O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SURFOVÁNÍ PO GAUČÍCH PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 březen 2011
Přejít na obsah
SURFOVÁNÍ PO GAUČÍCH
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

 

 

    

          Nejvíc na mě zapůsobil chrám svatého Jeronyma, je jedním slovem úchvatný.

 

 

     Všem návštěvu Portugalska vřele doporučuji ať už přes couchsurfing.org nebo přes nějakou cestovku. Je to krásná země, domluvíte se tu bez problémů anglicky, mluví tu angličtinou jak zaměstnanci na dopravních institucích, tak třeba řidiči v autobusech, a leckdy i kolemjdoucí občané. Kdybychom uměly i francouzsky, tak bychom pokryly komunikačně asi většinu populace Portugalska.  

  


     Ubytování lze jednoduše objednat přes http://www.booking.com/, podle naší zkušenosti rezervace bez problémů fungují. Jízdenky do dálkových autobusů jdou celkem jednoduše koupit přes místní internetové portály.
 

     Za celou dobu návštěvy Portugalska nás nepřekvapilo nic neočekávaného, protože místní kultura je dost podobná té naší. Snad jen vřelejší přístup je tu běžnější, ale to připisuji jejich jižnímu slunci.

 

 

     Obecně jsme s cestováním po Portugalsku měly výborné zkušenosti. Mám na serveru couchsurfing.org svůj profil, a protože sama nemám k dispozici volný gauč, nabídla jsem společnost při prohlídce Prahy nebo návštěvě kavárny.

 


     Pochopitelně, určitě je potřeba si dát pozor a být připraven i na to, že ne všechny zkušenosti musí být pozitivní, ale ve mně setkání s lidmi, kteří nám nabídli přístřeší, vyvolalo silný pocit, že i já bych chtěla někomu pomoci takto cestovat a poznávat zase naši zemi. A na tomto principu je tento server založený.

 

 MADRINA

 

 

Komentáře (3)add feed
no nevím jestli bych do toho šla, : nezaregistrovaná Inka
ale zní to dost dobrodžužně a sympaticky. Já tak nějak ráda vím kam jedu a do čeho smilies/wink.gif
březen 29, 2011 04:09
tohle už tu bylo v osmdesátých letech. : alena puntík
akorát se to tak nejmenovalo a nebylo to organizováno. Ale kamarádi takhle dohazovali svým kamarádům ubytování u svých kamarádů případně kamarádů kamarádů svých kamarádů...po Evropě se to dělalo běžně...já sama jsem takhle poskytovala azyl kamarádům své švédské kamarádky, pakliže zatoužili zajet na skok do Prahy. Bylo to príma, člověk poznal spoustu bezvadnejch lidí a užil si legrace. A taky poznal víc z té které země...v hotelu mkáte možná větší pohodlí a soukromí, ale s místními zvyky, tradicemi, způsobem života a podobně, se neseznámíte. Prachy tenkrát neměl nikdo, ale to zas až tak nevadilo. Lidi byli tenkrát nějak vlídnější a dalo se jim věřit...alespoň většině z nich ano.
březen 29, 2011 06:42
... : Sandra.
JO, to zní jako úžasný způsob cestování. Já takhle už asi dva roky přemýšlím o Intervacu, což je simultánní výměna domácností. Už jsme se málem vyměnili do Finska, ale pak z toho sešlo- nejtěžší část celé akce je přemluvit manžela, jak je zdeformován prací advokáta, tak v každém vidí podvodníka a zloděje. Nevím no, myslím, že chce-li se nějaký Fin vyměnit do ČR, měl by se případných podvodníků a zlodějů obávat spíše on...
Letos to zase nevyjde, tak doufám, že napřesrok...bylo by prima pobýt třeba měsíc ve Finsku, jenže kdybychom si tam měli měsíc to ubytování platit (a s dětma se nedá bydlet měsíc v nějaké pastoušce) tak na to budeme muset dalších 20 let šetřit...takhle je to rázem finančně dostupnější...
březen 29, 2011 09:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]