O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PLAYBOY NA PRODEJ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 březen 2008

 Milá Kudlanko a všichni přátelé, můj problém, se kterým si nevím rady, spočívá v tom, že takřka po dvaceti letech soužití došlo k něčemu, co nedokážu pochopit. Mně je 48 let a mé ženě 45 let. Asi před měsícem mi oznámila, že náš vztah již nefunguje. Až do toho uvedeného času byla má žena naprosto slušná, hodná, veselá, prostě nebylo jí co vytknout.

Nikdy jsme neholdovali alkoholu, peníze nám nescházely, měla vše co chtěla. Nyní je všechno jinak.

 

 

 

     Co však tomu předcházelo: zjistil jsem, zcela náhodou, že si chatovala s muži. Ale pro mne bylo největší překvapení v tom, jak s nimi komunikovala.Ty výrazy, jak v pornografickém filmu, já o tom ani nemohu psát, nikdy nic jsem od ní takového neslyšel. Našla si známost  na chatu (trvá to asi tři měsíce) a je jak zbavená smyslu. Ten, co jí zaujal, je cizinec z Makedonie. Před zapnutou kamerou se svléká a masturbuje a on tak činí taktéž. Píše ji krásné sms, ale co je zarážející, je ten fakt, že po ní požaduje peníze. A opravdu, ona mu peníze (eura) posílá!

 

     Už do mrtě vybrala naše společné účty, bere si úvěry, které nemůže bez mé pomoci splatit.Toto mi však neříká a já se to dovídám až z příchozí pošty. Samozřejmě, měla volný přístup k penězům a já ji nikdy nekontroloval, nikdy nebylo proč. Přišel jsem na to náhodou při kontrole našeho internetového účtu, kde jsme byli najednou v mínusu a totéž se týkalo kreditních karet, které vykazovaly samé nuly. Nevím přesně, kolik už mu poslala, rozhodně je to už obrovská částka. A stále si půjčuje...

 

    Ani nereaguje na syna, o mně mu píše, že ji biju a terorizuji. Jsme se synem z toho zdrceni a nevíme, co s tím udělat. Pro nás nemá vlídného slova, celá naše domácnost se rozpadla. Pod záminkou že jede s kolegy do Bulharska, se chystá odcestovat za tím dotyčným.

 

     Jak z toho? Mohli byste mi poradit?

 

 

Mirek

 

 

 

 

Komentáře (56)add feed
ivanka : mimicha
Mirku, nejspíš tvoje žena byla sice hodná, veselá atd., ale nebyla spokojená co se týká sexu. A když poznala, že existuje "něco víc", tak vzplála. Nejspíš bylo u vás doma asi všechno "slušné, hodné" (bez urážky, myslím to v dobrém). Ale třeba se pletu.
březen 10, 2008 10:01
nevím : Kamila
nemyslím si, že nebyla spokojená. Tohle jsou klasický zblázněný hormony, bohužel s velkými následky nejen pro ni, ale i pro manžela. Nevím co s tím - snad postavit ji před hotovou věc a okamžitě zúžit společné jmění manželů. Zaprvé abys Mirku nemusel eventuálně doplácet na její nezodpovědnost a zadruhé - mohlo by ji to probrat. Také to vypadá, že s ní o tom nemluvíš - mluv s ní! Že víš, že píše že ji biješ, že víš že jede do "Bulharska" a že tedy jestli chce, ať jede, ale pak že se tedy zřejmě rozhodla pro toho druhého. Bohužel, připadá mi, že bys to rád řešil nějak nenásilně, ale to asi nepůjde.
březen 10, 2008 10:17
... : SasaMark.
Taky si myslím stejný. Prostě toi u vás asi bylo takový už nijaký - po těch dvaceti létech.
A najednou uviděla šoumena. Nejspíš o hodně mladého, a bodejť, že jí za ty prachy říkal všechno, co nikdy předtím neslyšela. Takových na netu je!
Souhasím s Kamilou, určitě okažitě zúžit společné jmění manželů. To by vám se synem taky mohly zůstat jen oči pro pláč.
A rozhodně začni jednat hned.
březen 10, 2008 10:33
Že si chce na starý kolena stará rašple ještě zapíchat - no snad.... : NČ
ale aby k tomu používala MOJE prachy?????!!!!! Nechápu, proč se vůbec ptáš na radu?
Vždyť je možný udělat jen to jediný možný!!! V Y K O P A T z kvartýru, okamžitě zablokovat svý prachy, okamžitě rozvést!!!! Ať si klidně šuká jak králičí samice, ale ZA SVÝ!!!!! Ostatně, když na to nebude mít - stejně si nevrzne. Ale to už není tvoje starost!

