O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DILEMA - ON, NEBO TEN DRUHÝ (TŘETÍ?) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 únor 2008

 Ahoj Kudlanko, potřebovala bych poradit ve věci tady již tolikrát zmiňované. Nevím si rady se svým vztahem. Trvá skoro čtyři roky - a je se ženatým mužem, o dvacet let starším. Ale náramně si spolu rozumíme, jak v komunikaci, tak po sexuální stránce; shodujeme se téměř ve všech názorech. Teď se konečně po letech rozhoupal a tvrdí, že se rozvede.

 

 

 

     Jen nevím, jestli tomu skutečně věřit, nebo ne. Před půl rokem jsme se rozešli, protože už jsem nemohla poslouchat řeči o tom, že se rozvede, ale nic se nedělo. Našla jsem si nového přítele, který je svobodný, pouze o 6 let starší, ale životní styl těch dvou mužů je zcela odlišný. Mi vyhovuje více styl mého staršího přítele, se kterým jsme často venku, procházky se psem, máme si pořád o čem povídat. S tím mladším sedíme věčně jen v bytě, díváme se na televizi a já se nudím... Vydržela jsem to  necelých 5 měsíců, pak jsem zjistila, že bez toho ženatého je mi tak těžko, že bez něj nemůžu být.

 

     Vrátila jsem se k němu a on mě opět ujistil o rozvodu... Jenže - po dvou měsících se stále nic neděje a já si teď pokládám otázku, jakou cestou se vydat? Jestli věřit řečem o rozvodu, a čekat na to, co jsem si celou dobu přála - že bychom spolu žili. Říká, že doma si už nerozumí, pořádně spolu nemluví. Nejsem si ale jistá, jestli chci, aby se rozvedl vyloženě kvůli mně. Vím že taková věc by se mi jednoho dne vrátila. Že všechny vdané ženy mě odsoudí. Citům se ale nedá poroučet, bohužel. Zároveň se bojím, že jeho již dospělé děti by mě nenáviděly, s čím se asi dá počítat, protože ze svého pohledu uvidí, že jsem jejich rodinu rozvedla já. To nechci. Vím, že s dětmi žít nebudu, ale v kontaktu jim bránit nehodlám.

 

     Nebo se vrátit k mému mladšímu příteli? Vím, že by o to stál, a začít tedy život s ním? On není nijak technický typ, což mě na něm tak nějak ruší. Ani nemáme stále co povídat a po sexuální stránce to taky extra neladí. I když, to jsou asi věci, na kterých se dá zapracovat. Nevím, jestli žít s mužem, který by byl rozvedený, se dvěmi dětmi. Který začne dřív nebo později mít zdravotní problémy. Nebo se rozhodnout pro "čistou a neposkvrněnou" duši mého mladého přítele. Který je ale pravý opak toho staršího... Tohle mi pořád a pořád lítá hlavou, opravdu si nevím rady.

 

     Prosím o názory všech, pokud je schopný mi někdo otevřít oči, poradit...

 

Luisa

 

 

 

Komentáře (22)add feed
A co treti cesta? : Alena P.-H.

Precti si co jsi napsala a uvidis, ze ani jeden z tech dvou neni to prave orechove. Pockej si radsi na tretiho se kterym ti bude proste fajn.

