O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM ŠŤASTNÁ I NEŠŤASTNÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 16 červen 2021
Milá kudlanko, před několika dny jsem poprvé objevila tohle počtení a věnovala jsem dlouhé hodiny pročítání článků, problémů jiných, reakcí na ně. A protože už delší dobu nad něčím přemýšlím a s nikým jsem o tom doteď nemluvila, zkusím to s Tebou a čtenářkami - a teď už vysvětlím oč jde. Jsme spolu s manželem jedenáct let. Seznámili jsme se, když jsme byli oba po střední škole a za sebou měli jen nehluboké vztahy.

 


 

 

Sexuální zkušenosti jsme sice měli, ale jen velmi stručné. Začali jsme spolu nejprve chodit, pak bydlet, prošli jsme společně studii na vysoké. Po vysoké klasika: svatba. Proč taky ne, měli jsme se rádi, věřili jsme si, znali se velmi dobře, shodli se na životní filosofii, tak proč hledat dál. Konečně se ale dostávám k jádru pudla a tím je sex. Nic moc mi neříkal. Nepochybovala jsem o tom, že je to můj problém, snažila se manželovi vycházet vstříc, ale pravdou je, že frekvence našeho sexuálního života by se dala už od těch osmnácti let, kdy jsme se seznámili, lehce spočítat.

 

Navíc jsem začala asi před šesti léty trpět kvasinkovými výtoky, pohlavní styk mě bolel, byl nepříjemný. Začala jsem se opakovaně léčit, ale celou tu dobu je léčba prakticky nepřerušená; znám snad všechny typy čípků a mastiček, co český trh na kvasinku nabízí. Po každém (ojedinělém) pohlavním styku se navíc infekce znovu naprosto dramaticky rozjela, takže jsem se začala sexu s manželem i vyhýbat.

 

Lety se také náš vztah vytříbil v tom smyslu, že zatím co já jsem začala být velmi aktivní, v práci úspěšná, manžel si začal lebedit v rodinném krbu, v roli otce nyní čtyřletého dítěte se vysloveně našel. Mě baví aktivní život, sport, výlety (pochopitelně i se synkem) zatímco manžel stráví hodiny u televizní obrazovky a sportu. Podotýkám, že je nám třicet jedna let...

    

Manžela mám skutečně ráda, věřím mu, obdivuju ho za to, jak úžasně se stará o našeho malého, jak se dělíme o domácí práce, za to, jak je vůči mým aktivitám tolerantní, jak mi vychází vstříc. Nebýt to patetické, řeknu, že mám prototyp chlapa, kterého si všechny přejeme. Problém je, že můj vztah k němu je poněkud mateřský. Motivuji ho, chválím, směruji, aktivuji k výletům, zařizuji dovolené atd.

 

No ale ten sex :-( ... není prostě. Můj manžel mě už fyzicky nepřitahuje, přestože je mi příjemný jeho kontakt na úrovni třeba pohlazení nebo objetí. Ale endorfiny v tom nejsou, v podstatě totéž cítím, když se obejmu s mou mamkou nebo se svým synkem. Manžel se nebouří, sexu se nedožaduje, CHÁPE. Chápe, že ty kvasinkové výtoky jsou velmi nepříjemné a musí se doléčit. Ach jo.

 

Tak, a teď babo raď! Milá Danielo, co si myslíš o sterilním soužití manželského páru, který by (a teď  v nadsázce) měl být s ohledem na věk takřka v nejvyšší sexuální aktivitě? Lze žít bez partnerského sexu? Případně jak na něj, aby to šlo? Má takovýhle vztah šanci na dalších třeba dvacet let společného soužití? Nemůže se stát, že jednoho dne potkám někoho jiného, splaší se mi hormony a dopadne to celé všelijak? Myslíš si, že je rozumné si pořizovat další děti, když by šlo pouze o "oplodnění" a dál opět nic?