březen 10, 2008 10:55
NČ, ale podle všeho : Ivanka
to je to hlavní, co asi Mirek nechce!
On ji chce zpátky! Jinak by sem přeci nepsal!

březen 10, 2008 11:04
no co. : alena tečkovaná
vy jste ještě neslyšeli o chlápkovi v letech, který se na stará kolena zbláznil, nabrnknul si kočičku a vráží do ní prachy? Přičemž tvrdí, že mu jeho žena "nerozumí" a kašle na rodinu? Tak se mrkněte na Kudlance pár stránek zpátky - a poraďte pánovi totéž, co jste radili (y) dámám.Nakonec si to Mirek může přečíst sám.A podle toho zareagovat.
březen 10, 2008 11:13
ještě jedno: milej NČ : ivanka
ale jsem přesvědčená, že mu de především o to, aby byla zase taková, jako předtím.
No, co ty na to, jakou bys měl radu jako chlap?
Jo, je to přesně stejný.......
březen 10, 2008 11:15
Co já na to, že by ji chtěl z5?????? : NČ
Todle, že by ještě mohl chtít?????????? SVATÁ PROSTATO!
březen 10, 2008 11:43
Internet - rozbíječ manželství..? : wendy
je to teda děsný, ale fakt dělá to samý jako někteří chlapi, jen u ženský je to fakt úděsný, aspoň mně to tak připadá. Hormony jsou děsný mrchy. A ona je teď taky děsná mrcha. Tak on snědý chlapec se svlíká a chce za to peníze ? Tak ať se ona taky svlíká a tak za peníze před kamerou, aby zaplatila dluhy. Jenže to by asi Mirek neustál. Taky, který chlap by to ustál, pokud jeho profesí není pasák, že.
Chtělo by to odvykací kůru jako u alkoholíků. Přemítám, jak by na to reagoval můj partner. Pokud bych si to nedala rozmluvit i rozhazovala dál společné jmění, tak bych po návratu ze slunného Bulharska zřejmě našla kufry přede dveřma. Tak, jak to radíme pro všechny závisláky - musí padnout na hubu, jinak se nezmění. Proč by to dělali ?

smilies/angry.gif
březen 10, 2008 11:52
Chudák ženská, : mamča
když jí stačí sexuální virtuálno ! Asi bych jí na místě jejího manžela zamezila přístup ke společnému majetku a penězům. Jako další krok bych jí nechala omezit způsobilost k právním úkonům (půjčky). K tomu psychiatrovi by jí snad nějak dostal ?
Pokud jinak funguje normálně, tzn. pracuje a vydělává, tak požadovat polovinu nákladů na bydlení, stravu, apod.
No, když to tak po sobě čtu, nebyl by rozvod jednodušší ? Až jí ten Makedonec obere o všechno, tak se hormónama poblázněná ovečka k rodině stejně vrátí. Pokud to Mirek rozdejchá...
březen 10, 2008 12:06
Tak ať jede do toho Bulharska... : Káča
...myslím, že tam rychle vystřízliví. Makedonec z ní ždímá prachy (bezpečně) na dálku, ale jak se mu ženština před menopauzou (nic ve zlým) zjeví u vrat, možná celá ta "záležitost" nabere překvapivý směr...tak jestli na to má Mirek žaludek, ať vyčká, ale rozhodně bych radila něco udělat s tím přístupem ke společným penězům...
březen 10, 2008 12:23
já koukám jak blázen a nevěřím svým očím.... : alena tečkovaná
netvrdily jste mi snad tuhle, že lásku nelze převádět na peníze?
březen 10, 2008 12:50
to Alena T. : Káča
Já ne, já ne smilies/smiley.gif
březen 10, 2008 12:52
a to myslíš jak, Aleno? : ivanka
jako že ji má nechat?
že když se hárá, tak je v pohodě, že je to za rodinný finance? Aniž by cokoliv řekla?
Ale také souhlasím s tím, že ji má nechat, ať si holka nabije vlastní čumu. Ono něco jiného je takhle, když on ji nemá u sebe - to mu neva, může si doma na monitor hodit trenky, ale až mu tam přijede a bude chtít "naplnění lásky až po okraj"....

