O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝLET NA PRACHATICKO PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 červenec 2013
Přejít na obsah
VÝLET NA PRACHATICKO
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

      Vraťme se však opět do zámeckých prostor v Dubu..  Jiný pokoj, kde se mihl syn majitele,  slouží jako svatební síň a k pořádání kulturních akcí.  Historii zámku podrobně nezmiňuji, věřím, že koho tip na výlet zaujme, rád si na internetu vyhledá další informace.  Vstupné se zde nevybírá, ale naše malá skupinka ráda přispěla sympatickým majitelům na obnovu zámku.

 

 

 

 

 

 

     Nebyli jsme jediní, během prohlídky zámecký pán trpělivě přijímal telefonické dotazy a informoval zájemce o  prohlídku.  Pan Battaglia velmi ochotně odpovídal i na naše otázky a po zjištění, že jsem osobně znala jeho příbuzného Christiana Battagliu. známého i z povídek Oty Pavla Baroni na kolech, se rozpovídal ještě více.

 

     Nedaleko od Dubu se nachází Husinec. Místo, které netřeba představovat. Nad památníkem Jana Husa se v minulosti snášely otazníky, chyběly peníze na opravy a jeho osud se zdál nejistý. Nyní je vše jinak. V budově uprostřed obce proběhla rekonstrukce a za prohlídku stála i jednomu z našich známých politiků, který nás poprosil o foto s jeho krásnými dceruškami.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]