O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - IX. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 prosinec 2009
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - IX.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jára měl chviličku problém s výškou a pohledem dolů. Ale pak jsme zvedli oči k panoramatům a už jen obdivovali a zírali - pod námi se v hloubce klikatila Baron river, všude kolem zelené peklo pralesa, a už tu bylo mezipřistání lanovky nad vodopádem.

 

     Zde jsme vystoupili a prošli se upravenými pěšinami po pralese, ale už byl sušší, než ten na Kurandě, ostatně se i trošku se lišil skladbou rostlin. Chyběly takové ty šťavnatě zelené, byly trnitější a jaksi sušší.

 

     Jára zase fotil, místy byly udělané jakési hatě, nad úrovní země; nevím, zda jako ke korunám stromů? nebo proč.

 

     A pak už zase šup do lanovky, zase sami a teď už jsme se přehoupli přes hřbet pohoří a otevřel se nám naprosto neskutečně krásný pohled do dálky, do údolí a na moře. Pod námi byly rezidence, silnice klikatící se jako v horách, a my nevěděli kam se dříve koukat.

 

     Při výstupu nás opět vyfotili, ale fotka se moc nepovedla a tak jsme ji odmítli. Nešli jsme se podívat na folkloristické vystoupení místních domorodců, nezdálo se mi právě původní a to vyumělkované pro turisty nás nezajímalo. A jeli jsme zpět. A zase přes jakési nákupní centrum, tím jsme museli projít ven, a už jsme jen počkali na autobus, který nás odvezl zpět.

 

 

Anna

 

 

 

Komentáře (6)add feed
schovávám si to : ivanka
a tisknu, pak si přečtu všechno najednou
moc milý cestopis!
prosinec 18, 2009 09:18
Ivanko, : Aloda
to me moc potesilo az temer dojalo, jsem nejak nameko, asi vzpominky a Vanoce dohromady nejak pusobej :-) Dekuju
Anna
prosinec 18, 2009 10:23
Alodo-Aničko : mia
já už jsem to tu také psala minulý týden i v osobním emailu Daniele, že si o vánocích nechám od dcery celé Tvé vyprávění vytisknout a přečtu najednou. A půjčím přečíst i sestře.
prosinec 18, 2009 10:52
Mio : Aloda
musela bych se jen opakovat, jsem moc rada, ze to vubec nekoho zajima, psala jsem si to jen jako sama pro sebe az mi pamet zacne vypoustet (ne, ze by to uz nebylo:-)), ale Daniela se zminila, at ji to poslu a znate ji, byla nadsena. Hodne to opravuje, ma s tim holka neskutecne prace, jsem ji vdecna. A ja mam velikou radost, ze to zajima i nekoho jineho. Dekuju
prosinec 18, 2009 13:00
Zajímá, zajímá, : Michal
moc a moc, moc ti za to děkujem. V klokánii jsem nikdy nebyl a už asi nebudu, tak si tady mohu snít. Děkuju.
prosinec 18, 2009 15:34
Michale, :-) : Aloda
s klokanii jsi me dostal - zitra, nebo v nedeli budes muset skytat, pac o Tvoji klokanii urcite budu mluvit s braskou z klokanie - pokud milujes prirodu, je nadherna :-))
Anna
prosinec 18, 2009 18:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]