O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FLORENCIE I. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 červen 2012
Přejít na obsah
FLORENCIE I.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

     Do centra nás dopravil speciální letištní bus za nekřesťanský europeníz, ale i Lakomá Barka usoudila, že hledat přechod přes dálnici a veřejnou dopravu kdesi za tou dálnicí se dvěma kuframa nebude.

 

     Při nástupu do autobusu jsme si u řidiče zakoupily jízdenku, a když jsme vystupovaly na konečné ve městě, přistoupila k nám tajuplně jedna spolucestující a ptala se, jestli jsme si lístky štíply. No, neštíply… Tak že si je prej máme schovat, až se budeme vracet, protože 6 euro je „much much money“. Tímto děkujeme neznámé italské slečně.

 

 

 

 

 

     Na mém seznamu „must see“ jsem měla katedrálu a galerii Uffizi.

 

     Ještě doma jsme se pídily, zda si nelze koupit nějakou hromadnou vstupenku do různých pamětihodností a muzeí, a zjistily jsme, že v podstatě nelze. Buď může mít člověk třídenní kartu za 50 euro opravňující k vstupu do hlavních atrakcí, což nám teda přišlo jako blbost - co tak jako může člověk absolvovat za tři dny, aby z toho měl ještě něco jinýho než bolehlav?

 

     Nebo druhá možnost byla stát se členem spolku Amici degli Uffizi a zaplatit si roční členství v hodnotě 60 euro a získat tak kartičku opravňující držitele k návštěvě státních florentských muzeí a co hlavně – nemuset stát tu šílenou (ale opravdu šílenou, horší jsem snad viděla jen do Vatikánskejch  muzeí v Římě) frontu na vstup do galerie. Což bylo nakonec to, co rozhodlo, že kartičku chceme.

 

     Ubytování jsme měly zamluvený v mrňavým hotýlku v podstatě v centru, abychom si všude došly a v případě potřeby si mohly jít přes poledne dáchnout.

 

 

 

  

 

     Pokoj byl mnohem kapesnější než vypadal na fotkách, ale v zásadě nám to nakonec nevadilo, když jsme ucouraný dorazily večer domů, stejně jsme bydlely akorát v posteli. S koupelnou, snídaní a wifi, a ničeho víc nám nebylo třeba.    

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]