O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PRAŽSKÉ TOULKY - OD VÝTONĚ K NÁRODNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 květen 2012
Přejít na obsah
PRAŽSKÉ TOULKY - OD VÝTONĚ K NÁRODNÍ
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

Než začnu své obvyklé toulání Prahou, podělím se s vámi dnes o jeden zážitek. Na podzim roku 2010 mne příbuzní, jako už mnohokrát,  pozvali k sobě do Prahy na prodloužený víkend.  Sbalila jsem tedy batůžek a hurá směrem ku Praze - hlavně nezapomenout foťák a pár nutných věcí.

 

 

 

 

 

 

 

 

     U Anděla už na mne čekala dcera, která v Praze studuje a vydaly jsme se ve dvou na procházku.  Prošly jsme trasu po Letné a Petříně, o které jsem zde nedávno psala. V páteční  podvečer  k příbuzným a  na další den jsme naplánovali už v plné sestavě prohlídku nového dálničního tunelu u Lahovic, dopředu avizovanou v médiích. V sobotu  ráno jsme stanuli před Smíchovským nádražím,   odkud odjížděly v pravidelných krátkých intervalech zvláštní autobusy.

.

 

 

 

      U davu přítomných vládla natěšená a nedočkavá nálada. Ta však dostala první trhlinu ve chvíli, kdy autobus namísto k Lahovicům a Zbraslavi namířil přes Vltavu do Modřan a dále stoupal vzhůru zatáčkami směrem k Točné. Překvapením však zdaleka neměl být konec ..

 

 

      Autobus nás sice dovezl až k dálnici, ovšem u tunelu už byly zátarasy a nikdo dovnitř nesměl. Stavební dělníci měli ještě plné ruce práce, hotovo rozhodně nebylo. Mohli jsme se tudíž jen podívat na  nezáživný pruh silnice a to bylo asi tak vše.

 

     Vládl chaos, nadávky nespokojenců, mezi nimi občas profičeli mladí lidé na in-linech. Mezitím autobusy vytrvale přivážely další várky nedočkavců. Organizace akce silně vázla. Po chvíli dorazilo auto jedné komerční televize s redaktorkou a kameramany, aby s několika nespokojenci natočili reportáž.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]