O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KOUKNUTÍ V EKVÁDORU - VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 červenec 2010
Přejít na obsah
NA KOUKNUTÍ V EKVÁDORU - VI.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

     Po půlhodině chůze podél řeky a překročení visutého mostu jsme došli k soukromé rezervaci, která nabízí prohlídky pralesa. Uvítala nás krásná Indiánka - místní obdoba Nšo Či, sestry Vinnetouovy. S tou jsme si dohodli soukromou exkurzi na příští den, pojedli a popili v restauraci na cestě do hotelu a šli spát s nadějí, že do rána přestane pršet.

 

 

 

     Nepřestalo, a tak jsme se mírně promočení dostavili do pralesa, kde jsme zjistili, že naším průvodcem nebude Nšo Či, ale jiný domorodec jménem Miguel, který ale neumí ani slovo anglicky. Od prohlídky jsme tedy moc nečekali, ale naštěstí jsme se mýlili. Miguel byl fajn chlap, znal všechny možné rostliny, jejich použití na léčbu nejrůznějších nemocí i použití jako barviva (vidíte, jak zdobí Joanne), nebo třeba k výrobě jedu currare. Navíc měl fakt nádherný dar komunikace, díky kterému jsme se s ním i přes naši nesmírně chatrnou španělštinu celkem dobře domluvili.

     



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]