O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK ZCHRASTIT TOHO PRAVÉHO? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 únor 2008

 Dobrý den, zdravím timto všechny kudlanky. Obracím se na vás s prosbou o radu s následujícím problémem. Je mi 31 let, jsem svobodná, bezdětná a pořád ne a ne narazit na toho správného partnera. Přemýšlela jsem i o internetových seznamkách, ale potkala jsem v poslední době dost lidí, kteří je zatracují jakožto poslední možnost pro zoufalce...

 

 

 

     Prý se tam vyskytují jen pochybné typy mužů (děvkaři, nesmělí, nerozhodní, zkrachovanci, kriminálníci) apod. Pokud už se někomu podařilo seznámit, prý je potřeba obrovské množství schůzek - cca. 40 - 50,  než narazíte na toho pravého...

 

     Máte někdo s tímto typem seznamování osobní zkušenost? Budu ráda za vaše rady a už předem moc děkuji za informace,

 

Petra

 

 

 

Komentáře (54)add feed
Ahoj Petro, : eja
zkusenosti jakés takés mám. Taky je mi 30. Sama jsem byla vpodstatě 5 let. Vím jak je to těžké. Všichni známí popárovaní, všechny kamarádky na mateřské, v práci pouze ženáči, ve volném čase vpodstatě bez možnosti poznat někoho nového. Myslím, že existuje určitá šance seznámit se po internetu. Ale člověk musí mít hroší kůži. Určitě někteří kandidáti se dají vyloučit již podle psaného projevu. A pak samozřejmě nejlepší je osobní schůzka. A tam je právě potřeba ta hroší kůže. Protože větší je pravděpodobnost, že to nebude ten pravý. A já měla třeba velké problémy to tomu dotyčnému říct. Ale při větším počtu schůzek je snad docela možné narazit na někoho přijatelného. Jak už jsem zmínila, já na to moc žaludek neměla neustále někoho odmítat. Nakonec mě "zachánila" kamarádka, která me seznámila se svým kamarádem a klaplo to. Nyní spolu jsme již 2,5 roku. Myslím, že je to dobrá cesta. Protože kamarádi tě znají a vědí, kdo z jejich okolí by se k tobě mohl hodit. Znám ještě jeden pár, který se dal takhle dohromady. Takže zkus rozhodit sítě, jestli by někdo o někom nevěděl... Moc a moc držím palce.
únor 11, 2008 11:38
40 schůzek je přepych : NČ
Ale pár jich absolvovat musíš. Nejsou všichni tak skvělí a skromní, jako třeba já.
Každopádně trvej na fotce hned a na co nejrychlejší schůzce vždycky, když se ti TO bude zdát zajímavý.
A HLAVNĚ!!!! Nedělej si před schůzkou jakýkoliv naděje. Psaní je jedna věc, samože bez sympatie v pár emajlech to nemá smysl vůbec, ale ty emajlový sympatie rozhodně zase nepřeceňuj a do emajlovejch psaníček citově nikdy neinvestuj!!! Takovýty rádoby moudra, typu: nezáleží jak vypadá, záleží jakej je; ty se hoděj snad do univerzitní knihovny, nikoliv však do postele!
A ještě, a taky HLAVNĚ - nedávej nikdy svou adresu ani telef číslo ani pracoviště dřív, než si budeš aspoň trochu jistá, že JO.
únor 11, 2008 11:47
NiČí, tebe je na byrokrata fakt škoda, : Eva
ještě, že to své nadání uplatňuješ, aspoň, na Kudle smilies/cheesy.gif Fakt skvělý návod!

A Petro, přestaň si, prosím, myslet, že jsi nějaký zoufalec na netu! Prostě dneska spousta lidí nemá, třeba díky náročné práci atd., tolik "námluvám přirozenějších" podmínek a možností.
únor 11, 2008 11:58
Souhlas s NČ : eja
Je důležité zůstávat před osobní schůzkou tak trochu nad věcí. To mi moc nešlo. Já byla vždycky tak nervózní, že sem zvládla těch schůzek absolvovat opravdu pár během několika let. A samozřejmě pravidla bezpečnosti a soukromí - schůzka na veřejném místě, mezi lidma.

