O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z ŠUPLÍKU - ZILLERTALERSKÉ ALPY PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 květen 2014
Přejít na obsah
Z ŠUPLÍKU - ZILLERTALERSKÉ ALPY
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

 

 

 

 

 

 

 

Den 2.

 

     Ráno nás přivítalo mrholením. Chvíli jsme vyčkávali, zda se počasí neumoudří, ale neumoudřilo. Ti, které čekání již nebavilo, a ti, co nechodí nejrychleji (já), rezignovali, zabalili a vyrazili. Ti, kteří stále ještě doufali, že „jedenáctá rozhodne“, jestli pršet přestane či ne, zůstali, aby se pak mohli hnát za první skupinou ve stejném lijáku jako ráno.

 

     Déšť houstl a vidina trochu sucha a tepla nás na chvíli zahnala do přívětivé chaloupky kousek pod Wildseespitze. Když jsme se konečně došplhali na hřeben, měli jsme dobrou vůli počkat na druhou skupinu, ale vítr a chlad nás brzy zvedl na další cestu. Nakonec jsme se všichni sešli na Europahutte, horské chatě stojící na rakousko-italské hranici.

 

     Deštěm nahlodaná morálka, teplá polévka a slovenská číšnice nalomila nejednoho účastníka výpravy k přespání na chatě, ale Tatouch, který má z civilizace osypky, vyrazil nekompromisně na trať a s sebou strhl nakonec zbytek výpravy.

 

 

 

 

 

 

     Samozřejmě jediné pěkné místo k přespání (asi hodinu chůze od chaty) jsme zavrhli, že najdeme ještě lepší. Nenašli. Chvíli jsme si cvičili zahřívání, jak to dělají ovce (drží se v houfu) a nakonec kapitulovali a potupně se vrátili na to zavržené místo zpět.

 

     Postavili jsme stany, uvařili večeři a pak už nás zima a nadmořská výška 2500 m zahnaly do spacáků.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]