O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - IX. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 prosinec 2009
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - IX.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

 

 

    Někde tam Jára vyčetl, že v období dešťů bývá pád vody mnohem mocnější, ale za větších such že se také stane, že nemá padat co. Já jsem si tam sebrala šištičky, povalující se na zemi a pokračovali jsme na Kurandu.Trať se jen stále zakusovala do evidentně hodně tvrdé skály; místy asi bylo jednodušší jen koleje podložit jakýmsi lešením z kovových tyči.

 

    Jára vylezl fotit na takový ten balkónek, co mívaly dřívější vagóny a vrátil se se sdělením, že je to docela strašidelné vidět, jak ten vlak doslova visí ve vzduchu - mezi pražci a kolejemi zela prázdnota a kolejiště vypadalo opravdu strašně uzounké na šíři vagónů.

 

     Ale nakonec jsme na Kurandu v pohodě dojeli, vystoupili, nadešli si kousek přes koleje - už jen těch pár schodů mne zbavilo veškerého dechu - a do kopečka jsme pomalu začali stoupat mezi tropickou australskou květenou po cestičce, kde občas byly lavičky udělané z kolejnic.

 

    Na jedné z nich jsem měla snahu chytit dech, ale byla teplá a současně začínalo krápat.

 

     Vzduch ještě víc ztěžkl deštěm, který se snad ještě před dopadem vypařil. Na vršku stoupáníčka bylo několik domů, mnohé žrádelničky a přemíra suvenýrů - koupili jsme si zde (a dobře udělali, neb jinde jsme je už neviděli) podložky z vonných dřev - made aborigines.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]