Ještě mě napadlo, existují seznamovací pobyty, ať víkendové v ČR, tak i dovolené u moře pro nezadané. Součástí je nepovinný program (sportovní, turistický, kulturní) a taneční večery. Informace najdeš na internetu. Osobní zkušenost však nemám, takže neporadím.

A pak moje kamarádka, která už má 6-ti letou dceru se s manželem seznámila přes seznamovací agenturu.
únor 11, 2008 11:59
Internetovych seznamek je hodne a vsude jsou lidi, kteri tam jsou jen tak z nudy a lidi, kteri se chteji seznamit.. : mila1
Hodne zalezi, jak k tomu pristoupis. Rozhodne chtej hned fotku a co nejdriv osobni setkani na nejakem neutralnim miste, driv, nez si k dotycnemu udelas nejaky "virtualne zkresleny" citovy vztah.. No a kdyz to na te schuzce klapne, tak na nic nespechat a pomalu se otukavat.. CHce to pevne nervy, do niceho se nenutit a citit se s tim druhym dobre.. a co nejdrive objevit nejake spolecne konicky, popripade si nejaky spolecny vyrobit spolu..
únor 11, 2008 12:11
ejo, promiň, že se ještě vyměšuju, : NČ
s těma "seznamovacíma akcema pro nezadaný" mám dost zkušeností, když jsem se mnoha zúčastnil (pracovně jako muzikant). A dovolím si říct jen dvě slova: Děs, běs!
únor 11, 2008 12:14
Pardon, oprava - vměšuju : NČ
.
únor 11, 2008 12:15
seznameni : strasidylko Famfulinek
ahojky,ja musim pridat na druhou misku vah.Seznamila jsem se pred 7 lety,hned napoprve,ale nebylo to v klasicke seznamce,ale v Pojdme za kulturou.
Uznavam,byla to naaaaahhoda,ale nejlepsi nahoda myho zivota.
Nebo to nahoda vubec nebyla a potom je jedno,jestli internet nebo něco jinýho.
Mej se fajn a internet URCITE zkousej...my dva kamaradi maji taky zeny "po interrnetu" a klape jim to...tak nevim...papa
únor 11, 2008 12:18
NČ : eja
:-)) Je to možné. Jak říkám, nikdy jsem to neabsolvovala, neznám. Jen vím, že to existuje. Můžeš to trochu rozvézt? Co konkrétně bylo děs běs? Jestli osazenstvo, nebo to, co se tam dělo?? Docela mě to zajímá..
únor 11, 2008 12:35
ejo, to byly "Seznamovací taneční pro dospělé" : NČ
skutečně sbírka trosek. Utkvěly mi třeba igelitový síťovky s osobníma věcma (ale i s chlebama s máslem), které někteří účastníci neodložili ani při tanci. Nebo pozvání dámy k baru na sklenku (stál jsem přímo vedle, skutečně byla pozvána!), kdy při placení se ten zoufalec ohradil s tím, že platí samozřejmě jen za sebe. Šlo tehdá nějak o 8 korun za sklínku.
Bylo toho spousta, taková tragikomedie.
únor 11, 2008 12:46
Internetove seznamky jsou fajn - pokud ... : Kristina
je beres jen jako zvyseni pravdepodobnosti, ze nekoho potkas. Clovek to musi brat trosku nevazne. Dobre je si pred schuzkou zatelefonovat ... a co nejdriv se sejit. Ja si takhle nasla sveho soucasneho manzela, jsme spolu 9 let, je to fajn a normalne bychom se nikdy nepotkali. Na ulici taky chodi spoustu zoufalcu a chlapu, kteri se Ti nelibi. Takze muzsky, kteri si daji inzerat, nebo Ti na nej jen odpovi jsou jen statistickym vzorkem tech co potkavas na ulici.

Pokud si davas inzerat je fajn pojmout ho tak aby Te trosku vystihoval. Inzeratu plnych rozmeru a cisel je plno a vetsinou nic nerikaji ... chce to zakodovat do inzeratu nejakou informaci, ktera druhe strane napovi, ze s tim clovekem schovanym za pismenky muzu mit neco spolecneho ...

