O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Tady a tam

PRAŽSKÉ TOULKY - KURIOZITY PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 listopad 2015
Naše poslední povídání skončilo na Smíchově. Slíbila jsem, že další povídání bude o Hřebenkách a Klamovce. Protože však toto povídání je časově náročnější na sepsání, dávám k přečtení tentokrát takovou rychlovku - pár kuriozit a zajímavostí z Malé Strany, v reálu nenáročná krátká vycházka. Výchozím bodem bude Klárov – trasa metra A nebo tramvaje 5, 12, 18, 20, 22, obojí stanice Malostranská.
 
OBRÁZKY Z ŘÍMA VIII. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 září 2015

Na náš poslední den v Římě slibovala předpověď počasí vedro a kalendář zas davy lidí (byla neděle), takže jsme zvolily odpočinkový program na čerstvém vzduchu ve stínu stromů a vyrazily do zahrad Pincio a na ně navazujícího parku u Villa Borghese. Mně se tam moc nechtělo, takže jen ve zkratce:
 
V ZEMI LOVCŮ LEBEK PDF Tisk E-mail
Středa, 16 září 2015
Letadlo z filipínské Manily mělo mohutné zpoždění a tak jsme s Joanne přiletěli na Borneo v půl čtvrté ráno. Paní z pasové kontroly v muslimském šátku vypadala značně rozespale, ale dokázala se usmát a dala nám do pasu povolení k pobytu na 3 měsíce.
 
OBRÁZKY Z ŘÍMA VII. PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 září 2015

Pro náš předposlední den v Římě jsme si naplánovaly pochod přes město s prohlídkou těch atrakcí, které jsme dosud neviděly. Začaly jsme na Náměstí lidu (Piazza del Popolo), kam jsme vešly skrz bránu Popolo, kterou po staletí vstupovali do města cestující přicházející ze severu po Via Flaminia.

 
OBRÁZKY Z ŘÍMA VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 srpen 2015
Ráno jsme opět v plné sestavě vyrazily na další prohlídku, tentokrát na opačnou stranu, než obvykle, a to k Porta Maggiore, bráně, kterou postavil r. 52 n. l. císař Claudius a která byla později zabudována do aureliánské městské hradby. Původně tato stavba nebyla branou, ale vedla vodovody.
 
PRAŽSKÉ TOULKY - NA VÁCLAVCE PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 srpen 2015
Dnešní toulky naváží plynule na minulé povídání. Po Malvazinkách, Nikolajce a Pavím vrchu tak bude ulice Na Václavce posledním smíchovským zastavením na trase autobusu 137. Povídáním o uhlobaronu Krulišovi a jeho znárodněné vily končilo minulé vyprávění. Od Krulišovy vily pokračujeme kolem Říhovy vily směrem k ulici Na Václavce.
 
OBRÁZKY Z ŘÍMA V. PDF Tisk E-mail
Středa, 05 srpen 2015
Pátý den jsme zahájily prohlídkou atrakce, kterou jsme měly prakticky za bukem. Pár kroků od centrálního nádraží Termini (a taky našeho dočasného římského bydliště) se nalézá jeden ze sedmi poutních kostelů, taktéž jedna ze čtyř patriarchálních bazilik, největší a nejvýznamnější mariánská svatyně ve městě – kostel panny Marie Větší (nebo také Panny Marie Sněžné).
 
ZÁZRAČNÉ STUDÁNKY PRAŽSKÉ - 4 PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 srpen 2015

Za zázračnou studánkou v Lysolajích se musíme vypravit do Houslí. Nemyslím tím, že někam půjdeme hrát na skřipky, ale autobusem z Kulaťáku dojedeme na konečnou do Lysolají. Nejspíš to je pořád autobus číslo 160. Dáme se vlevo ve směru jízdy a v místech, kde obec končí, vstupujeme do Přírodní památky Housle.

 
JOE AND ANNIE HENRY PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červenec 2015

Když k nám do Dawsonu přijeli před lety na návštěvu moji rodiče, zaptal se mě táta při procházce po městě, jestli zde žijí nějací hodně staří lidé. Odpověděl jsem, že bývalý náčelník zdejších indiánů -  Percy Henry,  kterého jsem mu právě představil, má už skoro 80 let. To se tátovi moc nelíbilo. Řekl, že tak starej bude už brzy také a že se ptal na nějaké opravdu staré lidi. A tak přišel čas na můj triumf: "Nojo táto, ale jeho rodiče jsou dosud živí a zdraví..."
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 318
[CNW:Counter]