únor 21, 2008 02:40
Napadlo me to same, : layla
co si najit nejakeho tretiho??Nebylo by to jednodussi?
únor 21, 2008 03:23
hele, kdyby tě ten ženatej tzak strašně miloval, jak tvrdí, : Alena Puntíkovaná
už je dávno rozvedenej. Ale není.Takže mu tento stav naprosto vyhovuje a nehodlá na něm nic měnit. Systém - doma šťastná rodina a perfektní servis - a k tomu milenka je pro něj ideální.Navíc jsou obvykle ve hře též prachy.No a že bys byla nějak zvlášť okouzlená tím mladším - taky jsem si nevšimla. Ani jeden ti nestojí za to, abys s nimi ztrácela čas. Hledej dál. Přeju ti hodně úspěchů.
únor 21, 2008 04:40
napadlo to sebesamu : mina
Proc veris tomu ze se rozvede kdyz to neudelal po 4 letech? Ta blazniva zamilovanost uz tam neni, a to je prave kdy se zenati vetsinou rozvedou. Je mi to lito, ale je to tak. S mladasem te to neba, tak co resis? Proste se odpoutej od obou a bud otevrena vsemu novemu a on prijde ten pan treti. Vim ze je to tezke, mas neco jisteho a to se blbe opousti, ale je to pro tebe ta nejlepsi cesta. hodne stesti
únor 21, 2008 04:56
No, těžko j tomu cokoliv říct, když nevim, jak starej je ten starej : NČ
Protože jestli je ti např. 25, tak "starýmu" je 45, a to tě bude snadno zvládat, vč. tý postele, ještě dost dlouho. A pokud tě bude zvládat, vypadá to, podle tvýho psaní, že bude vždycky u tebe jedničkou, ať nabrnkneš jakýhokoliv jinýho. Tohle porovnávání s nedosažitelnym skoro vždycky dopadá pro toho novýho blbě.
Taky uplně chybí něco o tom, jestli tě ten starej uháněl po dobu těch 5ti absenčních měsíců, nebo tomu nechal volnej průběh.
Takže jen povrchní poznámka: Jestli chceš svou vlastní rodinu, tak nechoď do starýho! Ten už zjevně o takovýhle životní změny ani nestojí.