 

A co když se objeví nějaká "svůdně ženská"  v okruhu mého manžela? Je on schopen to dlouhodobě akceptovat? Nezůstanu pak sama s malými dětmi a manžel u úžasné milenky, která je v posteli dračicí? Co Ty na to? A co na to vy všichni, co si chodíte na kudlanku tříbit názory? Řeknete mi k tomu něco?

 

PS: bohužel (nebo bohudík) jsem měla možnost zjistit, že sex s jiným mužem mi kvasinkové problémy nezpůsobuje a velmi mě vzrušuje... K tomu se přiznávám, už si nevím rady, takže i tohle jsem zkusila.

 

 

Díky za jakoukoliv reakci a přeji příjemné léto a všem hodně zdraví.

 

KAROLINA


 

Komentáře (6)add feed
... : mamča
Při kvasinkové infekci se musí léčit OBA partneři. Divím se, že to Tvůj lékař nenavrhl. Chápu, že při představě, že po sexu s manželem budeš mít obtíže, se OBA sexu vyhýbáte.
Samozřejmě, že takové manželství má cenu zachránit, když si jinak rozumíte a ve všem vyhovíte. Jen je třeba změnit gynekologa.
Stejně po 20ti a více letech manželství, je manžel/manželka, jen tlustej kamarád. smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
červen 16, 2021 05:11
... : Pavlína
Bez sexu se dá (bohužel) žít. Troufám si říct, že jsme i s manželem atraktivní pár, úspěšní v zaměstnání, hodně aktivní a stále někde v luftu, mezi různými skupinkami přátel. Je nám oběma 50.
Jenže - manžel má problém. Nejde mu to, dlouhodobě. Sex býval párkrát do roka, sestupná tendence, nyní asi 3/4 roku nic. Nikdo, kdo nás zná, by tento problém mezi námi nehádal. Působíme naoko tak šťastně, bez vadně :-( Nechce to řešit, odmítá se o tom bavit, zasekne se a mlčí, nebo se hodně pohádáme, s nulovým výsledkem.
Jaké jsou vyhlídky?
- buď to akceptuji, přijmu současný stav a budu žít dál bez sexu
- manžela opustím, rozbiji rodinu a najdu si někoho, s kým ještě sexuální život budu mít
- můžu si také ‚jenom‘ najít milence a tajně se s ním scházet, přičemž s manželem budu žít dál
- kompromis, kdy manžela k nějaké postelové akci přece jen donutím; ale budu vědět, že ho to vlastně nebaví
... ani jedna možnost se mi nelíbí.
Takže je to příběh s otevřeným koncem ... a možná jsem Vám tím, Karolíno, nastínila možný vývoj u vás. Bohužel.
červen 16, 2021 20:43
... : NČ
Samozřejmě tě, Pavlíno, neznám. Tak jen - co třeba? Nedalo by ti třeba odpověď zrcadlo?
A Karolíno: O kvasnicích a podobnejch odpudivejch děsech naštěstí nic nevím a ani vědět nechci. NIKDY! Ježišmarjá!!!! Ale myslím, že kdybych se o něčem podobnym vedle sebe dozvěděl, tak by se mi nepostavil.


červen 17, 2021 11:33
... : doktor
Karolínko,jsi mladáa v tomto věku žít bez milování.... nene ..... je to velice brzy.Nejsem ten kdo by vše věděl,ale možná by to chtělo změnu.Ahoj a hezké dny budoucí.
červen 17, 2021 13:57
... : Pavlína
NČ, "zrcadlem" to opravdu není. Ba právě naopak. A právě proto by ... jsem si jistá, že by u nás nikdy nikdo netipoval právě takový problém. Navenek působíme jako jeden pro druhého, sehraní, v pohodě, atraktivně, společensky, i po 30ti letech - že se máme rádi (a máme!). Nevnímejte to nabubřele. Spíš to, prosím, ber/te jako povzdech smilies/sad.gif
červen 17, 2021 14:29
... : magdalenka
Na některé otázky si musí každý odpovědět sám. A na některé odpoví až čas. Ale je dobré o nich přemýšlet.
červen 19, 2021 20:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]