O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZMARNÍ PÁNI TVORSTVA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 únor 2008

 Ahoj Kudlanko, trápím se trápím a nevím, kudy z toho ven. Stalo se mi to, co zažije v životě asi kdekdo, tedy spíš bych měla napsat kdekterá - akorát, že já se s tím jaksi ne a ne smířit. Takže: po více než roce okukování jsme se dali dohromady s mým "idolem".  Všechno bylo fajn, jenže - po pár hezkých týdnech se začal chovat dost divně...

 

 

 

 

     Dával mi jakoby najevo, že všechno co já řeknu, je hloupost a trapnost, neustále mně nějak napadal.. Po pár dnech jsme se spolu už ani moc nebavili - mlčky jsme jedli, mlčky jsme jeli na výlet, mlčky jsme poseděli u skleničky... V sexu sice žádný rozdíl nenastal, ale já stejně pořád měla čím dál tím víc pocit, že něco je jinak. Nu, a znáte to -  tak jsem mu jednou v noci projela mobil - a zjistila, že spí minimálně s dalšíma třema slečnama.

 

     Kromě toho tam teda bylo ještě pár roztomilých SMSek o tom, jaká jsem blbka, apod. Neudělala jsem žádnou scénu, to ne. Klidně jsem počkala do rána, až se probudí. Když vstal, řekla jsem mu, ať si vezme všechny své věci a odejde. Zeptal se na důvod a já řekla pravdu. I o mobilu, i o tom, jak se ke mně poslední dny chová.. A on odešel.

 

    To by bylo všechno v pohodě, jenže já se o tom pár dní nato bavila se svým kamarádem a ten mi řekl, že si za to můžu sama, že je přece úplně normální, že chlap potřebuje pořád někoho lovit..  Jako zářný příklad mi dal svého otce, který pracuje v Praze, takže neustále jezdí přes půl republiky a zatímco doma má ženušku, v Praze má milenku.. A že manželka (teda jeho matka) o tom ví a bere to v pohodě, protože je to přece přirozené..

 

     Já nevím, ale pro mně ne.. A tak bych od vás chtěla slyšet jediné: jsem opravdu tak naivní a mám se smířit s tím, že ať budu s kterýmkoliv mužem, bude mne vždycky s někým podvádět, protože je to jeho přirozenost?? Že mi nezbývá nic jiného, než  to mlčky trpět a přehlížet to??

 

     Je mi z toho strašně mizerně a po proslovu svýho kamaráda si připadám jako malá hloupá husička. Nehledě na to, že když například čtu i tady, co píší jiné, tak opravdu začínám věřit, že většina mužů "jsou lovci". 

 

 

     Díky vám všem za názor, ať už je jakýkoliv..

 

Linka

 

 