Tak to asi bude o něčem jiném...
Mirku, nic ve zlém, držím ti palce, abys to ustál!

březen 10, 2008 13:03
no myslím to tak : alena tečkovaná
že i mužskej hárá za rodinný finance, ale když jsem se zmínila o tom, že by ho snad legální žena měla skasírovat a od přítoku peněz ho oddělit, aby netrpěla ani ona ani děti - tak jste sešikovaly jak jedna žena (či muž) - no vždyť si to sama přečti, co jste mi psali u "záletníka delete"....a najednou -buch - vidím, že radíte , aby ji oddělil od rodinejch financí, no to teda zírám.
březen 10, 2008 13:11
Alenko, : mamča
tady nejde o to, že by ta domácí puťka neměla nárok roztočit (i svý) prachy s lehkejma chlapama. Tady je ten problém, že z ní ty prachy tahá nějakej úchylnej podvodník, co svlíká trenky na internetu, tudíž ta dotyčná nemá za svý těžce vydělaný peníze ani patřičný užitek. smilies/wink.gif
Jinak by mě zajímalo, jak Mirek ví, co o něm manželka ve své SOUKROMÉ korespondenci píše ?
Není ten Makedonec náhodou hormonálně podpořená vzpoura proti ubíjející domácí nudě a kontrole na každém kroku ? A co s tím má společného (nejspíš dospělý) syn ?
březen 10, 2008 14:11
přesně to,co mají : alena tečkovaná
společného všechny děti nevěrných rodičů
březen 10, 2008 14:15
No mamčo když se mu tak pěkně přiznala, : wendy
tak se do toho asi obul a udělal inventuru nejen v účtech. Já vím, soukromí je soukromí, ale v tomhle případku se mu ani nedivím...je to šokec.
březen 10, 2008 14:26
wendy : mamča
já jí nehájím, ale nikde jsem tam nečetla, že by se sama přiznala.
Jediná zmínka je : "Asi před měsícem mi oznámila, že náš vztah již nefunguje."
Chápu, že je šok zjistit, že toho s kým léta žiju, prakticky neznám.
březen 10, 2008 15:12
to mamča: : rybka
podle mne to neni podvodnik, ale normalni web-sex-live pracujici mlady muz. U nas jsme zvykli na techto strankach vidat spise zeny a snad proto take pozdvizeni, kdyz si nejaka zena spestri zivot tak, jak to delaji spousty muzu uplne bezne.
Teda az na ty dluhy, asi by to nemela tak prehanet.
březen 10, 2008 17:31
Jojo, : Krakonoš
trošičku si zapřeháněla :-)))))))))))))) Dyk si jen malinko zpestřila život (a těm vokolo sebe, těm jak ho zpestřila! smilies/cheesy.gif). Hele, Mirku, co kdybys vzal rozum do hrsti, jsi chlap v nejlepších letech, kluk už je asi dospělej, ne, co kdybys prostě tuhle osobu (která je dle mýho soudu za hranicí svéprávnosti) poslal do háje a našel si na druhou půlku života někoho normálního?
březen 10, 2008 19:52
a nebyl ten manžel spíš slepý, : skaz
hluchý,protože to celý leta fungovalo?Ráda bych slyšela taky její názor na těch dvacet let.Třeba jenom čekala ,až bude syn dospělý a bohužel si vybrala blbou variantu.Možná nevěděla,že zajít na placené stránky je dost nebezpečný pro ty hodný,spokojený a nic nevyžadující 20let.Možná chtěla prostě jenom chlapa,no,nějak to popletla.Možná pro ni bylo těch dvacet let jenom přežívání.Možná.... Můj názor je,že normální sebevědomá ženská nejde na net,ale prostě si najde chlapa.Ale taky si možná myslela,že přes net to není nevěra - a až tam zjistila,co jí dělá dobře,co neznala doma za dvacet let,prostě objevila SAMA sebe a svoje touhy. No jasně,že čekám negativní odezvy,ale zkuste zapřemýšlet i touto cestou. No a taky by mne zajímala reakce Mirka,kdyby si našla normál milence? Bylo by to lepší? No,asi by neutrácela,že?
březen 10, 2008 20:10
Alejó, : Krakonoš
