O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÚŽASNÁ ALBÁNIE IV. PDF Tisk E-mail
Středa, 05 březen 2014
Přejít na obsah
ÚŽASNÁ ALBÁNIE IV.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

 

 

     Míříme na jih, k moři. Na mapě jsme si vyhlídli předběžný cíl další cesty, Budvu. Až se nám někde tam bude líbit, zastavíme, najdeme ubytování a pár dní strávíme jen koupáním a nicneděláním. V Budvě nás to ale nějak neláká, jedeme proto ještě kousek jižněji. Rafailovici bude to pravé místo.

 

 

 

 

 

 

 

     Kličkujeme v uličkách, hledáme volné místo na zaparkování.

 

     Najít volný apartmán na týden a déle není problém. Najít ubytování na čtyři nebo pět dní je obrovský problém. Najít ubytovatele na místě je taky problém. Ale jako všude, když něco potřebujete, zajděte do nejbližší hospody. Šéf restaurace má známého, který má volné apartmány, takže chvilka čekání a jdeme se ubytovat.

 

    Obývací pokoj spojený s kuchyní s rozkládací sedačkou, malý pokojíček se dvěma postelemi a maličký balkonek. Sprchový kout. Apartmán, jaké známe z Chorvatska. A jako zde všude, bez klimatizace ani ránu. Což časem oceníme, i když je září, protože tady panují stále ještě pěkná vedra. Obědy máme v ceně ubytování, takže se zabydlíme a jdeme se najíst.

 

 

 

 

 

 

     Místní rajská polévka má úspěch, chutná nám všem, stejně jako i druhé jídlo. Každý den máme na výběr ze tří polévek a pěti hlavních jídel. Místní názvy nám nic moc neříkají, ale naštěstí mají jídelníček i v ruštině a to se chytáme víc. Po obědě si dáme malou siestu a jak opadne největší úpal, tak vyrážíme na pláž.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]