O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 2 PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 prosinec 2015
Přejít na obsah
NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 2
Strana 2
Strana 3
Kalka, tedy město, kde podle železničního úředníka nikdo nezůstává přes noc, nás příjemně překvapila. Ulice od nádraží do města byla poměrně ticha a bylo na ní několik příjemně vyhlížejících hotýlků i restaurací. Ubytovali jsme se lépe a za poloviční cenu než v Delhi a vyrazili na obhlídku města.

 

 

 

 

 

 

Hlavní ulice byla o hodně rušnější a probíhal tam zrovna nějaký festival. Všude hlučná a divoká indická hudba, alegorické vozy a tanečníci. A hlavně nesmírně přátelští lidé, kteří nebyli - na rozdíl od obyvatel Delhi -zvyklí na bledé tváře a tak nás neustále někam zvali, nabízeli jídlo i pití a chtěli se s námi fotit.

 

 

 


 

  

Nejvíc mě zaujal divoce vyhlížející, téměř nahý muž s dlouhými vlasy, který kouřil jakousi zřejmě omamnou substanci z obrovského kornoutu a v tranzu divoce křepčil. Spát jsme šli té noci pozdě a plni zážitků.

 

Druhý den kolem poledne jsme nastoupili do dalšího vlaku, přejeli hranice státu Haryana do státu Himachal Pradesh a začali stoupat do Himálají.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]