O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŠECHNO JE ÚPLNĚ JINAK PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 srpen 2020
Včera jsem měli s manželem třicetileté výročí. Manžel mi řekl, že teď už mi může říct, že mě vlastně nikdy nemiloval a vlastně si mě ani nechtěl vzít. Že vlastně to všechno bylo přání a vůle jeho rodičů a on se prostě podřídil. A tohle mi řekne po tak dlouhé době společného soužití ... Jsem úplně zničená a nevím, co mám dělat. Je pravda, že jsem vždy, když jsem se z manžela snažila dostat větší emoce, ničeho nedosáhla. On opravdu nikdy neprojevoval nijak moc lásku a city, ale vždy jsem si myslela, že to je prostě tvrdý "chlap". 

 

 

 

Namlouvala jsem si, že on takové ty něžnosti prostě pořádně projevit neumí,  a nechce se mu přede mnou ukázat nějaké větší city.

 

A teď to tedy vím, že je na to přitom jednoduchá odpověď - nikdy mě nemiloval. Máme spolu dvě nadherné dcery, žili jsme celkem spokojeně, a já si vždy myslela, že je vše v pořádku. Teď se ovšem cítím podvedena,  že jsem pitomá, že jsem na to sama nepřišla, prostě a jasně trapně zneužita.

Mám pocit, že jsem ztratila celý svůj život, že jsem ho prožila celý ve lži.  Jsem na pokraji zhroucení, a nevím, co mám dělat.

 

 

KRISTÝNA


Komentáře (11)add feed
... : mamča
Po takovém "pěkném vyznání" nezbývá, než ho kopnout botou s ostrou špičkou tam, kde záda ztrácejí slušné jméno.
Takovej zbabělec ! Schovává se 30 let za "přání rodičů" !
Je Ti něco přes padesát, život nekončí kvůli jednomu mamánkovi. Jemu bude bez Tebe hůř, než Tobě bez něj.
Pokud už ovšem nemá v záloze další pečovatelku.
srpen 18, 2020 06:34
... : mila1
No já bych z toho zase takovou vědu nedělala. V podstatě jste žili daleko spokojenější život než někdo, kdo z horoucí lásky založí rodinu a za pár let ji rozvede kvůli jiné ještě horoucnější lásce. A lze si jeho "vyznání" vyložit i jinak - ikdyž Tě nemioval, dokázal s Tebou spokojeně 30 let žít. A to se počítá. Otázkou je, co bude dál, ale to už je na vás obou.
srpen 18, 2020 08:01
... : *deeres*
Asi bych mu to dala pěkně sežrat, jenže já jsem pomstychtivá. Ono třicet let čekat a pak to vypláznout na výročí, tak na to už musí být hodně necitlivý debil.
Otázkou je, co ho k tomu vedlo? Už soužití najednou nemohl vydejchat a nebo mu někdo dobře poradil, že už to nemůže vydržet.
srpen 18, 2020 10:41
... : NČ
Prostě je to blb. Po třiceti letech se takhle blbě nežvaní, i kdyby to stokrát byla pravda.
-------------------------
A jeden něžnej 4:
Při 25tym výročí sňatku sedí manžel zamyšlenej a žena se ho ptá, na co myslí v tenhle význačnej den.
On na to: "Že kdybych tě tehdá před 25lety zabil, to zrovna dneska by mě pustili."
srpen 18, 2020 11:12
... : doktor
Hahahaha,NČ nemáš konkurenci.Ahoj i pro Kristýnu.

srpen 18, 2020 12:10
... : magdalenka
No to si teda pomohl! Ale jinak máme s mužem toto výročí už za sebou a myslím, že bych se tomu vysmála... V manželství jsme toho museli překousnout daleko víc. Držím palce, to dáš.

srpen 18, 2020 12:21
... : NČ
Já vím, doktore. Říká se to o mně.
srpen 18, 2020 12:31
... : Bara
Taky mu muzes nabidnout, ze mu venujes kufr, muze si do nej dat vsechny svoje veci a odejit zpet k rodicum, mozna jeste ziji......a ten zbytek co zustane tobe a dceram je kompenzace za to, ze ti celych 30 let lhal......Ja vim, ze to tak nejde, ale jen tak ze srandy bych mu to navrhla.
srpen 18, 2020 14:00
... : mamča
Ba ne, já myslím, že pán má někde v záloze nějakou křepeličku, a potřeboval manželku řádně nadzdvihnout, aby ona podala žádost o rozvod.
Pánové na to bývají líní, a křepelička asi už naléhá.
srpen 18, 2020 16:03
... : *deeres*
I já to vidím tak, že mu někdo dobře poradil, jak vykmitat z domu, bez ztráty květinky. Má ten správný věk na andropauzu, kdy pánové se snaží chytit druhý dech. A s milenkou a modrou pilulkou to jde líp, než s manželkou a bez pilulky.
srpen 18, 2020 16:59
... : mamča
*deeres* : Milenka bude koukat, až přejde prvotní oblouznění, že bude mít doma protivnýho dědka :-).
srpen 18, 2020 19:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]