Komentáře (23)add feed
není to přirozenost : mimi
zachovalas se důstojně zapomen na lovce.
únor 28, 2008 19:42
Chudák ten Tvůj kamarád, : mamča
má trochu zpřeházený žebříček hodnot, když tohle považuje za normální. Asi měl těžké dětství.
Udělalas dobře, že jsi toho "opylovače" vyhodila dřív, než by Ti narušil duševní rovnováhu.
Všichni chlapi nejsou nevěrní prevíti. Hlavně nesmíš hledat příště mezi "idolama".
únor 28, 2008 20:24
Linko, : Ariana
pořád ještě existují lidé, pro které je normální mít vztah jen mezi dvěma milujícími se partnery. To, co Ti prezentoval "kamarád" jako "přirozené", je jen egoistické užívání si sexu, ale není to láska. Zachovej si svou sebeúctu a on se časem nějaký chlapík, který Tě ocení, najde. S tímhle "idolem" jsi skončila dobře, netrap se tím, zasloužíš si lepšího.
únor 28, 2008 21:31
Možná to bude tím, : skaz
že podle kamaráda si vybíráš přítele.Možná - žiješ v úplně špatné komunitě přátel.Možná - no tady je toho "možná "strašně moc.A nebo bez možná: - špatný přítel,špatná komunita kamarádů.
Nevím,kolik je ti roků,ale něco snad o životě víš.Zachovala jsi se skvěle,tak to dál neřeš.
Dodnes jsem sice taky přesvědčená,že chlapi jsou lovci,ale pořád musíš být nepolapitelá/ i po 35letém manželství/,mít kousek svýho vlastního já,který JE JENOM moje a kam nikoho nepustím.Malý kousek,kde jsem jenom já a ...fantazie?...představa?...sny?...víra?....
Prostě cokoliv,co ctíš a miluješ a nechceš prezentovat úplně.
Myslím,že to většina ženskejch zná - můžu svlíknout šaty,ne duši.
Tak ti strašně držím pěst,ať ti to vydrží.
únor 28, 2008 21:48
Poslal bych do hvězdy : Krakonoš
ještě toho kamaráda, aby to bylo úplný. A začal bych znovu - s jinejma kandidátama na idola a s jinejma kamarádama. smilies/wink.gif
únor 28, 2008 22:18
jo, lovci : Alena Puntíkovaná
bejvávalo. Takovej lovec se musel především postarat o celou rodinu a skutečně něco ulovit. A taky bejt zatraceně hodnej a snažit se, jinak pro něj u ohně (A to byla doména jeho ženy, udržovatelky rodu) nebylo místo. ONA totiž dokázala rodinu nakrmit taky, sice ne masem, ale ovoce, byliny, kořínky, hlízy a oříšky byly po většinu roku dostupné a nebyl problém si udělat zásoby na zimu.Bez ní by děti nepřežily. Bez něj - v pohodě.Takže bylo jasno, kde jsou priority. Takže tyhle řeši, jakože to , že nejsou schopný udržet si nějaký vztah - je vlastně "volání přírody" je nesmysl. Jsou to prostě bezcitný egoistický parchanti - to je všechno. Ale existujou taky "normální" chlapi - ui když dneska se dost mizerně hledají, ale jsou.Tak ti držím palce, abys nějakého takového našla. A byla s ním šťastná.
únor 28, 2008 22:43
To nejsou FAKTA, to je jen konstatování ze zklamání. : strejda
upřesnění: "někteří chlapi" jsou lovci, někteří jsou loveni. smilies/wink.gif
únor 28, 2008 23:02
a zdá se, že ty opravdu vynikající : Alena Puntíkovaná
jsou již vyloveni smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 28, 2008 23:32
Nó : skaz
možná neulovitelní - ŽE HOLKY?
únor 28, 2008 23:44
Alenko péé, : strejda
tak sranda a ironie, jo? Z nás? Ze strejdy? Nechtěj, abych Ti tu vypisoval své klady a jen promile záporů. :-))) Copak Vy to k saktu necítíte, že mnohé z Vás (všimni si, že nejmenuju), máte sklony k feminismu? K házení našeho plémě do jednoho pytle? K pohrdání s námi? (No jo chlapi, co od nich můžeš očekávat...) Co jsem na Kudlance, cítím tu jakousi vaši globalizaci, spolčení, protože co chlap to lump, záletník, hajzl, ožrala, dobytek s ponožkami za gaučem či pod polštářem...a já nevím co ještě.
Ale jooo, posluž si, klidně napiš potrefená husa (husák), nebo jak to píšete, klidně napiš ješita. To zase píše šíša míšatá. Já se ozývám jen proto, aby tu byla jakási rovnováha, protože mužů je tu jako šafránu. A mnohdy si tu připadáme jako vyvrhelové, protože za všechno zlo můžeme jen my. (Původně jsem chtěl napsat jako trní mezi růžemi, ale to by bylo pro VÁS, feminy, příliš lichotivé. To byste musely být na nás hodnější.) Shrnu-li to, když feminismus, tak i trocha maskulinismu. Nic víc, nic míň. Spravedlnost a pravda a láska vítězí... Musí vítězit!