A odmitnuti se neboj, proste jim to napis, nejak citlive, lepsi je napsat to hned, nez davat zbytecnou nadeji.

Tak drzim palce.
únor 11, 2008 12:47
Mam osobni zkusenost : Laila
nasla jsem na internetu toho praveho, ne sice na poprve, ale moc dlouho to netrvalo. Byla to oboustranne "laska na prvni mail" a kdyz se ti neco takoveho prihodi, poznas to okamzite. Plati, ze kdyz vahas, jestli je nekdo "ten pravej", tak neni. Je to otazka stesti, ale i trpelivosti a pevnych nervu, protoze je fakt, ze hledas jehlu v kupce sena a o zoufalce, luuuzry a uchyly na netu opravdu neni nouze.
únor 11, 2008 12:55
já tak našla manžela.. : Martina Tinka
ale je to už osm let, bylo to přes seznamku.cz, inzerát jsem si dala jen tak z hecu, kolik se mi asi ozve kluků.. bylo jich 120, na jeden jediný jsem odpověděla. Tenkrát mi napsal tak krásnou a romantickou odpověď ... smilies/wink.gif Rande jsme měli do dvou dnů, po třech týdnech jsme spolu jeli do Chorvatska na dovolenou. Skočili jsme do toho po hlavě... i když u mě to byla láska až na druhý pohled smilies/wink.gif Teď máme dva kluky, domek a je nám spolu fajn... ale před těmi lety jsme byli oba za exoty, že jsme se seznámili na inzerát (bylo mi 22), teď už je to běžná záležitost smilies/smiley.gif. Ale jinak bychom se taky nepotkali.. takže nelituju. Zkus seznamku.cz a držím palce.
únor 11, 2008 14:34
Muj "pravej" byl taky nalezen : Laila
na seznamce.cz smilies/wink.gif Litovat? Kdepak, dat si tam inzerat byl nejlepsi krok meho zivota. Taky drzim palce.
únor 11, 2008 15:23
nadšeně schvaluji slova Laily! : mája
Mohu se pod ně podepsat. Mám také současného partnera přes internet, nejsme ani jeden zoufalci, ale pohlední, normální, pracovití, slušní, srandovní atd., kterým trochu odvahy pomohlo potkat se s pár lidma navíc, než ti naservíruje život do cesty sám, a tak to vzniklo mezi náma. Jinak bychom se nepotkali.
Inzeráty jsem zkusila s lehkou hlavou a šlo to brát to s nadhledem, i když to bylo někdy trochu divný. Chvíli jsem si psala se zajímavě se jevícími adepty, vyloučila ty divný, nechala si poslat fotku, a pak se s nima sešla. Všichni byli milí, pohlední, slušní, pracovití, fajn, důvěryhodní (což je bezva pro tebe jako ujištění, že tam takoví opravdu jsou), ale zakoukala jsem se NAJEDNOU a HNED do toho svýho milovanýho současnýho. Jak říká Laila: KDYŽ VÁHÁŠ, JESTLI JE NĚKDO TEN PRAVEJ, TAK NENÍ. Tak to bylo u mě, ale věřím, že i navázání kamarádského vztahu s pár "uchazeči" může mít za následek, že se lépe poznáte a leccos v sobě objevíte.
Jednoznačně internet doporučuji, je to fajn pomocník. Zdravý rozum musíš mít ty. Držím palce
únor 11, 2008 17:35
no, i kdyby internet selhal : alena puntíkovaná
jezdi autobusem , já jsem na svého manžela spadla v autobuse. Do roka jsme se brali.No a kdyby autobus nevyšel - doporučovala bych pejska - ale to mě tu sežerou.Ale když se teď pořád doporučujou ty přírodní prostředky - a pes ti nespotřebovává elktriku. A neničí životní prostředí - jako třeba autobus. smilies/cheesy.gif
únor 11, 2008 17:55
... : opas
Zkus zajít na střelnici. Půjč si pistoli nebo si rovnou udělej zbroják a zkus nějaký závody LOS, nebo kurzy KUGUAR. Většinou tam potkáš naprosto super lidi, dementi zbroják nedostanou, chudý lid nemá na náboje a povaleči nikam nejedou. Je tam těžká převaha chlapů, ženský pravidelně jezdí tak dvě. Budeš tedy okamžitě středem zájmu :-)
únor 11, 2008 18:26
... : Sandra
Já jsem potkala na inzerát úplně super kluka, je fakt, že tomu předcházel pečlivý předvýběr došlých odpovědí a i tak jsem předtím absolvovala asi pět fakt úděsných rande s nepoužitelnými kandidáty (u prvního jsem si nenechala poslat fotku- osudová chyba, druhý vypadal na fotce dobře, ale šišlal a slintal, třetí byl trapný, čtvrtý potřeboval jen fanynku, která by nadšeně tleskala jeho výjimečné osobnosti, pátý byl ujetý) ale nakonec jsem potkala bezva kluka- to, že to nakonec neklaplo je už jiná pohádka...ale i svého manžela jsem potkala přes blogování, tj. přes internet.
únor 11, 2008 20:10
Nó, na střelnici! : Dolin
To je nápad!!! Případně se po létech manželství můžete vzájemné postřílet.
Proboha, na střelnicí potkáš akorát militantní excentriky bojící se i vlastního stínu, kteří s pistolí i spí. K pistoli jim přibude další objekt k posílení vlastného ega - přítelkyně.
Nemám rád střelné zbraně tak jsem prostě zaujatej proti pistolníkům.
Petro, dnes je jiná doba. Dnes si může vybrat partnera žena sama a iniciativně. Není nic zvláštního, když mladá dáma pozve na kávu objekt svého zájmu. Některým mužům vyhovuje když žena převezme aktivitu. A nemusí jít o nesmělé chudáčky. Prostě se jen třeba plácají v nepohodlném vztahu a potřebují nakopnout.
únor 11, 2008 20:13
... : Sandra
...a ještě mě napadlo, že je dobré do toho inzerátu napsat něco konkrétního o sobě a o tom, koho hledáš- nepsat tam že jsi milá a pohledná a že hledáš chytrého a spolehlivého je nanic, to je přeci jasné- blbého a nespolehlivého nechce žádná...
únor 11, 2008 20:15
... : opas
Dolin: to že má u postele pistoli z něj činí militantního šílence který zabíjí všechny kolem sebe nebo to jen není blázen který se spoléha na naši hrdinnou policii? smilies/wink.gif
únor 11, 2008 20:17
Doline, : Ceskymo
Taky spim s pistoli, ale nemyslim si, ze by to ze me delalo "militantního excentrika bojící se i vlastního stínu" - spis je holt vzdycky lepsi se postarat sama o sebe, nez cekat, ze prijedou nejblizsi policajti ze 40 km vzdalenyho mestecka...

