O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - I. PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 listopad 2009
Přejít na obsah
NA KONEC SVĚTA A ZPÁTKY - I.
Strana 2

 

 

 

 

 

     Jára si sedl k okénku, já vedle něj do uličky a po úvodních řečech leteckého personálu a ukázce použití dýchací masky a návodu, jak máme být připoutáni, se dalo letadlo do pohybu. Světýlka Prahy zmizela do mraků a letuška nám nabídla svačinu. Ten den jsem sice nic nejedla, ale sendvič byl tak "chutný", že přešel k Járovi. Jára hlady šilhal a tak je oba slupnul jak malinu.

 

 

     Netrvalo dlouho a byla tu světýlka Londýna - nejdříve z výšky, pak se přiblížila a zvětšila.

 

     Nad Londýnem muselo být zcela jasno, světla byla jiskřivě čirá a protože jsme delší dobu letěli nízko (než nás pustili na přistání) - byly krásně vidět i domy a ulice.

 

     Zůstává mi to stále před očima (je to vlastně můj první dojem z letadla), bylo to opravdu úchvatné.

 

     A pak jsme přistáli, dorolovali k hale, vystoupili a šli na autobus, který nás vezl nevlídným technickým zázemím londýnského letiště Heathrow někam, kde jsme šli nekonečně dlouhou širokou chodbou kamsi - po zdech místy byly plakáty, některé jsme si prohlíželi, místy byly pohyblivé chodníky, některé v provozu a my stále šli  a šli - v duchu jsem obdivovala Járu, který „vedl", že pokud jdeme dobře, tak jak věděl, kudy máme jít :-))

 

     A už jsme došli do nepříliš vlídného prostoru, kde byly mraky lidí a šíleně dlouhá fronta. Jára pravil, že to je fronta na naše letadlo -  na mě šly mrákoty... A za námi neustále přicházely další a další nepředstavitelné davy lidí a všichni se stavěli se do fronty za nás a stále jich přibývalo... Fakt jsem si nedovedla představit, že se někam vůbec můžeme vejít.

 

     Přesto se fronta dala do pomaličkého pohybu a my se spořádaně nalodili na palubu letadla - velkého, obrovitánského bumbrlíčka, s obrovsky tlustým břichem a - jak mi připadalo, s velice kraťoučkými křidélky. Nejprve jsme prošli prostory pro movitější byznysmeny a pak už nám stevardi ukázali naše místa. V tomhle obrovském letadle jsme měli strávit a také strávili dvanáct hodin letu do Singapuru.... (což ovšem ještě zdaleka neznamenalo konec našeho putování k cíli ...)

 

Anna

 

 

Komentáře (3)add feed
... : mia
Tak jsem moc zvědavá, kam vlastně ta Anička vyrazila?? Dvanáct hodin v letadle, to by mě zabilo. smilies/wink.gif Zato synovec je světoběžník, tentokrát se chystá do Laosu a Indie.
listopad 17, 2009 06:45
začíná to velice napínavě, : ivanka
Anno,
jsem taky moc zvědavá na něco o tobě - kolik ti je, jak to, že ses nebála... atd. smilies/grin.gif smilies/grin.gif Ale to se určitě brzo dovíme...
No, jsem taky zvědavá :-)
listopad 17, 2009 17:15
... : mikin
I ja jsem zvedavy. Me v Singapuru celou dobu prselo a prselo.....
listopad 17, 2009 18:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]