O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 16 prosinec 2015
Přejít na obsah
NA CESTĚ DO SHANGRI-LA - 1
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

Nás travel agent nás už čekal s jízdenkou do města Kalka, které leží na úpatí Himálají. Řekl nám ale, že jízdenku na úzkokolejku Kalka - Shimla si musíme koupit na nedalekém nádraží sami. Poučil nás, že je to na rozdíl od jiných železničních stanic docela jednoduché, protože New Delhi Station má kancelář výhradně pro turisty, která je otevřena 24 hodin denně.

 

 

Kladl nám ale na srdce nevěřit žádným podvodníkům, kteří nás budou chtít přesvědčit o opaku.

 

 

 

 

 

 

 

 

A taky že jo.

 

U příjezdu k nádraží nás už čekalo několik slušné oblečených pánů s tím, že bez jízdenek na nádraží nesmíme. Odtušil jsem, že si je jdeme koupit.

 

Pánové nás ujistili, že na nádraží žádná výdejna jízdenek není a nabídli nám své služby, včetně taxíku, který nás odveze do jejich kanceláře. Strhla se hádka, provázena velkým křikem a strkáním.

 

Nedaleko stojící železniční policista zřejmě nemohl takovou srdceryvnou scénu snést a rychle odešel. Nakonec jsme ale zvítězili, do turistické kanceláře se probojovali a jízdenky koupili.

 

 

Úředník, který nám je prodával, se jen divil tomu, že chceme zůstat přes noc v Kalce. „Nobody stays in Kalka“, pravil varovně.

 

 

 

 

 

 

 

Druhý den ráno jsme byli na nádraží znovu, tentokrát už s bágly na zádech. Gangsteři u vchodu zrovna asi stávkovali a tak jsme jízdenku ukázali až pánovi v uniformě, který pod dohledem policisty pomáhal cestujícím se zavazadly na dopravní pás u bezpečnostní prohlídky.

 

Pan se na jízdenku podíval, zpozorněl a smutné nám sdělil, že náš vlak by zrušen...

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]