únor 11, 2008 20:34
mit zbran nic neznamena : Kristina
zabit se da i vidlickou a na tu zbrojak netreba smilies/wink.gif
únor 11, 2008 20:44
Trochu Off-Topic : Dolin
Trochu se to zvrtlo a ti, co rádi dělají díry do těl svým bližním mají svůj píseček zde:
http://www.dfens-cz.com/komentare.php?akce=fullview&page=1&cisloclanku=2007072201
únor 11, 2008 21:01
NČ, prosím jednu veselou příhodu z natáčení... : strejda
Třeba o té, jak přišla na rande v té špinavé bunďě, zatímco Ty jsi se i vykoupal... A jestli neumřela, seznamuje se dosud. smilies/grin.gif
únor 11, 2008 22:02
Petro, : bb
internet je skvělý i při seznamování, ale podtrhla bych to c píše Mila1 , Rozhodne chtej hned fotku a co nejdriv osobni setkani na nejakem neutralnim miste, driv, nez si k dotycnemu udelas nejaky "virtualne zkresleny" citovy vztah..
To jako opatření proti těm, kteří se na rozdíl od tebe nechtějí normálně seznámit, poznat, chodit, ale chtějí se jen tak zabavit, pobavit, pohrát...to by ti mohlo i podlomit kolena.
Takže na zkontaktování ano, to je výborný, i kdybyste měli jen jít spolu na kafe a do kina, tak to klapne spíš než že na něj upadneš v MHD smilies/smiley.gif ale neoddalovat setkání. Psát si můžete pak, a bude to krásný, když si mezi randěním budete psát co se vám honí hlavou, ráno najdeš mailík nebo smsku...od něj, živoucího člověka :-)
únor 11, 2008 23:17
Jo Strejdo, pár historek (hysterek?) by bylo, jen kdyby nebyla ta stařecká sklerosa :-((( : NČ
Tehdá to ale, myslim, nebyla bunda, nýbrž špinavej béžovej baloňák a ušmudlaná zmuchlaná igelitka s nákupem. Ale už vlastně ani přesně nevím. Vzal jsem to pak trochu jinym způsobem. Metodou žaves. Hned po prvním zahlédnutí šmudly, připravenou a téměř k dokonalosti dovedenou větou "omlouvám se, ale zrovna mě mobylem zavolal šéf, musim okamžitě zpátky do práce, určitě se ozvu". A pak zběsilej úprk. DOPORUČUJU i Petře! Přeci, když už na první pohled mám jasno, je škoda i tý půlhodiny na kafe.
únor 12, 2008 06:37
no, když to tady čtu - : alena tečkovaná
tak si skutečně myslím, že nejlepší bude pejsek - nebo ještě lépe fenečka. Až pak půjdeš na lov - teda na procházku, vyhýbej se takovým co mají Pitbully a jiné "ostré psy". I kdyby se do tebe zamilovali - tejně po tobě časem začnou "vyžadovat kvalitu" nebo "organizaci práce" a dopadla bys jako chudinka manželka kolemjdoucího. Byla bys tak pracovně vytížená, že by sis vytouženého sexu, kvůli kterému to vlastně všechno děláš, stejně neužila. A ještě by o tobě roztrušoval, že jako milenka nestojíš za nic. Kdepak - hledej majitele voříšků a starých psů. Takových, co těm psům neustále nedávají příkazy a nedrezírují je, ale hladěj je, kupujou jim pamlsky a řikají jim "kamaráde". Ti maji laskav0 srdce a budou si te pova6ovat
únor 12, 2008 07:26
Péťo! Né! Čubu ani kočku nebrat! To už by byla rezignace! (a smrdí to v kvartýru) : NČ
.
únor 12, 2008 07:37
Moje kamarádka : wendy