možná byla prostě vyprahláááá. Už jsem tu mockrát psal, že neodsuzuju každýho, kdo se dopustil nevěry, protože to často není jednoduchý. Jenže tahle ***** zlikvidovala rodinný finance ještě dřív, než na nějakou nevěru vůbec došlo. Mně osobně by na tom fakt nejvíc děsilo to, že mám po svým boku nepříčetnýho idiota a že má tento dispoziční práva ke všem účtům a kartám. Jako Mirkova spoluobčana mě děsí zase to, že i tahle paní má volební právo smilies/cheesy.gif
březen 10, 2008 20:21
Teda chlapi, : rybka
ale jste se najezili! A pritom ja znam tolik muzu, co prave na takove stranky chodi a nikdo jim za to volebni pravo neodepira!
Moje byvala sefova si ve ctyricitce takhle nasla o dvanact let mladsiho Turka, jsou spolu uz sest let a vypada to, ze spokojenost je oboustranna.
Tohle asi Mirkovi nepomuze, ja vim. Podle mne je tady jen jedina rada: pokud to nemuze rozdychat, tak supem od toho! A vlastne i pokud by to rozdychal, asi by to pak tezko ustal v posteli.
Mne je lito kazdeho vztahu, ktery konci kvuli chvilkovemu poblazneni jedne z polovicek na netu (a ze jich je, takovych ponicenych vztahu!), protoze vim, ze i Mirkova pani po case zisti, ze na makedonske louce ji to prave kviti nepokvete.
březen 10, 2008 20:46
A jeste pro NČ: : rybka
Mirkova pani si URCITE nemysli, ze je stara rasple, zrejme hlavne diky tomu, ze ji pan Makedonec denne presvedcuje o opaku. Sice za prachy, ale no co...
Nestalo se nahodou, ze ji do te kategorie (stara rasple) zaradil predtim Mirek a ona jen hladala z ni cestu ven?
březen 10, 2008 20:51
rybko, : skaz
toto je kupodivu,jak ti chlapi dovedou radit,viď?Je to blbý,asi vybrala špatnou cestu,ale jde taky o to, co Míra té paní dovolil,tak mi to připadá - no nevím,že si nikdy nemohla zajít sama do divadla,na koncert,prostě mezi lidi,jen tak.No a NČ? Být za machra po netu je táááák jednoduchý,viď NČ ?
březen 10, 2008 21:03
A hlavně : skaz
proč se vlastně ještě neozval,nevysvětll ,neřekl k tomu slovo chlapa - jako NČ, že?
březen 10, 2008 21:48
Mirku, : skaz
nezačala ona nakonec číst Kudlanku dřív,než ty?
březen 10, 2008 21:51
rybko rybičko, : Krakonoš
ty vážně znáš "tolik mužů" co kvůli nějakýmu onanování před laptopem zlikvidovali rodinný finance do zápornejch čísel? To se teda pohybuješ mezi pěknou bandou hovad, já neznám jedinýho.
březen 10, 2008 22:20
Podobné hrátky lze dopřát každému : wendy
a že to Mirkova paní objevila až v pozdnějším věku - nikdy není pozdě. Za tohle ji nikdo neodsuzuje - nebo ano ? Jde o to, že kvůli tomu nemusí zruinovat a rozbít rodinu. Ono každé vystřízlivění z hormonálního opojení chvíli trvá a paní bude určitě i litovat. Ovšem řešit by se to mělo už teď, dokud mají na nájem.
březen 11, 2008 07:56
to Krakonoš: : rybka
ja pouze napsala, ze znam mnoho muzu, co na takove stranky chodi. Ne ze znam takove, co jimi zruinovali rodinne finance.
Ty nemas zadneho znameho ci kamarada, co ma zalibu v erotickem chatu, ci primo chodi na sex live stranky?
A vlastne ani nevime, o jake castky sa presne jedna. Mozna bylo na uctu 5000 Kc a takovy ucet zruinovat neni zas az tak velky problem. Pani se to zjevne vymklo z rukou, za cas z erotickeho poblouzneni procitne a bude litovat. Asi to bude zanedlouho, protoze konto je uz ted v minusu.
Pak bude na Mirkovi, jak se s tim vysporada, zdali to dokaze odpustit a prekousnout, nebo da prednost hledani nove partnerky, u ktere se nedude muset bat porovnavani s mladym (virtualnim) milencem.
A
březen 11, 2008 08:38
teda skaz : Kamila
