O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PADNUL, ALE ZNOVU POVSTANE! PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 červen 2017
Není to tak dávno, co tu "toulavej" popisoval jednu zajímavou skálu - Watchman... Něco podobného mají (respektive měli) i Norové. Skalní útvar, vyzývavě vystrčený směrem ke slunci, cca 6 metrů zdéli, ke kterému se turisti chodili fotit. Jo, není nad selfie s velkým norským kamenným tollím pindíkem... Ano, skutečně se tak oficiálně jmenoval: Troll pikken. Jenže, nějací závistníci provedli hroznou věc:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

V Egersundu, v regionu Dalane, byl tento podivuhodný skalní útvar největší turistickou atrakcí a tamější velkou pýchou. Když ale minulou sobotu zničeně klesl k zemi (nějací vandalové ho urazili), místní podnikatel Kjetil Bentsen se rozhodl, spolu s partou dalších „mstitelů“, že ho znovu sestaví a upevní do stejně rozverné pozice, jako byl před oním minulým trestuhodným víkendem. A opravdu – další a další podnikatelé a místní se dali dohromady, a už i vybrali potřebnou částku.

 

Kámen, který má cca deset tun, a je nyní rozbit na více částí, dají dohromady, spojí železnými tyčemi, a pak jeřábem upevní na jeho minulé místo.

 

Ohledně vandalů už mají také hodně podnětů, takže je prý víc než pravděpodobné, že budou objeveni, zatčeni a po zásluze potrestáni.  Věřím, že však Kjetil Bentsen nepodlehne přání svých spoluobčanů a nebude podporovat druh potrestání, který navrhují - tedy, aby se jim vykonalo totéž, co vykonali oni ....

 


Zdroj: norsk rikskringkastging AS

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : doktor
Hezká zajímavost.Škoda,že vandalové jsou všude po celém světě a nelze je v mnoha případech odhalit či potrestat.Vzpomínám na řádění čínských "revolucionářů" při jejich "kulturní revoluci"Nelze nevzpomenout řádění magorů a vrahů z tz. IS.
červen 27, 2017 13:09
je to všude stejné, : Ivan Kolář

protože bořit je vždy jednodušší než stavět.
Držím palce, ať je chytnou!
červen 28, 2017 10:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]