se taky na netu seznámila. Trvalo to dva roky ! Absolvovala pár propadáků, občas si dala pauzu, nevzdala to a teď si užívá života s vhodným partnerem. Vyhneme se rubrikám Nezávazný a DISKRETNÍ sex od neuspokojených a nadržených nadsamců, dobrá je rubrika Cestujeme spolu - když spolu vydržíte na celé dovolené, bývá vyhráno...neodsuzuju seznámení ma inzerát, je to jen jedna z forem.
A Petro, nevím jak často se tu vyskytuješ a čteš nás, psala jsem to tu už před delším časem - můj syn se taky seznámil se svou manželkou na netu, ne sice přímo na seznamovacím linku, ale na jednom z mnoha chatů. Takže za naši vnučku taky může internet. Jdi do toho !
smilies/wink.gif
únor 12, 2008 07:45
Jeste jeden tip : Laila
neni nutno hned brat dovolenou a obihat potencialne vhodne kandidaty po republice. Dnes ma kazdej webcam a tak na prvni "dojmologickou" selekci postaci kratkej video - pokec pres Skype nebo MSN. Nenahradi osobni setkani, ale je stokrat informativnejsi nez fotky. A vylouci sislajici, slintajici exemplare. smilies/grin.gif
únor 12, 2008 10:20
Kočička nesmrdí! : Míša šíša
Kočička voní čerstvě vypraným prádlem, na kterém spinkala! smilies/grin.gif
únor 12, 2008 10:23
pejsek taky nesmrdí! voní čerstvě povlečenými peřinami, do kterých se zavrtal do neviditelna ! : bb
a pitbuly a bulteriéry si vyprošuju! největší mazel z našich psů je právě bul!nerozmazlenější, nejpiplanější, je to skoro člověk! a přitom je jediný, který mi ve dveřích dává přednost a kterému při hltání kusů vařeného masa můžu rovnou bez varování sáhnout do misky, načež přestane žrát a uctivě čeká, co chci dělat! nebo mu můžu otevřít čumák a sáhnout dozadu do krku vytáhnout fondán, co si utrhl ze stromku i se staniolem a on ještě otvírá víc ! smilies/smiley.gif
únor 12, 2008 10:27
Míšo Šíšo, : NČ
to už bych raději strčil tu ohavu rovnou s prádlem do pračky. Očista dočista!
A jak by si tam zaskotačila....
únor 12, 2008 10:31
Hlásím, že : Káča
taky přes internet. Robátko je na cestě.
A předchozí čtyřletou citovou investici jsem taktéž poznala díky internetu (chat). A musím konstatovat, že tito dva partneři byli (jsou) neporovnatelně kvalitnější (mohu-li použít tento formální termín), než všichni předchozí, na které jsem narazila na různých koncertech a v barech (ti byli tak dobří možná pro mladické "vyskákání" a poryvy vášní, nikoli pro partnerský/rodinný život).
Takže určitě ne zoufalci, myslím, že dneska se internet už dá považovat za zcela běžný způsob seznamování. Výhodou je, že můžeš poznat skvělý protějšek, na který bys jinak nenarazila, protože zkrátka bydlí ve Vysokém Mýtě a ty v Českých Budějovicích. Nevýhoda je ta nutná selekce, protože nabídka (ač se to na první pohled nezdá) zpravidla převyšuje poptávku.
Btw kočky podle mě smrdí docela fest (po celým bytě/domě).
únor 12, 2008 11:54
Kačenko. Jo, smrděj a fest. Si uhodila hlavičkou na hřebíček. : NČ
.
únor 12, 2008 12:27
NČ, jak který kočky : wendy