já nevím, jak jsi přišla na to, že jí nepustil ani do divadla! Já si spíš myslím, že to je hodnej chlap, kterej teď zírá. A na obranu té paní - kdeco se dá řešit, ale ty finance, to je prostě vrchol! Jak by se ti líbilo, kdyby tvůj partner rozfofroval úspory a zadlužil se? A proč nepíše? Třeba proto, že to vzala Daniela z mailu a ten pán sem normálně nechodí - to by byla možnost. Chlapi, co sem chodí lze spočítat na prstech jedný ruky!
březen 11, 2008 09:10
NČ by rád podotkl mnohé, : NČ
bohužel zrovna vypíná stroj a odjíždí na tři dny dodaleka, auto už startuje :-(
březen 11, 2008 09:42
slovo do pranice : terka
a co tohle? Je mi padesát, jsem 30 let vdaná. Doma je všechno tak stereotypní, že požadavek, aby to dneska bylo jinak než na misionáře vypadá, že mám zvrácené choutky. Natož chtít předem nějakou něžnůstku. Přes internet jsem si našla o 15 let mladšího milence, u kterého mám všechno, co mi doma chybí. No a manžel má doma plnou ledničku, vypráno a misionáře smilies/grin.gif
březen 11, 2008 10:39
terko : wendy
já píši 1- a jsem zvědavá, co na to ostatní....
Teď mizím jako NČ.
Čau zatím.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 11, 2008 10:41
terko : Kamila
to je teda ten zásadní rozdíl mezi tebou a Mirkovou ženou. Ten tvůj má doma plnou ledničku, vypráno a misionáře a jistě nepleníš společný účet a manželovi nepředhazuješ že je konec. Ten rozum v tvém případě zůstává, protože si asi uvědomuješ, že ten milenec je doplněk, nikoliv partner na věci běžné. Tak.
březen 11, 2008 10:44
Kamilo: : terka
Pokud něco občas vyplením, tak rozhodně ne manželův účet, máme je oddělené. Drobný dárek ano, ale snad na tom nejsem ještě tak špatně, abych si platila gigola. A nebalím kufry, a nerozbíjím manželství,protože v mém věku si takový doplněk určitě nebudu užívat dlouho. Každopádně já jsem doma milá a spokojená a manžel ať si dědkovatí sám.
březen 11, 2008 10:53
No a vo tom to je, milá rybko. : Krakonoš
I já se semotamo podívám na pěknou děvu na internetu, je to inspirativní. Fór je v tom, že mě to nestojí ani korunu, kromě strávenýho času (víc jak hoďka měsíčně to nebude). Mou přítelkyni (která o tom ví) ani rodinu to nijak neohrožuje. A to bude asi ten podstatnej rozdíl, kterej tady některý z vás ne a ne pochopit.
březen 11, 2008 11:01
PS. : Krakonoš
"Už do mrtě vybrala naše společné účty, bere si úvěry, které nemůže bez mé pomoci splatit." Tohle asi nebude 5000,- Kč, co? smilies/grin.gif
březen 11, 2008 11:02
Krakonoši, : rybka
ja ale chapu ten rozdil: Ty na tech strankach neutracis penize, Mirkova manzelka ano.
Dobre jsem to pochopila?
A proto te bere hruza, ze tato zena ma take volebni pravo....
Ja tu pani take dost nechapu, ale neukazuji na ni prstem jako na nejakou menecennou.
březen 11, 2008 12:10
Ne, nechápeš. : Krakonoš
Nechápeš vůbec nic.
březen 11, 2008 14:47
no, jsem zvědavá, jak to tam dopadne... : Mahulena
Teď, když je jejich kasa prázdná, tak ona nejspíš "přileze ke křížku", hodného a věrného Mirka jednou dvakrát připustí, on celej blaženej zaplatí její dluhy - no, a ona si příště už bude dávat víc pozor...
Bude hlídat, esli pořádně spí, případně mu udělá na noc silnější čaj...
Nic proti, ale pokud vím, tak tahle zábava je velice drahá, taky si myslím, že to nějakejch pět tisícovek nestálo. To bude podstatně, podstatně víc, zvláště, pokud si půjčuje i jinde!
Myslím si, že tam bude nejméně o nulu víc, jestli ne ještě něco navrch.

