O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - XVII. PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 únor 2010
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - XVII.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Ráno jsme bystře povstali, s oblečením jsme si nelámali hlavu, kraťasy a trička a už jsme klusali na nádraží - tentokráte normální vlak, žádná turistická atrakce. No a z vlaku jsme si prohlíželi rozsáhlé předměstí Sydney a juchali na kýžené Modré hory...

 

 

 

 

 

     Dojeli jsme do výchozí stanice, vyhupli do mlhy a ouha, ona nebyla teplá, byla to taková typická horská mlha, vlhce vlezlá a pokud zavanul větérek, tak to nepříjemně chladilo. Jára byl hladov a tak prohlásil, že se jdem ohřát a nasnídat; obsluhovala nás zcela jistě Italka, typická zjevem i italským temperamentem. Najedli a napili jsme se a vyšli ven - bylo malinko snesitelněji.

 

     Jára z nějakého bedekru studoval možnosti a já zahlídla stařičký patrový londýnský autobus a chtěla jsem se jim svézt - bylo mi vyhověno a pak jsme všechny naše přejezdy jezdili v Modrých horách jen tímto dědečkem autobusem. Docela nezapomenutelný zážitek, když jsme seděli nahoře a na uzounkých klikatých cestách se bus nakláněl, sténal a hekal v zatáčkách - se skoro divím, že se nezvrhl :-))

 

     Modré hory nesou svůj hrdý název právem, jeví se namodrale ve výparech éterických eukalyptových olejů. Hrají všemi barvami našeho podzimu - jejich skály jsou od žluté přes oranžovou až do červené, staré, zvětralé, bizarní s mnohými malými vodopády. Jsou v nich úzké pěšiny, různě pospojované ve stěnách žebříky a schody, někde je přeprava lanovkou a mezi jednotlivými zajímavými a krásnými místy se lidé přepravují busy nejrůznějších stáří a stylů - takhle ještě využijí vysloužilců a nechají si zaplatit jejich údržbu.

 

 

 

 

     Na začátku našeho putování po Modrých horách jsme se nechtíc zařadili za nějaké nejspíše Italy - ti snad všichni (a byla jich grupa asi pětičlenná), vždy hned po vyhupnutí z busu měli okamžitě zapálené cigarety a smrděli jimi - tak jsme je předešli. To moc práce nedalo, protože dámy si vyrazily do Modrých hor v lodičkách!! Po těch skalách bych v nich opravdu ráda šlapala, haha, znám to, kdysi v době mladí nezralého jsem se omylem v jehličkách promenádila po Sněžce. :-)))

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]