O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÚŽASNÁ ALBÁNIE VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 duben 2014
Přejít na obsah
ÚŽASNÁ ALBÁNIE VI.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

     Albánie je země orlů. Dvouhlavého orla mají ve státním znaku a na vlajce, my jsme jich pár viděli a vyfotili si je. Ne zblízka, a ne tak, jak by člověk chtěl. Většinou jsme pozorovali siluetu tohoto krásného velkého dravce cestou z auta, jak se vznášel nad údolím a postupně mizel výš a výš, až se ztratil vysoko na nebi. Jak jsem mu záviděla rozhled. Bylo by úžasné vidět tuto krásnou zemi z ptačí perspektivy.

 

 

 

 

 

 

     Do Bajram Curri jsme dojeli skoro za tmy. Hledání místa na nocleh se nekonalo, jistější bylo přenocovat v hotelu. Jeden takový jsme objevili bez nejmenšího hledání, byl přímo u hlavní cesty, po které jsme jeli.
 
 
 

 
 
 
 
Domluva ohledně ubytování proběhla přes asi desetiletého chlapce, který jediný uměl anglicky. Svá těla jsme složili do jednoho maličkého pokojíčku s velkou manželskou postelí. Kolem postele bylo asi půl metru místa na každou stranu, toaleta a sprchový kout nebyly o nic prostornější. Větší pokoje se nekonaly. Nejlépe se vyspala prťata, ta si v posteli umí udělat místo. 
 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]