O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Tady a tam

NA VANDRU V OPIČÍCH HORÁCH PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 červen 2017
Související obrázekBěhem našeho cestování po Etiopii projevily dvě třetiny naší výpravy - tedy manželka Joanne a naše mladší holka Mary - přání, podniknout několikadenní trek v divokých Simien Mountains. Moje chabé námitky, že na takovou akci nemáme výstroj, ignorovaly a protože jsem byl přehlasován, musel jsem se podřídit.
 
OKO SKAKAVICE ANEB KAM V ČERNÉ HOŘE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 červen 2017

Na jihovýchodě Černé hory, na úpatí Prokletých hor, se nachází tři zajímavá turistická místa, která si rozhodně nenechejte ujít. Oko Skakavice (Sávino oko), Alipašini Izvori (Alipašovy prameny) a vodopád Grla. Jižně od města Gusinje leží malá obec Vusanje, která bude naším východiskem pro zmíněná místa.

 
RUMUNSKÉ BAHENNÍ SOPKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 květen 2017
Až pojedete do Rumunska a budete hledat zajímavá místa, kam se podívat, určitě si nenechte ujít bahenní sopky. Nachází se na jihovýchodě Rumunska, v župě Buzau. Dvě větší lokality bahenních sopek (Vulcanii Noroiosi) leží pár kilometrů od obce Berca (Paclele Mari a Paclele Mici) a třetí, nejmenší se skrývá za vesnicí Beciu.
 
KNIHA, KTEROU BYSTE MĚLI ČÍST PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 březen 2017
Člověk nemůže znát všechno. Ani všechny. Tedy myslím slavné rodáky, kteří se tak či nějak zasloužili či proslavili. Ale představa, že u nás je to jen samý nedouk, nevzdělanec, buran a podobně, jak to do nás hustí už od doby Henleina, přes Stalinovy soudruhy až po řiťolezné „eurohujery“, je nesmysl.
 
CESTOPIS - 2 - ZA TAJNOSTMI EGYPTA PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 únor 2017
Jakožto autor bezkonkurenčně nejúspěšnejšího Kudlího cestopisu všech dob ("Ze Solidarity na Gutovku a zpět"), jsem byl paní šéfredaktorkou požádán o další cestopis. Tak jo, ať má, co chtěla: vloni jsme se s kamarádem Jardou rozhodli pro skutečné dobrodružství v kolébce civilizace. Pro mě dobrodružství začalo už měsíc předem, v cestovní kanceláři.
 
SALTO ANGEL, NEJVYŠŠÍ VODOPÁD SVĚTA PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 leden 2017

VENEZUELA, „nejyankeeovštější“ země Jižní Ameriky, je úžasná část světa, světa temperamentu, poznání a zážitků. Bohatá historií, netradiční kulturou, krásnou přírodou. I když asi mnoho z nás se na výlet do této země nedostane, můžeme se podívat na tamější vodopád, který je nejvyšší na světě. Představte si, že jeho výška je téměř celý kilometr….

 

 
SKOTSKÉ TOULÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 září 2016
Image result for skotskoLéto v Čechách a na Moravě vrcholilo, vedro vysušilo lesy a houby v nich si daly pauzu. Náš přípravný výbor výletu do Skotska vydával poslední instrukce a jednotliví účastníci zájezdu si chystali své podklady pro funkce denních průvodců. Bylo nás celkem 15 a letělo se z Berlína. To bylo také asi jediné větší město, které jsme měli čas trochu blíže poznat. Byl jsem tam kdysi jako kluk.
 
DOPIS Z WULZESHOFENU PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 srpen 2016
Wein und KräuterVážení a milí, dolnorakouská vesnice Wulzeshofen, opravdu jen kousek od hranic s Moravou, má sice název, který jí dali v 9. století Slované (respektive nějaký Vlček, který tu měl dvůr, jak je patrno ze středověkého názvu Wltschenhouen), ale lidé tady v úrodné krajině žili od pradávna. Rovina na pravém břehu řeky Pulkavy je přerušena jen nevysokým kopcem Schatzberg, který vděčí za své jméno prehistorickému zlatému pokladu, který tady byl objeven. 
 
PARDUBIČTÍ PÁVI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 srpen 2016
V pardubickém zámku žijí překrásní pávi. Jsou tam chováni od roku 1994. Mají tam nejen zeleno-barevné, ale i dokonce i čtyři čistě bílé krasavce. Pávi jsou hodně zvídaví a prozkoumávají celé své okolí. Ale protože na zámku mají své teritorium a dostávají tu potravu, neulétnou. Přes den se procházejí po zemi, kde hledají potravu či úkryt ve stínu houštin.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 318
[CNW:Counter]