únor 21, 2008 06:39
Scénář "Slečno, moje žena mi nerozumí" : wendy
funguje stále a bude fungovat do skonání světa. Tak paní mu nerozumí, nemluví spolu doma - a ty tomu věříš ?
smilies/undecided.gif
*************
únor 21, 2008 07:19
Nojo, Wendy. Ale 4 roky??? : NČ
Voteplí se na 16°C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KONEČNĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
únor 21, 2008 07:33
Klidně i 10 let : wendy
co s tím naděláš ? Naděje umírá poslední.
A z oteplení pražádnou radost nemám. NAši drobní opeřenci začnou hnízdit a pak zmrznou. Flora napučí a pak zmrzne. Je to proti přírodě.
únor 21, 2008 07:54
Ale nezmrznou. Ani naši drobní, ani muj, ani ničí! : NČ
Píčou, že přišlo jaro :-))))))))))))))) zima už se nenavrátí. A v novinách to MUSEJ přeci kurnik vědět!
Zřejmě taky to globální voteplování...
únor 21, 2008 08:18
Radu ti nedám ale popíšu ti situaci z druhé strany. : Milena
Nedávno jsem se rozvedla. Po 30-letém manželství. Jeho přítelkyně je o 22 let mladší a trvalo to 5 let. Nevěděla jsem o tom. Ale doma se choval celkem normálně, rozvod nikdy ani nenaznačil, možná ani ten tvůj o něm doma vůbec nemluvil. Naše sice dospělé děti o ní nechtějí ani slyšet a rozhodně se s ní nechtějí stýkat a přitom je to skoro jejich vrstevnice. A bývalý se rozhodně ženit nebude, ani dítě s ní nechce, i když ona po něm velice touží. Já tomu vztahu nedávám dlouhé trvání. Něco jiného je milenka pro volné chvíle a doma manželka, doma vypráno, uklizeno, zkrátka bezstarostný servis. To poto přijde na řadu doma i ta televize, u které se ty nudíš.
únor 21, 2008 08:40
...o dvacet let starší : hvězdička
Chtěla bych jenom přidat názor co se týče muže staršího. Ten můj je starší o dvacet let a je to poklad i pro naše dvě mimina. Ale o to toklik nejde. Myslím, že když dotyčný ženatý pán si po prvních pár měsících vašeho vzathu neřekla "...tak to je ta pravá, s tou chci žít..." a nerozvedl se, tak je to úplně na nic. Jak už bylo řečeno, doma servis, děti zázemí a pro zábavu a zpestření pěkná mladá a trpělivá (možná i maličko trpící) slečna. NECHAT PLAVAT! smilies/smiley.gif
únor 21, 2008 08:54
správně díš na neštěstí jiného své nepostavíš, : Inka
vše se Ti vrátí i s úroky, i citům se dá poručit když chceme a pak to chce už jen čas. Také bych volila tu třetí variantu. Ono se moc hezky mluví o tom jak Tě nechtějí přijmout děti Tvého partnera, ale něco jiného je to pak v reálu prožívat, také bych přemýšlela o tom velkém věkovém rozdílu, teď je to možná krásný, ale chceš mu pak dělat sestřičku? Ve čtyřiceti- padesáti budeš mít doma starého nemocného pána, který bude vyžadovat Tvou denní péči.
únor 21, 2008 09:48
NČ, Inka myslí stopro, že : d@niela
ve "čtyřiceti-padesáti" JEJÍCH, neboj... smilies/grin.gif
únor 21, 2008 09:51
Inko, : Ariana
když si vzpomenu, že do fitka chodí 63letý pán a vypadá líp, než kdejaký čtyřicátník, tak bych to tak tragicky s tou denní péčí neviděla smilies/cheesy.gif
únor 21, 2008 10:04
enčé a vo vošklivkách dneska nic? : Krakonoš
Já jen, když jsem četl ten popis svobodnýho "přítele" (čumí na bednu, není technickej typ, nemáme si o čem povídat, v sexu nic moc), tak jsem jenom zíral: Proč proboha někdo vůbec uvažuje o chození, neřkuli soužití, s někým, kdo mu v ničem, ale v ničem nesedí??? Tak jsem se těšil na tvý vošklivky a ty nic smilies/wink.gif.
No a ten ženatej? Já myslím, že kdyby on v Luise viděl ten poklad, tak už ty kroky dávno udělal a před rodinou obhájil, děti má dospělý, pokud by to bylo vo tom, že vztah s manželkou je neopravitelně v háji, voba v něm nešťastný a tatík má šanci začít znovu a líp, dospělý děti tohle uměj pochopit. Tohle se mi tak nejeví, takže to bude fakt asi chtít prince číslo 3.
únor 21, 2008 10:33
no jenže takoví bohužel nejsou všichni, : Inka
ale vážím si těch co si to fyzické i duševní zdravíčko opravdu udržují. To se nedá moc odhadnout jak na tom ten člověk bude za dvacet let. Je to i jeho životním postoji.
únor 21, 2008 10:38
mám podobný zážitek: : majda