únor 29, 2008 00:24
Ještě dodatek: Ona už i ta Daniela je Vámi nakažená. : strejda
No jen si dobře přečtěte samotný název článku. Pokud vím, tak rozmarné bylo vždy léto a ženy.
únor 29, 2008 00:46
já sice nepsala přímo o tobě : Alena Puntíkovaná
- ale cítíš-li se potrefen........ smilies/cheesy.gif
únor 29, 2008 04:03
strejdo, : Aknela.
trochu si pleteš pojmy a dojmy. Feminismus nerovná se pohrdání chlapy, nemá ani nic společného s házením všeho mužského do jednoho pytle a boji kdo z koho...Je mi smutno, že z pojmu feministka se stalo synonymum pro záštiplnou, věčně naštvanou a světem zklamanou ženskou.
Já se totiž osobně za feministku (v původním slova smyslu) považuju a doufám, že ani jedna z výše popsaných vlastností a stavů mě nikdy nepostihne smilies/wink.gif

A k tématu...jo, lidi (nejenom chlapi), kteří mají malé sebevědomí opravdu potřebují někoho neustále lovit a dokazovat si na takovémhle malém vítězstvíčku, že jsou dobří. Pak ale existuje spousta lidí, co to sebevědomí má v pohodě a ti tuhle potřebu nemají. Takže Linko, naivní nejsi a ztracená taky ne.
únor 29, 2008 05:32
Ale vono to zase nejni tak nepřirozený. : NČ
Každej loví a má touhu lovit. Jenže většina končí s aktivnim lovenim v tom momentě, kdy uloví tu pravou. Těch, co nepřestanou, těch zase až tak moc nejni.
Z čehož bych usuzoval, že pro něj nejsi ta pravá. Vždyť mu nestojíš ani za to, aby před tebou líp konspiroval ostatní svý baby. Udělala´s to jediný možný, co´s mohla udělat. A kamaráda pošli s jeho kecama i s jeho fotrem též do kopru.
únor 29, 2008 06:23
Strejdo, : Ceskymo
za 1. - jsem (asi teda) feministka,
za 2. - co jsem sama, uz se chovam jako chlap, tj. ponozky svlikam u postele, do kose se dostanou az druhej den (pokud tedy se cejtim dobre smilies/cheesy.gif),
za 3. - na co si vlastne stezujes? My te tu prece vsechny mame rady, svuj zivot mas taky vyresenej, neb jsi ocividne narazil na tu pravou, nikdo te tu nelyncuje, no a jestli mas pocit, ze by ses mel zastat takovyhodle dusevniho chudaka, tak se pak nediv, ze na sebe privolas hromy blesky...
Do jednoho kose vas nikdo nehazi, drtiva vetsina tady zazila jak ty chudinky, prizivniky, surovce, dominantni kreteny, tak i fajn lidi muzskyho pohlavi, se kterejma je radost pobejt.
Tak si hezky uzij vikend a slunicko v dusi! smilies/cool.gif
únor 29, 2008 07:20
Ale mládenci naši milí ! : mamča
My jsme přece rády, že tady na Kudlance máme pár jedinců mužského pohlaví. Ono neškodí občas slyšet hlas z druhé strany barikády. My ty své chlapy většinou chováme jak ve vatičce, ale občas si potřebujem postěžovat, jak nás zase rozčílili těma pohozenejma ponožkama, nebo jinou prkotinou. Postěžujeme si tady, utvrdíme se v tom, že je to všude stejné, a doma jsnme zase jak sluníčka.
Ale přiznejte si pánové, že pokud dobrovolně chodíte na "dámský" časopis mezi rozdivočelý roj kudlanek, že je v tom z vaší strany kus flagelantství... smilies/grin.gif
únor 29, 2008 08:28
Jestli to tady není tím, : wendy
že ty spokojený ženský sem moc nepíšou. Ona by to taky byla nuda, číst jak skvěle doma uvařil a umyl po sobě nádobí, když jsem přišla z práce až po šesté večer, že mi z chalupy přivezl první sněženky a tak. To sem radši napíšu, že je bordelář jako většina chlapů a za 15 let si nedokázal uklidit ten čuňas v komoře. No ale kvůli tomu se s ním rozcházet nikdo nebude, že.
