O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÚŽASNÁ ALBÁNIE - V. PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 březen 2014
Přejít na obsah
ÚŽASNÁ ALBÁNIE - V.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 


 

     Netuším, jak je to možné, ale vyhnuli jsme se s druhým autem naprosto bez problémů. No, asi to bude tím, že manžel nemusel hledět do té hloubky jako já. Vystoupali jsme do 2000 m nad mořem, do sedla Tërthorë. Teď už zase pro změnu lehce sjíždíme dolů do Thetu. Krásné výhledy končí, kolem cesty se objevuje smíšený les. Blíží se první stavení a my hledáme místo na přenocování.  

 

 

 

 

 

 

      Původně jsme chtěli přespat v autě někde poblíž místních stavení. Zastavujeme u prvního domu a Tom se jde zeptat. Snad se domluvíme. Domluvili jsme se. Místní sice nerozumí ani anglicky, ani německy, ani rusky, ani česky a ani nijak jinak, ale ubytování poskytují. Kromě nás jsou už zde ubytovaní francouzští turisté s průvodcem. Ten je sice taky Albánec, ale mluví asi sedmi světovými jazyky, takže máme i tlumočníka. Super.

 

     Vystupuji s dětmi z auta a už jsme skoro atrakcí. Dvě malé blonďaté princezny sem asi často nejezdí na dovolenou. Celá rodina i s babičkou se kolem nás sbíhá a gesta jsou jednoznačná. Nadšeně jásají nad prckem a prtětem, hladí je po hlavě a posílají vzdušné polibky. Prostě dětičky k sežrání.

 

      Ubytovali nás ve velkém pokoji v prvním patře. Nádherné starodávné dřevěné postele, krásné teplé deky z ovčí vlny. Dřevěná podlaha a okénka jako z minulého století. Vlastně celý dům tak vypadá, krásně, zachovale, všude čisto a útulno. Toalety jsou dole, je tam i sprcha a co mě asi nejvíc překvapilo, je tam i bidet.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]