O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TULÁK TOULAVEJ ... - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 29 duben 2015
Přejít na obsah
TULÁK TOULAVEJ ... - 1
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 

 

 

 

 

 

 

 

     Ten obchod bude možná to nejdůležitější místo z celého poutního místa tady, jak znám Amíky :-))). A možná hlavní důvod existence tohohle poutního místa uprostřed placatý nicoty. Nakonec, už jsem to jednou viděl v Sedoně v Arizoně, v kostele Svatého kříže, mezi červenými skálami.  Taky tam měli u svatostánku obchod pro poutníky s neuvěřitelnými věcmi. Majitel tohohle pozemku u dálnice – nechci mu křivdit, jen uvažuju – přišel konečně na to, jak udělat, aby tenhle, jinak bezcennej pozemek, začal konečně něco vydělávat. Ale jeho úmysly mohly být i zcela duchovní, to nevylučuju – v současný Americe je totiž fakt možný to i to.

 

     Budova je postavena do podkovy, tak jenom nakouknu do vnitřní dvorany, protože tam slyším bublání vody. Celou ji zaplňuje fontána s Ježíšem. Tady se mu musí líbit, moc pěkně mu to tady udělali, samá tekoucí voda, která mu to tady v tomhle hicu pěkně ochlazuje. Příjemný místo, dali si fakt záležet.

 

 

 

 


 

 

 

 

     Jenom ho asi bude už bolet ruka, kterou kyne příchozím. Protože sochaře napadlo, že takhle bude pro poutníky nejvíc důstojnej ...  No a protože už jsem tady viděl fakt dost, otáčím to rovnou ke káře, protože čas rezervovanej tomuhle místu už jsem vyčerpal. Naposled se rozhlédnu, pohledem se loučím s tímhle neobvyklým svatostánkem uprostřed prázdné krajiny a najednou zahlédnu u jednoho protějšího sousoší holku, který jsem si v té rychlosti prohlídky nějak nevšiml.

 

 

 

 

 

 

 

Což je tedy divný, protože JÍ si tedy nejde nevšimnout. Za celou dobu všech mých výletů sem jsem tady nic podobnýho neviděl a těžko ještě někdy uvidím. I když ji vidím jen zezadu, její zjev a chování se naprosto vymyká všemu běžnýmu.

 

 

 

 

 

 

 

     Ty zvláštní šaty ušitý z různě barevných cárů průsvitných látek, jak se vlní a vzdouvají ve večerním vánku, ta nádherná hříva dlouhých tmavých vlasů (na takovýhle jsem ujetej), ty zvláštní ladné pohyby rukou, to vznešené držení těla. Je to prostě taková nádhera ji pozorovat! Jsem z ní úplně u vytržení, naprosto konsternovanej, jak by řekl pan Svitáček – stiffe!!! (štajf), je to prostě síla, jak dneska říkají mladí.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]