O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 16 prosinec 2015
Přejít na obsah
NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 1
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Cesta do vysněného himálajského ráje by neměla být lehká, ale my s Joanne ji začali v pohodlí. Společnost Jet Airways, která nás dopravila z Bangkoku do New Delhi, je sice považována za nizkonakladovou, ale jídlo i pití podává pořád zdarma a když jsem si řekl o skotskou, dala mi letuška se šibalským mrknutím rovnou dvě.

 

 


 

 

 

       

Letiště v Delhi je docela hezké a moderní, stejně jako rychlovlak do města. Takže se nám v prvních chvílích (když opomeneme hulváta na pasové kontrole), ani nezdálo, že jsme v Indii. 

 


To se ovšem dramatický změnilo hned po východu ze stanice na Bazaar Street. Špína, kravál, posvátné kravičky, žebráci, hromady odpadků a divoce troubící sebevražední řidiči nejrůznějších vozidel. Díky tomu všemu nám začal zpětně připadat Bangkok jako naprosto klidně, velice sterilní a perfektně fungující místo. Ale to jsou věci, na které si musíte v Indii prostě zvyknout.

 

 

 

 

 

 

Našli jsme bez potíží uličku vedoucí k hotýlku, kde jsme měli rezervovaný pokoj, ale zjistili jsme, že je hlídána dvěma draky. Tedy přesněji - dvěma pánskými pisoáry připevněnými na zdi. Tato bohulibá zařízení měla díky velkému množství čurajících pánů zajištěna plynulý přítok, ale už ne odtok, takže smrad se z nich linul přímo ďábelský.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]