S tím lovcem máte pravdu, chlapci a děvčata, a Linku jistě potěšilo, co jste jí napsali. Zachovala se tak, jak si zasloužili - ona i on.
smilies/wink.gif
únor 29, 2008 09:08
no muži sice jsou od pradávna lovci, : Inka
do té doby než najdou tu pravou a čím více jí musejí dobývat, tím více si toho považují. Z čehož vyplývá:
- buď v zásadě těžce nedobytná pevnost, Ti kteří brzo odpadnou jsou jen slabí jednici, kteří nestojí za povšimnutí
- nenechej si narušit své dobré vnitřní cítění špatným řebříčkem hodnot zmatených jedinců s touhou po sexu s kýmkoliv
- zvaž jaké máš okolo sebe přátele, není nad to jich mít jen pár, ale dobrých
- zachovala ses naprosto správně čiň tak i nadále, občas se člověk prostě utne
- svět je plnej chlapů a jsou mezi nimi i prima exempláře jako třeba strejda.....)
- občas si prostě potřebujeme prožít i něco ne příliš pozitivního, abychom příště nepodcenili varovné signály
Hodně štěstí do budoucna.
únor 29, 2008 10:29
Vážené dívky, paní, baby i báby, : strejda
a co takhle špetka šprýmu, lžička humoru, ochutit kořením dobré nálady, pak to celé povařit a výsledkem je hrnec smíchu a následný hezký den. Tak pa, baby...
(Do sýkorek a do jejich slunečnic už jsem vrazit čtyři stovky. To by bylo piv...)
únor 29, 2008 11:36
Linko, : Manul
rozhodne si jako husicka pripadat nemusis, vlastne ani nesmis! Zvladlas vsechno vlemi elegantne a s nadhledem. Pokud, jak tady nekdo napsal, jsi pro nej nebyla ta prava tak je dobre se to dozvedet co nejdriv, upustit slzicku do polstare za to hezke a cele to hodit za hlavu, A mozna byt priste obezretnejsi pri vybirani idolu. A tvuj kamarad ti se svymi recmi muze byt ukradeny. Mozna to tak ma i on zarizene, ale jsou to veci, ktere se proste nedelaji. (s prirozenosti je to mozna tezsi) Mozna se bude divit, jestli mu to nekdy jeho zena vrati i s uroky. Huh, musim se priznat, ze me ten nazor na "muze - lovce" pekne nadzdvihl. Vim, ze muzi a zeny maji prece jenom trochu jiny pohled na fungovani partnerstvi a sireni genu, ale tohle je neco tak primitivniho, dementniho a egoistickeho...
únor 29, 2008 11:44
To víš strejdulíne že se s váma nejradši smějeme !!! : wendy
Protože s úsměvem jde všecko líp. A že ten úsměs někdy zamrzne? Inu, i to se někdy stává. Tak já tu komoru teda uklidím sama když myslíš.

Krásný víkend všem, bude zima bude mráz...? smilies/kiss.gif
únor 29, 2008 11:56
Jestli se za sebe můžu přimluvit, : saffron
tak pokud sem chodí ženský, co mají pozitivní zkušenosti a tají je - tak sem s nima, pište, pište, pište, prosím, prosím - už začínám být z toho čtení všech možných problémů asi zdeformovaná smilies/tongue.gif
únor 29, 2008 12:14
Musím : Linda
se pánů zastat. Znám ženy-lovkyně. Většinou jeden stálý partner (nemusí být manžel!) a k tomu ještě minimálně dvě bokovečky. Ale klidně i víc, a ti jsou trvalí a mění jen toho stálého partnera za jiného stálého partnera (rozuměj stálého - třeba 5ti letý vztah). Linko, dobře jsi udělala. Nejsi žádný hadr, aby s tebou někdo takhle zacházel. Prostě jsou takoví chlapi, kterým jedna nestačí a ostatních se vzdát nechtějí.
únor 29, 2008 12:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]