Mirku, to, co ti tu radili zvrchu - to zúžení společného majetku, to bys měl určitě udělat, pokud tedy už nevyhlížíš nějakou tu plochu někde pod mostem. Změnit se to pak dá kdykoliv.
A taky bys měl rozhodně změnit svůj přístup k drahé choti: rozhodně - pokud se schlíple vrátí do manželského lože, bys neměl jásat, ale uvědomit si, co že se stalo, vyvodit z toho nějaké ty následky.
ROZHODNĚ NEZAPOMENOUT A NETOLEROVAT - byl bys pak jen za ušlapanou onuci.

březen 11, 2008 15:26
... : bb
taky by mě jímala hrůza, kdyby partner ve 45 !!! letech zadlužil rodinu kvůli placenému sexu nebo jeho virtuální náhražce, stejně jako by mě jímala, kdyby zadlužil rodinu kvůli automatům, sázení, chlastu nebo čemukoli jinému
nemluvě o tom, že ta dáma není dáma, když dopustí,aby rodina zjistila, že si platí za autoerotiku u počítače :-)


březen 11, 2008 16:37
AlenoT : bb
ty sis to zase trošku přeonačila podle svého gusta. Nikdo nerozporuje to, že by rodina neměla trpět kvůli manžel-ovo/čině hárání, jak tomu říkáš. Ale ty jen černě nebo bíle a POŘÁD JEN O PENĚZÍCH. Já vím,že máš svý blbý zkušenost, ale mohla bys vzít na vědomí, že Ne, vztahy, láska nejsou jen o penězích :-) Někteří dospělí lidi nevydělávají jen životní minimum, a nesypou všechno do rodinné kasy, nechávají si kapesné a za 5-8 tisíc kapesného už můžou pozvat na večeři a dvě deci. A takového člověka pak nevystrašíš tak,
březen 11, 2008 16:44
... : bb
jak bys možná vystrašila někoho s hodně malým sebevědomím i příjmy, nebo maminku na mateřské, co se spustila, apod., tím, že jim nad hlavou zamáváš žehličkou, hadrem, smetákem a donutíš je udělat stojku. Oni ji prostě neudělají, doporučí ať přestane(š) vysílat, že nejsou hadr, onuce ani oslíčku otřes se a odejdou středem. Jsou prostě lidi, co vydělávají dost pro rodinu i pro své koníčky, partnerka zrovna tak, a pak se zjistí, že místo koníčků si najednou začali platit milenku, milence. Pak jde o vztah, o ty lidi, chápeš? ne pořád o prachy.
březen 11, 2008 16:47
Takže : wendy
u někoho jde o prachy a vztahy, u někoho jen o prachy a u někoho o vztahy. A to podle kapsy.
březen 11, 2008 23:20
tomu sám nevěřím : alex
Jsem přítel rodiny a můžu vám říci ,že snad každá žena by chtěla takového manžela.Moje manželka mi vždy po návštěvě vyčítá co všechno si může Jana dovolit.Nikdo jí neomezuje ,volný přístup k financím.Co se týče sexu tak podle toho co říká moje žena v tom to asi není protože se o tomto také samozřejmě baví.Vydělává velké peníze ale sám si nic nekoupí jen potřeby pro
svou práci.Když mi vše sdělil tak jsem byl z toho v šoku zrovna jako moje žena.S tou nyní nekomunikuje ,ale říkala že že jí to vše sebralo poté co to Mirek uveřejnil na internetu.
březen 12, 2008 17:52
Takze ona se ta Jana vlastne potrestala sama, : rybka
protoze kdyz prijde o tak supr chlapa, jako je Mirek, ma si co do konce zivota vycitat.
Ale nevis nahodou, co to vsechno rozbehlo? Zeby jen hormony?
březen 12, 2008 19:53
Terko, : strejda
včera jsi psala, že už se Ti zajídá misionář. Se ti nedivím. Víš co? Zkus valivce. Neznáš? Krátce a stručně popíšu. Vezmeš žehlící prkno bez stojanu. Dáš ho na kuchyňský stůl. Pod prkno dáš dvě lahve od vína a je hotovo. Lehneš si na prkno, manžel přistoupí, zasune a odstrkuje a přitahuje prkno. Pro něho je to především práce rukou. Dá se to i vylepšit tím, že první láhev použijeme s menším průměrem a manžel pouze odstrkává. Pro něho je to méně dřiny, protože ty se mu stále vracíš...Zde je třeba dbát na co nejmenší tření mezi stolem, lahvemi a prknem, ale to bych nosil dříví do lesa, že?