vykastrovaná čistotná kočička s izolovaným speciálním WC prostě nesmrdí. Nesmrdí. Kdyby teď u mlaďáků byla jak říkáš, smradlavá kočka, tak by okamžitě šla z bytu. Ale nejde, neb nesmrdí. NAše pinklich známá má ve fungl novém domě dvě čistokrevný kočky, taky vykastovaný, a taky nesmrděj, ta by je jinak hnala ! A není to tím, že jsou "domácí" už zvyklí a nevnímají to. Ani já, špatně vidící dobře slyšící a cíticí, necítím nic. Ani nikdo další.
Klasický kočky domácí, nevykastrovaný, ve větším počtu doma chovaný - to určitě ano. Takže tak.
únor 12, 2008 12:35
Co na to tvý kastrování a kastování Wen řikaj ochránci zviřátek? : NČ
A co na to řikaj ta samotná voňavoučká zviřátka?
únor 12, 2008 12:57
ještě k inzerátu, s dovolením :-) : mája
Nemusí si přeci dávat inzerát ona, může jen odpovídat na inzeráty mužů... milionkrát fikanější, strategické, a nemusí odradit hned napoprvé nevhodnou volbou obrázku typu "Ráda sportuji", což může polovinu chlapů odradit proto, že se bojí nějaké superrychlé závodnice na kole, běžkách atd., a naopak nalákat jen šílené sportovce, za kterými se žádná z nás nechce vláčet při 150km cyklovýletě... Prostě větší šanci podle má reagovat na inzeráty druhých, než se nějak ohodnotit a čekat, koho to zaujme... PRostoru na komunikaci o sobě máš vždy dost, a málokdo odmítne kontakt s tebou /chat, e-mail/, když je oslovíš první.
únor 12, 2008 15:36
NČ, : Ariana
musím se zastat bytových kočiček, naše kočka je kastrovaná (už z útulku, odkud jsme si ji vzali), má svůj speciální záchůdek, který udržuji v čistotě a tudíž nic nesmrdí. Kočka je velmi čistosté zvíře a když k ní čichneš, tak voní. Přesto ji jednou za půl roku vykoupu. Samozřejmě, že venkovní i domácí nekastrovaní koucouři, to už je jiná káva. Ti si značkují své teritorium tak pekelným pachem, že ještě léta letoucí po jejich odchodu do věčných kocouřích lovišť za určitých tepelně vlhkostních konstelací může označkovaný předmět vydávat jejich charakteristický pach. Ale to není případ bytových koček. To, že kočka v bytě smrdí, je jen pověra. Záleží na páníčcích, jak se jim starají o záchůdek a taky, jakými druhy konzerv je krmějí.
únor 12, 2008 16:15
Alenko tečkovaná : kolemjdoucí
opakovaně zjišťuji, že tvoje schopnost porozumět psanému textu se limitně blíží k nule. Já jsem po své ex opravdu nikdy "organizaci práce" nevyžadoval. Spíše to bylo vždycky naopak. Jinak k tomu seznamování - pokud nechceš přebírat blbce, povaleče a hochštaplery, doporučuji nejbližší aeroklub. Blbci piloti se už pozabíjeli a blbce mechaniky už vyhodili.
únor 12, 2008 16:47
kolemjdoucí: : opas
Jo, to samé je ta střelnice :-) Ještě by šel golfový klub a různé podobné krom šachových. Ty jsou samý podivín smilies/grin.gif
únor 12, 2008 18:55
... : bb
a co spolek Přátel žehu
únor 12, 2008 20:03
NČ : wendy
nevím co tomu kdo říká a výjimečně je mi to jedno. Znám osudy tolika přebytečných koťátek a štěňátek, že volím tuto cestu. Ono není pravda, že kočka by měla mít aspoň jednou v životě mladé, nemusí, nijak ji to nepoznamená. Takže tak.

