O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 prosinec 2009
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - VI.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

     Následující den byl podmračený, Jirka s Dášou nás odvezli na Phillip Island, kde je chráněná oblast jediného výskytu tučňáků v Austrálii. Než jsme se ale vydali na cestu, tak jsme se zastavili u Jirky v práci. Velká tovární hala, zaplněna nějakými velkými stroji, vím já, asi deset jich tam bylo. Stály po obou stranách haly, uprostřed průchod a pochopitelně přístup k jednotlivým strojům.

 

     Jirka chvilku pracoval za ohromného řevu stroje. Shane, jeho zeť,  nám ukazoval na notebooku fotografie a povídali si s Járou a s Dášou. Venku se mezitím strhnul docela slušný déšť. Jirka dopracoval, a vyjeli jsme z města ven,  jeli jsme dost dlouho. U mostu před ostrovem jsme se stavili na Fish'n'Chips, kde jsme jedli nejlepší rybu s hranolkama; hranolků na nás bylo trochu moc, takže jsme zbytkem nakrmili racky a jelo se na ostrov. Jára je natáčel na foťák a asi se jich trochu bál, protože před nimi ustupoval; kdežto brácha Jirka se snažil rackům házet hranolky těsně k Járovi. Mně  se dokonce vybavil Hitchcockův horor  „Ptáci".

 

 

 

     Ještě vám musím napsat, jak mne šokovalo, že jsme jednotlivé obrovské porce jídla dostali každou do několika papírů zabalenou; venku jsme si to vybalili a snědli - tento způsob jsme pak ještě zažili několikrát. A  zase jsme pokračovali: minuli jsme závodní dráhu a dorazili na okraj ostrova.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]