O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Tady a tam

ZÁZRAČNÉ STUDÁNKY PRAŽSKÉ - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 01 červenec 2015
Dnes o petřínských.  Od pradávna se na petřínském kopci rozprostíraly lesy, které byly přibližně ve 12.století nahrazeny vinicemi. Po častém střídání majitelů se přestala vinná réva na Petříně pěstovat, plochy byly osazovány a začaly postupně vznikat první parky a zahrady. Těsně po 2.světové válce byly pozemky spojeny do jednoho celku s názvem Petřínské sady.
 
FOTŘÍK - 92 PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 červen 2015
Protože Nataša usoudila, že mi jedno dítě nestačí, jeli jsme o víkendu na návštěvu k její známé, která je majitelkou hned dvou dětí. První z dětí je pětiletý chlapec, kterému budeme říkat Radim a druhé dítě je asi sedmiměsíční dívka, které budeme říkat Anežka. Aby v tom byl úplný pořádek, tak já jsem majitel jednoho dvouletého chlapce, kterému budeme říkat Čeněk.
 
OBRÁZKY Z ŘÍMA II. PDF Tisk E-mail
Pátek, 19 červen 2015

Vatikánská muzea jsme původně měly v plánu navštívit až někdy později, ale protože jsem byla líná se namazat, spálila jsem si předchozí den docela fest ruce. Takže program na další den byl ložený – kamkoli do stínu a chládku. Do Vatikánu jsme se dopravily výhodně metrem.

 
OBRÁZKY Z ŘÍMA I. PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 červen 2015

Mille viae ducunt hominem per saecula Roman“ praví známé pořekadlo. A je pravdivé. Dva roky jsme si s mámou plánovaly cestu po Toskánsku, abychom letos začátkem května dorazily do Říma. Odjezd byl mírně dramatický, neb na pražském letišti nás uvítala cedule „odlet zrušen“. Předchozí den na letišti Fiumicino totiž trošku hořelo.

 
ZAJÍMAVÁ MÍSTA - STELVIO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 květen 2015

Rozhodla jsem se, že si udělám malou rekapitulaci těch nejzajímavějších míst, kde jsme byli a kde se nám nejvíc líbilo. Tady je první z nich. Místo, které si zaslouží být v mém seznamu první. Průsmyk Stelvio, italsky Passo dello Stelvio, německy Stilfser Joch. Sedlo v italských Alpách, asi 200 m od švýcarských hranic. Nadmořská výška 2758 m.

 
PRAŽSKÉ TOULKY - PAVÍ VRCH PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 květen 2015
Dlouhá léta při svých cestách ze Šumavy do Prahy míjím pravidelně vysoký kopec s honosnou vilou, které společně tvoří výraznou dominantu oblasti na rozhraní Smíchova a Radlic. Vila je vidět z mnoha koutů Prahy, prostě ji nelze přehlédnout. Působí tak trochu tajemně, neunikla mé zvědavosti a právě sem vás dnes zvu.
 
TULÁK TOULAVEJ ... - 2 PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 květen 2015
Ráno si na staré RA na I-40 na straně směr západ, už v Oklahomě, kde jsem přespal, v rychlosti prohlížím na foťáku fotky ze včerejška. I když v Oklahomě se spaním na RA není žádnej problém, na tom nově postaveným Welcome Centre hned na hranicích s Texasem jsem se na velkým prázdným parkovišti necítil moc dobře.
 
TULÁK TOULAVEJ ... - 1 PDF Tisk E-mail
Středa, 29 duben 2015
Slunce se už pomalu sklání k obzoru, když se přede mnou na horizontu objeví kříž. Tady v rovinatý krajině severního Texasu je vidět už z dálky. Málem bych na něj zapomněl. Určitě to bude ten, co na něj upozorňovaly poutače už před pár hodinama. První dokonce ještě v Novým Mexiku. A to bylo víc než sto mil odtud. Hlásaly – „Spiritual Experience, You´ll Never Forget“, tedy „duchovní prožitek, který nikdy nezapomeneš“ nebo tak něco.
 
PRAŽSKÉ TOULKY - NIKOLAJKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 duben 2015
V dnešních toulkách Vás zvu opět na Prahu 5. Po Malvazinkách a Palatě, o kterých už bylo na Kudlance povídání, se opět podíváme na pražský Smíchov. Začátek cesty bude podobný jako u Malvazinek, metrem nebo tramvají na Knížecí, poté busem 137, výstup zastávka Santoška.  Sejdeme pár kroků a odbočíme doleva,  do ulice U Nikolajky.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 318
[CNW:Counter]