O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - XIV. PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 leden 2010
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - XIV.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

     Jirka nám říkal, že při těchto požárech stromy vlastně jakoby explodují ještě dřív, než k ním dorazí oheň - exploduje vlastně asi ten jejich aromatický olej; nejdřív černý kouř a pak koule ohně... Okolí rodinných domů mají povinnost udržovat v pořádku, je na to zákon a jsou k němu i vysoké pokuty, pokud někdo pravidelně neseká trávu a křoví, nebo spadlé větve (eukalypty jsou hodně křehké a větve padají samy od sebe).

 

      Jára mluvil s lidmi z venkova, kteří asi lépe snášeli Aboridžiny, ta českoaustralská rodina pro ně lichotivé slovo neměla - přišlo nám to zvláštní, vyjadřovali se o nich jako o přivandrovalcích a vlastně přivandrovali oni... No, ale ptali jsme se také, kde najdeme Emu park a dozvěděli se, že je to jen název pro ono malé městečko, žádný chov emu nikde v okolí nebyl, jen tam dříve byli volně žijící emu a na silničních značkách měli přednost - emu, klokani a jiná zvířena, která se kde v Aussii vyskytovala.

 

     Jára bude mít na talíři jednou provždy, že našel Emu park - celé rodině jsem to vyzvonila hned za tepla a tak se to pořád přetřásá.

 

 

Anna

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
hezký : toulavej
není nad to, vypravit se do světa, který je odlišný od toho našeho. Penězi k nezaplacení.
leden 20, 2010 11:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]