O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KOUKNUTÍ V EKVÁDORU - VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 červenec 2010
Přejít na obsah
NA KOUKNUTÍ V EKVÁDORU - VI.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

Přišel čas rozloučit se s příjemným městečkem Banos, ale ještě mi zbýval jeden úkol - nákup „sladkého dřeva". Před několika lety jsem začal hrát na kytaru a když pár dní nehraju, začne mi to chybět. V Banos žije spousta hudebníků a jiných umělců a tak se zdálo, že by nákup nějaké starší kytary neměl být problém.

 

 

 

 

 

 

     Jenže - ouha! Na tržištích ani v obchodech nic. Podařilo se mi sice objevit výrobce kytar, ale stařičký seňor Castro dělá pouze španělky s hrozně širokým krkem, na který nejsem zvyklý. Škoda, protože tam byly fakt krásné kytary a za rozumnou cenu. Naštěstí jsem cestou do hotelu uviděl ve výkladu obchodu s potravinami levnou, tříčtvrteční čínskou kytaru, která měla docela slušný hmatník a šla dobře naladit. Bohužel s nylonovými strunami, které nemám rád.

 

     Já už měl podobný nástroj v Thajsku, kde stal pouhých 20 dolarů a byl jsem velice spokojen.

 

     V Banos jsem sice vyplázl cenu dvojnásobnou, ale pořád to byla malá, skladná a levná kytara, nad kterou přitom nemusíte plakat, když vám ji v autobuse někdo rozšlápne.

 

     A vyrazili jsme do pralesů v povodí řeky Amazonky. I ty totiž v Ecuadoru jsou. Jenže jsou značně nepřístupné, většinu silnic vlastní ropné společnosti a téměř jediná možnost, jak poznat prales a život Indiánů, jsou nesmírně drahé „wilderness lodges", které je nutné objednat hodně předem.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]