 12,70 Kč - Zítra už za 17 Kč! | Ahaonline.czAspirin je lék, který zná snad každý. Pomáhá proti bolesti hlavy, svalů a kloubů. Používá se také k potlačení horečky. Výhoda aspirinu je i v tom, že pomáhá ředit krev a tím zabraňuje vzniku krevních sraženin, a tedy i mrtvice a infarktu. Ovšem další chytré hlavy přišly na to, že jeho účinná látka toho dokáže hodně také při domácím úklidu a dalších činnostech. A abych předešla dotazům - acylpyrin je legální kopií Aspirinu, jedná se o tzv. generikum neboli generické léčivo. Tedy  - je to stejné, jen rozdílný název.

 

 

 

 

Je těch jeho úžasných schopností plno, ale dnes vám nabízím jednu, kterou fakt vyzkoušejte: Při praní bílého prádla přihoďte do pračky pár pilulí, současně s práškem na prádlo. Nebo rozpusťte aspirin ve vodě a nalejte ho na prádlo vložené do pračky. Na cca 6 kilovou pračku dejte cca 5 tabletek.

 

 

Neobvyklé využití aspirinu aneb co dokáže pár malých prášků na bolest  udělat s prádlem - Svět kreativity

 

 

Další radou je očista pračky. Pořídit si k tomu můžete speciální prostředek. Nebo ho lze dobře nahradit tabletou do myčky. Její výhodou je, že nepění, ale poradí si i se zanesenými trubkami. Jednoduše hoďte dvě tablety do prázdného bubnu pračky a nastavte dlouhý program na bavlnu, aby měly šanci se stoprocentně rozpustit. Výsledek vás doslova nadchne. Pračka bude krásně čistá, zbavíte se zápachu, choroboplodných zárodků a věřte tomu, že skvěle vyčištěná bude i v místech, kam vůbec nevidíte.

 

 

Obyčejná tableta do myčky? 6 dalších použití! – Príma receptář.cz

 

 

Mimo jiné tyhle tablety, tedy do myčky, vám skvěle vyperou i ty nejhorší skvrny na prádle, montérkách nebo na kuchyňských utěrkách. Hoďte jednu či dvě do hromady takto ušpiněného prádla a vyperte dlouhým programem na 40 stupňů Celsia.

 

Pokud znáte nějaký další „fígl“,

jak si usnadnit úklid či praní,

sem s ním!

 

 

d@niela


Komentáře (4)add feed
... : mamča
U nás je aktuální při praní odstraňovat kočičí chlupy. Do chlupatého prádla dávám molitanovou houbičku na nádobí. Krásně (skoro) všechny chlupy nachytá na sebe. Taky jsem četla, že alobal zmuchlaný do koule a vhozený do pračky, pomáhá podobně.
Alobal jsem zatím nevyzkoušela, neb kočky jsou přes léto na zahradě a domácnost tím pádem nechlupatí.
říjen 04, 2021 06:58
... : mamča
Ještě jsem si vzpomněla : V dobách, kdy neexistovaly různé "Vaniše", dávala naše maminka do pračky k bílému prádlu rozkrojený citrón. Prádlo jsme měli "čistoskvoucí". (Jak já tyhle reklamní slova nemám ráda ! :-))
říjen 04, 2021 12:39
... : doktor
Dani ,ten zázračný acylpyrin jsem ve špitále dostával po operaci páteře jako ochranu proti mozkové mrtvici.Hezké odpoledne.
říjen 04, 2021 12:54
... : Marie
V drogerii se prodávala krystalická soda, taky jsem ji občas přidávala do pračky mezi prádlo hrst sody
říjen 04, 2021 16:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]