K AleněPuntíkované - berte ji prosím s rezervou, ona píše s nadsázkou, asi jako Halina nebo já nevím, já se u jejích příspěvků vždycky spíš bavím. Snad proto, že mě to osobně nijak netrefí. Možná.
únor 13, 2008 07:38
Ale Wendy :-) : NČ
Už se snad nějakejten pátek známe :-) Co jinýho bys mohla ode mě čekat?
únor 13, 2008 07:42
Já vím : wendy
jak jsem mohla na okamžik zapochybovat, jak to myslíš, promiň. Ale - smutné zkušenosti mě přemohly...
únor 13, 2008 12:42
Wendy, ty máš se mnou smutný zkušenosti? : NČ
Že by mi něco uniklo?
únor 13, 2008 13:09
Tobě tak někdy něco unikne, ty šťouro... : wendy
a zkušenosti ? Já nevím, aby ostatní děvčata nežárlila, ale jen ty nejlepší...
únor 13, 2008 13:31
právě si domlouvám : koník
první schůzku po internetu smilies/grin.gif A jsem z toho trochu nervózní. Říkám, si, že o nic nejde, že to musím brát s nadhledem. Snad mně to neodradí smilies/angry.gif od dalších pokusů, haha. Nevím, o čem si mám povídat, aby to nebyl výslech, ale zase se něco o tom člověkovi dozvěděla
únor 13, 2008 14:09
Tak nám napiš, : wendy
jak to dopadlo a doufám, že tam bude smilies/grin.gif a ne smilies/angry.gif
únor 13, 2008 15:10
Dekuji vsem za rady a hlasim, ze zitra se do toho dam-tedy myslim do toho seznamovani pres internet : Petra
smilies/cool.gif
únor 13, 2008 15:59
Hlavně Péťo. V klidu!!! O nic nejde. : NČ
.
únor 14, 2008 07:25
Možná bys občas mohla napsat, : Perda
jak jsi postoupila. Myslím, že by to mohl být zajímavý (a poučný) seriál. Teda pokud bys chtěla ty sama.
Držím palce ať Ti to vyjde. Taky mám ve svém okolí několk párů, kteří se takhle poznali. smilies/wink.gif
únor 18, 2008 13:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]