O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 listopad 2009
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - II.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

     V nouzovém osvětlení jsem zahlídla, jak se steward chytil za hlavu a začala jsem tušit zradu. Motory zase ztichly, světla se rozsvítila a kapitán nám oznámil, že máme jít do letištní haly, obdržíme povolení ke vstupu do Singapuru a bude nám uhrazeno jídlo a nocleh v hotelu. Mluvil i o zaplacení telefonu - Jára mi to tlumočil jako pět hovorů placených Britsh airways.

 

    

 

     Stavěli jsme se spořádaně do fronty na doklady, fronty na to a na ono a nakonec nám vydali zavzadla a my vyšli do singapurské noci. Do smrti nezapomenu na to, jak jsme vyšli z haly...  

 

     Prádelnosauna!

 

     Težký, horký a vlhký vzduch, který se nepohnul! Opatrně jsem se nadechla - šlo to velmi ztuha a  já si uvědomila, že je hluboká noc.. A pomalu jsem propadala panice, jaký asi bude den, když noc je takhle těžká na dýchání.  Já vím, je to neuvěřitelné, ale opravdu po celou dobu mi ani ve snu nenapadlo, že letištní hala je příjemně klimatizovaná...

 

     Jen si na to strašně dusno vzpomenu, hned se otřesu. Věřte, na to do smrti nezapomenu...  Ale jak to vypadalo venku: všude kolem osvětleného letiště byla spousta palem. Usadili nás do klimatizovaných autobusů a vezli do hotelu. My se jen jak u vytržení koukali na osvětlené výškové budovy a já jsem se štípala do ruky, abych se ujistila, že nespím, že se mi ta pohádka nezdá.

 

     A všude palmy, nejrůznější palmy!!! Nádherné palmy!!!

 

 

Anna

(mj. příště vám už prozradím

o sobě i o našem

předalekém cíli víc :-)))

 

 

Komentáře (6)add feed
Aničko : mia I
díky. Ráda čtu cestopisné příspěvky. Hádala bych, že cíl bude u protinožců, Sydney?
listopad 24, 2009 05:37
jojo, taky bych se přidala... : ivanka
Ještě by to mohl být Nový Zéland...
Už se těším na to bližší, a pochopitelně, že i na další pokračování.

Mj. kolik tam asi bylo stupňů? A jak asi vysoká vlhkost? Asi hodně moc, co?

listopad 24, 2009 07:00
Bože, jak já bych zase někam jela... : wendy
Aničko, to jsou zážitky, viď. A pro nás, co jsme dřív nesměli, to je hotový zázrak. Na to koncentrované vlhko s horkem člověk rád zapomene a čím dál víc pak vzpomíná a vzpomíná na to pěkné. Takže - jaký bude ten cíl ? Mají holky pravdu ?
smilies/wink.gif
listopad 24, 2009 07:52
... : mikin
Ja kdyz je me tady na severu zima, tak si taky na ten uder vlhkeho vedra pri vystupu z letistni haly vzpomenu.
Ovsem pred rokem jsme i s rodinkou vylezli z letiste Suvarnaphumi v Bangkoku - a nic. Plus 20 a vlhkost normalni. Ona tam zrovna prisla neobvykla studena vlna a v nekolika provinciich byl dokonce vyhlasen nouzovy stav, protoze tam par lidi zemrelo na podchlazeni.
V plus 15 C ! Jo, jiny kraj, jiny mrav.......
listopad 24, 2009 08:00
tak největší vlhkost bývá 100%. : toulavej
Překvapilo mě, že se nepřestupuje do jiného letadla, ale zřejmě se vystoupí, aby se doplnilo palivo na další cestu a pak znovu do stejného letadla. No jo, je to zřejmě dál, než z Mnichova nebo Londýna do LA. To bylo 12,5 hodiny. Chvilku jíš, chvilku spíš, chvilku vyplňuješ papíry pro vstup a je to.
listopad 24, 2009 16:18
... : Bara
Ja jsem takove krasne letiste (tez mezipristani), plne kvetu, skla a svetel zazila v Dubai. Tam bylo jeste navic plno obchodu se zlatem, hory zlata. To byla opravdu "oaza" na pousti. Kdyz jsem pak sedela v letadle a pri startu se divala z okenka, byl vsude kolem jen pisek.
listopad 25, 2009 20:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]