A protože jsme v jednadvacátém století, nebál bych se říct, že jsme ve století techniky, tak proč toho nevyužít? Chce to jen se trochu rozhlédnout kolem sebe a využít toho, co se samo nabízí k inovaci. Třeba takovou automatickou pračku. Nejlépe starou Tatramatku 353, dát do ní třeba deku, napustit vodu a zapnout ždímání. Ty buď na ní sedíš, nebo jsi o ní
opřená. To už jsou dvě inovační možnosti. A manžel si u toho může kliďánko číst třeba AHA. Stačí trochu zapřemýšlet a je to. Proč hned hledat nějakého internetového úchyla?
březen 12, 2008 21:18
strejdo: : terka
ono to není o tom, že potřebuju mašinu na sex, to bych si koupila Robertka a bylo by vystaráno. Ona totiž ženská občas potřebuje vědět, že JE ženská a ne přístroj na vyklepání pytlíku. A pokud je úchylný ten, kdo mi dává najevo, že jsem stále ještě žádoucí žena, která se líbí a zná ta správná slovíčka a pohlazení, tak zaplaťpámbu za takové úchylnosti.
březen 13, 2008 13:16
no pardón Terezo!!!!! : NČ
Jestli si potřebuješ dokazovat svou ženskou žádoucnost pomocí přelejvání rodinnejch prachů do kapsy nějakýho zasra*ýho bulhara nebo ještě hůř (!!!!!!), tak teda ti řeknu, že je mi tě fakt líto:-(
březen 14, 2008 06:15
NC, : Ceskymo
ted jsi to trochu prepisk, nemyslis? Precti si predchozi prispevky Terky... smilies/angry.gif
březen 14, 2008 10:40
nojo : Kamila
on se nám NČ rozhorlil, ale nepřečet příspěvky smilies/wink.gif Terka fakt není manželka toho nešťastného pána, co psal ten článek!
březen 14, 2008 10:43
Jo ták. Fakt nečetl. : NČ
Nějak se mi nedostává krz samý ouředničení času :-( Krom toho jsem tři dny chyběl, takže ani není v mých silách to číst nazpátek teď. No nic - jestli jsem něco nepocho, samože se Terez vomlou.
březen 14, 2008 11:39
NC, : Ceskymo
dobryyy! Ze by se ti rozprodila druha miza takhle s jarem, ze "pro samy ouredniceni nemas cas"? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 14, 2008 19:27
NČ: : terka
Všechno dobrý, holt když se mužský solidárně rozhorlí, tak nekouká nalevo ani napravo smilies/wink.gifa já si jedu opravdu za svoje. Omluva přijata, v poho.
Českymo: a díky za zastání.
březen 17, 2008 10:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]