O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OBRÁZKY Z ŘÍMA V. PDF Tisk E-mail
Středa, 05 srpen 2015
Přejít na obsah
OBRÁZKY Z ŘÍMA V.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

 

 

 

 

 

 

 

     Na náměstí před kostelem stojí menší egyptský obelisk, který byl nalezen r. 1665 v zahradě kláštera. Nese ho na zádech slon vytvořený podle Berniniho návrhu. „Je zapotřebí silného rozumu, aby bylo možné unést tíhu moudrosti“, hlásá nápis na podstavci.

 

 

 

 

 

 

 

     Od S. Maria sopra Minerva jsem to vzala rovnou cestou na Svatopetrské náměstí, kde jsem nejprve na poště zakoupila pohled a známku s papežem a poslala pozdrav Božence, čímž byl cíl mise splněn. Pak jsem cvičně zašla do chrámu, jestli není přístupná krypta, ale zase nebyla. Takže to máme další položku na seznam, nějak se mi to rozrůstá…

 

     Trochu jsem u vchodu diskutovala s mravnostním kontrolorem ohledně délky mé sukně (diskutovala je teda poněkud nadnesený výraz, prostě mě mávnutím ruky odeslal zpět), naštěstí sukně měla dostatečný podíl elastanu a dala se popotáhnout o potřebných 8 cm níže.

 

     Protože mě tak trochu znervózňoval zdravotní stav maroda, vypustila jsem zbylé plánované atrakce (jako například další z poutních kostelů sv. Vavřince za hradbami, taky zůstal na seznamu…) a vydala se již bez dalších zastávek zpět domů. Koukám, že ten dnešní díl je hlavně o tom, co jsem neviděla :-)

 

 

(continua)

 

Falena Romana

 

 

Komentáře (2)add feed
nojo : Mianon
dřív jsem taky cestovala, i ten Řím prolezla.
Druhým rokem sedím doma, tedy i v práci a ted´jsem si plně uvědomila, jak mi tohle poznávání chybí. Vloni na operaci já , letos na jaře manželovi diagnostikovali rakovinu.

Díky za zprostředkované okouknutí a připomenutí.
srpen 07, 2015 16:46
škoda : Iris
načasování nevolnosti zrovna na tak krásném místě...Ménièr ?
srpen 09, 2015 17:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]