O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Tady a tam

BAŤOVY PŮLDOMKY A "BOTY ZE ZLÍNA" PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 únor 2022

Tak jsem se z jedné naší soukromé televize dozvěděla, že Zlín je město obuvi a přitom má  Zlín už poměrně dlouhou dobu společného s botama asi jako vysoká politika a upřímnost. Proto  mě pořád dokola překvapují příbuzní a známí, kteří si bezmála třiatřicet let po revoluci jezdí do Zlína kupovat boty... a vypadají hrozně překvapeně, když zjistí, že kromě jednoho obchodního domu Baťa v centru a pár menších obchodů kolem, tady opravdu, ale opravdu nic jiného není, a že nabídka bot je zhruba taková, jako v kterémkoliv našem jiném městě podobné velikosti.

 
JO, TO VÁM BYLA SUPER DOVOLENÁ ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 leden 2022
Montreux, Švýcarsko | Zájezdy.czLidi jsou různé. Co člověk, to individualita. A tak se i jedna obyčejná situace, o které každý z nás máme určitou představu, může diametrálně lišit v představách a hlavně v provedení. Vezměme například takovou DOVOLENOU. Oficiálně je dovolená čas, který věnujeme na své zotavení. Někdo ji tráví s dětmi u ohýnkových buřtů, jiný daleko od domova s thajskými tanečnicemi, další se opéká u moře, jiní se blaženě hraboší po skalách....
 
NÁPADY, KTERÉ STÁLY (SNAD) ZA TO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 listopad 2021
Klimatické schůzování, tzn. boje s klimatickou změnou a jasná deklarace záměru dosáhnout uhlíkové neutrality, to je to, oč neustále běží. K řešení tohoto problému se svým úspěšným pokusem připojili i novozélandští a němečtí vědci, kteří úspěšně naučili chodit na speciální záchod 11 krav ze 16členné skupiny. Vědci je nejprve ustájili ve speciální toaletní kóji, kde dostaly odměnu v podobě jídla pokaždé, když se vymočily. Poté je umístili poblíž této kóje a odměňovali je pokaždé, když do ní odešly vykonat potřebu. Po patnáctidenním pokusu záchod s úspěchem používalo 11 krav.
 
JSOU TU ALIGÁTOŘI, ALE JEŠTĚ JSEM JE NEVIDĚLA PDF Tisk E-mail
Pátek, 21 květen 2021
Už jsem mockrát četla o vlivu klimatu na člověka. Jo, to občas mizerný počasí u nás doma, kdy je týden zima, pak dva dny léto, pak zas leje, padají kroupy, případně "vánek" pozuráží větve našich stromů, které byly někde stupidně sázeny tam, kde zrovna bylo místo. Pro příklad: podél jedné cesty na Hájích  byly  kdysi nasázeny stromečky. Dnes ji hustě protínají velké kořeny, o které si už hodně lidí ukopalo boty. Případně si ošklivě natlouklo. Ale zpět k počasí... a to floridskému.
 
ALE JO, JEŠTĚ ŽIJU ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 květen 2021
Nojo, dějou se věci. Podařilo se mi dostat dva ďobance, ani mi po nich nic nebylo. Moderna. A pak jsem najednou byla informována, že se nedá nic dělat, a že budu muset na ten druhej konec světa, kde občas žiju; holt papíry vládnou světem, a pokud něco nepodepíšu, mohl by být přímo průser… Takže z ničeho nic, i když jsem to tak trochu čekala, přede mnou stálo dilema: buď zítra, nebo taky třeba nikdy…
 
PŘÍPRAVA NA KONEC SVĚTA PDF Tisk E-mail
Středa, 12 květen 2021
Prepping 101 – Prepper Food StorageLaboratorní technik RC byl zajímavý člověk – vypadal jako pobuda, ale byl šikovný a jeho chemické znalosti byly v laboratoři k nezaplacení. Měl široké vědomosti: zajímal se o historii a zeměpis. V mnoha věcech byl puntičkář a byl to hrozný paličák – jak si postavil hlavu, tak s ním nebylo k hnutí. V laboratoři jsme měli velký přístroj na destilaci vody. Tento přístroj jel dnem i nocí, a technik vodu stáčel do velkých dvacetilitrových lahví.
 
PRAŽSKÉ DÁVNÉ ZAJÍMAVOSTI - 6. PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 únor 2021
Fotogalerie Nuselský most - most sebevrahů - Nuselský most - zábrana - č.  939042 | Turistika.czSpousta staveb v Praze má své přezdívky, někdy nelichotivé, jindy neutrální. Nuselský most ale zůstává stranou: je zřejmě tak užitečný a tak vytížený, že se do něj raději netrefujeme. Jedinou výjimkou je přízvisko Most sebevrahů. Most Klementa Gottwalda byl slavnostně uveden do provozu v únoru 1973. A už krátce po  otevření se objevila jeho největší slabina – nízké zábradlí. Do údolí se přes něj začali houfně vrhat sebevrazi.
 
PATNÍKY POTŘETÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 říjen 2020
Kdysi jich bývaly po celé republice desetitisíce, dneska jich je méně než onoho příslovečného šafránu. Řeč je o kamenných kilometrovnících z roku 1933, které ještě dlouho po druhé světové válce bíle vroubily bez výjimky všechny hlavní i spoustu vedlejších silnic v tehdejším Československu. To byly patníky silniční… Byly však v rámci „něčeho – nevím čeho“ odstraněny… Nyní jsou postupně nahrazovány plastovými, barevnými.
 
PATNÍKY PODRUHÉ PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 říjen 2020
Dneska si vám dovolím představit dalších pár kamenných - a nejen kamenných - pozorovatelů, kteří tiše a odevzdaně sledují okolní život. Osamělý a vskutku mohutný nárožní ochranný patník stojí na křižovatce ulic Betlémská a Karoliny Světlé. V ulici Řetězové stojí patníky vskutku neobvyklých tvarů – na křižovatce s ulicí Husovou je patník podobající se obřímu kalichu.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 318
[CNW:Counter]