O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TULÁK TOULAVEJ ... - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 29 duben 2015
Přejít na obsah
TULÁK TOULAVEJ ... - 1
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Slunce se už pomalu sklání k obzoru, když se přede mnou na horizontu objeví kříž. Tady v rovinatý krajině severního Texasu je vidět už z dálky. Málem bych na něj zapomněl. Určitě to bude ten, co na něj upozorňovaly poutače už před pár hodinama. První dokonce ještě v Novým Mexiku. A to bylo víc než sto mil odtud. Hlásaly – „Spiritual Experience, You´ll Never Forget“, tedy „duchovní prožitek, který nikdy nezapomeneš“ nebo tak něco.


 


 

 

      Jsem od kříže ještě pár mil, ale čím víc se k němu blížím, tím víc je zřetelný, že ty poutače v něčem určitě nelhaly – bude fakt velikej. Nedokážu posoudit, jestli je opravdu největší, zvlášť v západní hemisféře, jak se tam psalo – Amíci dost přehánějí, ale je to klidně i možný, že je.

 

 

 

 


 

 

 

     Když kolem něj konečně projíždím, napadlo mě, že by to mohla být zajímavá fotka – kříž se zapadajícím sluncem v pozadí. I když ještě nevím přesně, kde budu dneska spát a pro takovej případ je vždycky dobrý mít dostatečnou časovou rezervu na případný delší hledání spaní, tu chvilku bych tomu věnovat moh´.

 

     A tak hned na následujícím exitu 112 sjíždím s I-40 na provinční silnici uprostřed prérie. Kromě toho kříže, už zase v dálce, tu široko daleko nevidím zhola nic. Silnice je úzká, bez tady vcelku obvyklýho odstavnýho pruhu na krajnici, alespoň v jednom směru i u regionálních highways. Naštěstí je liduprázdná, takže s chvilkovým zastavením u krajnice tady nebude problém. Pobíhám sem a tam a hledám nejlepší místo na fotku. Taková sláva to ale nebude, jak jsem čekal.

 

 

 

 


 

 

 

     Na silnici se nedá otočit a tak musím popojet až ke křižovatce s odbočkou ke kříži, na kterou upozorňuje místní cedule. Křižovatka je jenom kousek odtud. K mýmu překvapení sem nepřijíždím sám. Po ještě užší cestě ke mně míří od kříže velikej truck. Dávám mu přednost, aby křižovatkou mohl projet zpátky k dálnici jako první, protože na jeho silnici bychom se tedy vyhnuli jenom těžko. To je velký překvapení pro mě, co tu ten truck dělá. Myslel jsem, že na zbytečný zajížďky řidiči trucků nemají čas. Alespoň z kamioňáckýho vyprávění Michala z Boise to tak vypadalo.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]