O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝLET NA ČESKOKRUMLOVSKO PDF Tisk E-mail
Středa, 28 srpen 2013
Přejít na obsah
VÝLET NA ČESKOKRUMLOVSKO
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

       Sjíždíme do údolí ke Zlaté Koruně. Vltava zde vytváří půvabné scenérie kolem gotického kláštera z 13.-14. století. Prohlídku určitě doporučuji, zpozorněte v Křížové chodbě, jejíž stěny se naklánějí k jedné straně. Jinak nástěnné malby , knihovna i chrám Nanebevzetí Panny Marie jsou pastvou pro oči.

 

     Další zastávkou na našem výletě byl samotný Český Krumlov.  Přiznám, že se mi do Krumlova jelo s počáteční nechutí, jen abych splnila dceřino přání. Místa turisticky přelidněná vyloženě přetrpím. Jedinou útěchou mi byla pochvala od dcery, že jsem v pohodě zvládla  jízdu v pomale se pohybující koloně aut mířících do Krumlova a na Lipno a našla perfektní místo k parkování.  Většina nešťastníků zoufale hledajících parkovací místo totiž neví o parkovišti, které znám ze zájezdů na otáčivé divadlo. Toto místo doporučuji tímto i vám: v Krumlově směr Chvalšiny, míjíte grafitový důl a u penzionu Vodotrysk vlevo do kopce, směrovky P4.  Zmiňovaný grafitový důl má své internetové stránky, jedná se o super zážitkovou záležitost.

 

 

 

 

 

     My jsme s dcerou  prošly jednotlivá hradní nádvoří a vybraly si jen  vstup na věž. Jelikož byla předcházející den v Krumlově bouřka, pokladny fungovaly omezeně a i samotné zakoupení vstupenek bylo utrpení. Prostě za mne osobně Krumlov ano, ale tak září, říjen, hradní muzeum je koneckonců otevřené celoročně. Odjíždíme a krátce se zastavuji na 1 km vzdáleném Kvítkově dvoře. Škoda, že tady majitel prohlídky umožňuje dle zpráv z tisku jen velmi omezeně. Uvnitř - podle obrázků z tisku - musí být krásně.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]