seznámila jsem se s jedním. Po 14 dnech mi řekl, že je ženatý, ale s manželkou že už dávno nežije, že má dva dospělé syny, a že jen nejsou rozvedeni. Bylo mi to dost líto, líbil se mi. Ale doma jsem si pak řekla, že tohle ne. A tak jsem mu příště řekla: "Podívej, vyřeš si svůj život. Buď zůstaň ženatý a sbohem, nebo se rozveď a pak přijď." Za týden přišel, přinesl mi potvrzený papír o podání rozvodu a řekl, že to opravdu myslí vážně. Tak jsem s ním chodila, pak jsme se měli vzít, všechno bylo už připravené, hostina, všechno. A já si to najednou rozmyslela. Věděla jsem, že jeho synové mě nemají rádi. Taky se ještě přidalo trochu jeho pití, které mi vadilo. Hostina se tedy snědla, lidi to přežili a asi po roce jsme se rozešli. On opravdu s manželkou léta nežil, byl už zvyklý na "volný" život. Poznala jsem, že by to asi už nedělalo dobrotu.
Pravdu mají přísloví: starého psa novým kouskům nenaučíš, nebo čím hrnec navře, tím pak smrdí. Nebyla bych s ním šťastná, jsem ráda, že jsem si ušetřila trápení. smilies/cheesy.gif
únor 21, 2008 11:31
Krako, vošklivek se ti zachtělo.... : NČ
jo, slyšel jsem, že dovedou bejt vděčný :-) Já osobně fakt nevim, nesešel jsem se doposud.
Ale mám dojem, že tahle buchta vošklivka nebude. Spíš bych řek, že vona jen neví, co vlastně chce.
Neboli - vona to ví uplně přesně! Chce stařika! Ale chce TOHODLE svýho stařika rozvedenýho a taky tak o deset let mladšího. Což je nesplnitelný v OBOUCH bodech, takže taknějak cejtí, že bejt do konce jeho života jeho milenkou, že to nejni uplně přesně to pravý. Vono to ani s tim vysedávánim s mlaďochem u tv nebude tak nesnesitelný, zvlášť teď, když už je denně na co koukat (Ulice, Náves, VKV, Nemocnice, Ordinace, Márnice....). Bysem to spíš viděl tak, že zatimco von se věnuje naprosto běžnejm aktivitám v naprosto běžný a přiměřený míře, tak vona přitom vedle něj celý dny a noce sní o úžasnejch procházkách a konverzacích a číslech se starochem.
únor 21, 2008 11:51
... : kiwi
holka, nebuď líná (to myslím v dobrém!), pošli do světa oba, nenech si uletět hezká mladá léta, najdi si chlapa k sobě. A nemysli si, že on přijde domů k tobě, musíš se snažit... Když chceš dobrý zaměstnání, taky pro to musíš něco udělat, nikdo ti nebude jen tak posílat domů vejplatu.
A dobrej partner do života, to je přeci víc než dobrej flek, ne?
únor 21, 2008 14:13
NČ: : Luisa
Ty jsi na to kápl, během těch 5-ti měsíců mě uháněl, to je to. Kdybych o něm nevěděla, neslyšela, asi bych si mladého předělala k obrazu svému - je to "tvárný" chlapec řekla bych smilies/wink.gif
No, dopadlo to, jak to dopadlo.
Varianta třetího prince není vůbec špatná. Jen u nás jsou chlapi "nedostatkové zboží", p okud některý stojí zato, je zpravidla už ženatý, no a ti volní jsou volní asi proč? smilies/grin.gif Ach jo. Není ten život jednoduchý v tomhle směru. Je mi 25, možná bych už pomalu měla uvažovat nad rodinou...
Každopádně všem děkuji za vaše názory.
únor 22, 2008 09:43
ošetřování starého a nemocného... : hvězdička
Jenom k tomu jak tu kodsi psal "... ve čtyřiceti až padesáti by ošetřovala toho nemocného...", něco takového se klidně může stát i ve dvaceti nebo ve třiceti s partnerem věku stejného. To prostě není důvod, to je takový drobný předsudek...Aspoň máme my, partnerky mužů v letech jasné perspektivy smilies/wink.gif
únor 22, 2008 10:19
hvězdička: : Luisa
Můžu se zeptat? Jak jste na tom se společnými známými a tak? U nás je jasné, že na to nikdy nedojde, abychom měli nějaké společné přátele. Pak taky jediné čeho se bojím je, představit svého "staršího" otci. Matka o všem ví, ale on? Nevím, jak by to vzal, tatínkové si prostě potrpí na své dcerušky a tak si nejsem jistá jeho reakcí. Pochopitelně tohle je jen otázka, nemusí na to dojít smilies/wink.gif Asi udělám alternativu: ať se rozvede - ale ne kvůli mě, pokud je doma nešťastný, pak ať to udělá. Aby mi to jednou nevyčetl. No a nebudu se s ním stýkat. Jak jednoduché smilies/sad.gif Horší to uskutečnit...
únor 22, 2008 10:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]